Zoeken naar gebruiken

Uw zoekactie voor gebruiken leverde 42 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joris 63 jaar Antwerpen - Lille
Naakt tonen
Ben nu onderdanig naakt met mijn halsband en boeien aan om u te dienen en te behangen. Ben 200% bi om mij te laten gebruiken. Ben slank weinig behaard en zeer verzorgd. Ontvang je deze avond!!!!!  
Wouter 28 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Jongeman heeft een geile fantasie
Hallo iedereen, Ik ben een hetero jongeman van 28j, slank en sportief enkel ervaring met vrouwen. Ik heb een aparte fantasie die ik graag werkelijkheid zie worden. Komende maandag om 12u bij jouw op locatie. Ben opzoek naar iemand die mij kan ontvangen en meerdere mannen/vrouwen ook. Het scenario zou als volgt zijn. Ik kom toe op de locatie hellemaal alleen. Ik ga naar de betrokken kamer. Waar ik mij uitkleed en blinddoek mij. Daarna kom jij me halen en bind je mij vast. Je gebruikt speeltjes en je komt klaar op mij. Je gaat de andere mannen en vrouwen gaan halen. Waarbij jullie samen mij gebruiken via alle manieren. Alles moet met respect en plezier voor elkaar gebeuren. Wanneer hier iedereen voldaan, vertekken jullie. Kleed ik mij aan en vervoegen we terug het normaal leven. 
Heb jij een locatie waarbij je mij kan ontvangen in de regio super! Ben jij een slanke,geschoren heer of dame, die wilt deelnemen en reageer met onherkenbare foto. Discrectie is belanrijk!  
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
Bi slaafje zoekt M. Mrs of koppel die een slaafje erbij willen om te gebruiken. Ik ben een lust en pijn slaafje, regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, discreet, hygiënisch en volg al jullie opdrachten stipt op. Ik zkt een M. Mrs.koppel die mij wil opleiden, gebruiken voor jullie wensen en lusten. Graag zou ik een opleiding krijgen in het leren pijpen/beffen met aansluitend slikken/creampie eating. Een 2de luik is mijn kontje vrij te gebruiken en dit te laten oprekken tot dit kan gefist worden en afgereden/volgespoten worden. Andere voorstellen zeker welkom en bespreekbaar zoals sounding, bondage,cbt,electro,... Wie wil mij onder zijn/haar vleugels nemen? Nederige groet Bi slave Bij reactie kijk ook eens in spam.  

Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
sub A 49 jaar Limburg - HASSELT
slavin aangeboden
wij, een aantrekkelijk niveauvol D/s stel zijn op zoek naar een dominante bull om haar (sub) in het kader van haar opleiding te gebruiken..en dit op zaterdagochtend of maandag na 17u...zij is slank, onderdanig aan haar meester en gewillig. Jij kan ontvangen en geeft een concreet scenario door (haar meester zal er niet bij zijn) x  
10 dagen
Paul 52 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Zakenman zoekt vaste meesteres
Ik ben op zoek naar een vaste meesteres. In het dagelijkse leven heb ik de leiding over heel wat mensen. Echter wil ik me als onderdaan volledig geven aan een vaste meesteres. Graag op regelmatige basis. Leeftijd is niet zo belangrijk. Voornamelijk gericht op lust en in mindere mate op pijn. Niveau gevraagd en geboden. Je mag me gebruiken als onderdanige slet. Kan me op regelmatige basis vrijmaken. Wil ook als slaaf meegaan naar BDSM feesten etc. Ik zal je aanbidden als een echte godin. Ben benieuwd naar de reacties. Enkel reageren indien serieuze bedoelingen. Vermeld je duidelijke eisen maar.  
Streng 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoute meisjes verdienen....
Ben jij die ondeugende studente, jongedame, die straf kan gebruiken. Gewoon, zoals een stout meisje, over de knie voor een welverdiend pak slaag op jouw mooi ronde billen. Ik spank vooral met de hand maar als je echt stout bent geweest krijg je ook nog extra slagen met een instrument. Ik zoek zeker geen sex. Discretie vanzelfsprekend.  

Stoute meisjes verdienen....
12 dagen
Player 69 jaar Limburg - Peer
Dominante playmate gezocht
Hou jij ervan om een man te domineren en uit te dagen, weerloos aan jouw voeten te zien en te gebruiken voor jouw lusten... Wil jij deze onervaren man wegwijs maken en opleiden .... Kijk nederig uit naar die ene dominante dame uit regio peer.  
12 dagen
Opleiding gezoch 60 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Zoek dominante top
Ik ben van Brugge en zoek dominante top die me wil opleiden. Liefst vijftigplussers die als het klikt mij dikwijls gebruiken. Ik ben geen faker. En kan soms ontvangen  
13 dagen
Neukhoer/slaaf 63 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige neukhoer/slaaf work meester/pooier.
Ik ben een jonguitziende zestiger en ben zeer onderdanig en gehoorzaam. Ik zoek een meester dievtevens mijn pooier is. Ik ben een eukhoer/slaaf zonder meester en lislopend. Wie wil mij tot zijn eugendom maken en gebruiken als neukhoer en uitlenen. Ik moet afgericht/opgeleid worden. Ik woon alleen en kan Lle dagen ontvangen of verplaatsen.3  
Jan 44 jaar Antwerpen - Turnhout
Welke vrouw wilt mij als haar slet
Ben een gewone hetero man. Geen single. Maar sinds een tijdje fantaseer ik erover om een sletje te zijn van een vrouw. Welke vrouw zou mij haar lingerie aan willen doen en me dan gebruiken alsof ik een slet was. Wil graag eens met een strapon geneukt worden. Ook wil ik graag eens een plassende vrouw likken. Liefst voor vaker. Dat we samen kunnen experimenteren en we elkaar volledig kunnen vertrouwen. Welke vrouw ziet dit zitten. Leeftijd speelt geen rol. Ik zoek voor vaker. Wie is real en geen fake.  

Welke vrouw wilt mij als haar slet
  1   2   3   4   5