Zoeken naar onderdanig zijn

Uw zoekactie voor onderdanig zijn leverde 72 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Vprt 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Reukje
Ik ben onderdanig aan mijn vriendin. Ze vindt dat ik haar lichaam moet delen, en Ik moet haar een extra vriendje zoeken. Ze wil ook dat ik toekijk vanuit een spiekgaatje in de deur. Pijpen zal ze waarschijnlijk niet doen. Ze heeft geen behoefte aan lange hete sexdates, ze vindt het eerder leuk om haar te moeten leggen of zetten, en het gewoon eens laten gebeuren, enkel voor zijn genot of bevrediging. Wat ze wel leuk zou vinden is dat het iemand is die wat ruikt vanonder, mag zelfs plasgeur zijn, dus iemand die luiers of beplaste slipjes draagt mag zeker. Dit wil ze eerder uit vernedering naar mij toe, omdat ik erna ook waarschijnlijk intiem met haar zal mogen zijn  
Rex 46 jaar Antwerpen - Antwerpen
D/s koppel zoekt vrouwelijke uitbreiding
D/s koppel zoekt een ruimdenkende dame met onderdanige gevoelens. Hij (47) is groot, sterk, Dominant en doortastend met jaren ervaring. Zij (38) is normale lengte, rond van vormen, nieuwsgierig en ontdekkend, onderdanig aan hem. Beiden hoogopgeleide, hardwerkende levensgenieters, zoekend naar een intrigerende en speelse speelpartner (v). Wil je je uitleven in een opbouwende, duurzame verhouding, laat dan van je horen!  
Peter 54 jaar Antwerpen - Essen
Ben jij een "bratty" en onderdanig meisje?
De laatste tijd ben ik vanwege omstandigheden wat minder actief geweest in de BDSM-scene maar het begint toch weer wat te kriebelen en wil daarom de draad oppakken en weer invulling geven aan mijn gevoelens als Dominante Daddy. Daarom zoek ik contact met een "little girl" (wel 18+), eerst om mee te chatten of te mailen, en als het klikt, te ontmoeten. Een "bratty" meisje met onderdanige gevoelens om streng op te voeden, sturing te geven.....en om mee te spelen en te experimenteren....maar ook om te knuffelen en veiligheid te bieden. Ervaring is niet vereist. Bij mij mag ze zijn wie ze wilt zijn. Hoe we dat verder invullen overleggen we samen. Interesse om met mij mee op ontdekkingsreis te gaan?.....dan hoor ik het graag en we zien wel wat er van komt.  
Mr met slaaf 56 jaar West-Vlaanderen - Zedelgem
slaaf zoekt slavin om Meester te dienen
ik, slaaf ben op zoek naar een slavin om de Meester samen te dienen - Meester heeft een dugeon met een tuin die volledig afgesloten is - het is een aparte wereld op zich - Meester is 60+ en heeft heeft veel ervaring - slavin zal opgeleid worden samen met mij tot totaal onderdanig. Belangrijk is, inzet en geen gecompliceerde relatie hebben - liefst single - leeftijd onbelangrijk.  
N̈eukslaaf/lusts 64 jaar Antwerpen - Rumst
B eukslaaf/lustslaaf zoekt meester voor africhten/opleiden tot neuk en lustobject
Ik ben een jonguitziense zestiger en ben door een vorige meester afgericht/opgeleid tot neukslaaf/lustslaaf. Ik ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik zoek een meester/meesteres of dominante ante trav/ts om mij tot hun vezut te maken als hun neukslaaf/lustslaaf. Om mij uite lenen aan hun klanten. Ik geb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Iik ben ik een verwijfde slaaf. Ik woon alleen en kan ontvangen alke dagen.  
TV Britt 49 jaar Antwerpen - Mechelen
Tgirl zoekt Dominante top /Meesteres
Ik ben een zeer onderdanig travje dat opleiding zoekt tot subslet/hoer. Buiten de normale extremen heb ik geen taboes. Wie wil me helpen en mij vernederen misbruiken en laten gebruiken?  

Tgirl zoekt Dominante top /Meesteres
Meester T. 52 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Meester zoekt sex met geil vrouwtje ..
Ben jij het geil vrouwtje die haar wil laten neuken hoe meester het wil , onderdanig vrouwtje die haar meester geen neen zegt . Mondje neuken , bondage ,sex . Vrouwen in latex zeker reageren .  
marc 68 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
zoek onderdanige man
je kan me ontvangen en je zit geblinddoekt met de kont omhoog te wachten tot ik op het afgesproken uur binnenkom. je laat je onderdanig afmelken. je bent geil, proper en discreet en je hebt een rechte pik. tepelgeil is pluspunt. als het klikt kan het voor regelmatig. kandidaten graag een foto van je speelgoed. ik verplaats Jabbeke + 30 km.  
Neukteef/sissysl 64 jaar Antwerpen - Rumst
Neukteef/sissyslaaf Oekt meesteres voor africhten/opleiden
JonguitIende zestiger is op zoek naar een meesteres im door haar afgericht/opgeleid te worden als haar sissyslaaf/neyjteef. Ik brn zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik ou graag de eigendom worden van mijn meesteres die mij gebruikt naar haar zin en muj uitleent aan haar vriendinnen/vrienden. Ik hrb kleine tieten en ietwat vrouwelijk lichaam. Ik woon alleen en kan ontvangen en verplaatsen oir haar werken als hoer  
Meester J. 53 jaar West-Vlaanderen - Dentergem
Meester zoekt Slet vrouwtje .
Meester zoekt neuksletje ! Ben jij het vrouwtje die wacht op een lekkere man die je zal doen genieten . Soft sessies van bondage en beffen , vingeren ,klitjes zuigen , nat maken . Hard kan besproken worden volgens eigen wensen . Meester verwacht zijn sletje in aangepaste kledij/lingerie en glad kutje . Welk onderdanig vrouwtje wacht geknield op haar meester ? Bondage,DP,voorspel,sessies onderdanig ,cumslet,opdrachten,forcing orgasmes,glijmiddel kut ,afneuken , Stel je even voor hoe jij het ziet , welke kledij , evt gepaste foto . Steeds antwoord terug . Vrouwtje die thuis kan ontvangen zal bediend worden op tafel bondage . Meester J. Enkel in regio aub .  
  1   2   3   4   5   6   7   8