Zoeken naar discretie

Uw zoekactie voor discretie leverde 66 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Onervaren 69 jaar Limburg - Peer
Oudere meesteres gezocht.
Onderdanige biman (bottom) zoekt een oudere meesteres die mij kan ontvangen en mij wil gebruiken als haar lustslaafje. Bent u die juiste dame uit regio peer die mij kan en wil ontvangen om aan uw lusten de voldoen. Ben eerlijke verzorgde gehuwde man dus graag discretie en hygiëne gevraagd. Bij wie mag ik aan uw voeten liggen  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
(Hang)borsten verwennen
Hallo, ben zeer verzorgde sportieve man die enorm graag (hang) borsten verwent. Zouden jou borsten eens echt tot in de puntjes willen verwent worden? Mail me snel. Leeftijd en uiterlijk spelen geen rol. Ben je zwanger of heb je moedermelk zeker ook welkom. Meer kan natuurlijk ook, alles is bespreekbaar, zeer veel kan en ik verwen jou en jou lichaam op de plaatsen zoals jij het wenst en op de manier dat jij wenst. Talloze mogelijkheden. Uiterlijk en leeftijd spelen geen rol, jou genot des te meer. Hygiëne respect en discretie staan centraal. Kan ontvangen en verplaatsen. Ps: dame met kleine of gewone borsten natuurlijk even welkom, ik verwen je met dezelfde volle overgave  
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek onderdanig koppel waarvan vrouw ruime kut heeft
Nette, goed uitziende ietwat dominante man, 1.82m, 99kg, hetero, volle haardos, niet vrij, zoek een onderdanig koppel (of vrouw alleen) waarvan de vrouw er van houd of van droomt om na passende voorspelletjes haar kut (indien gewenst, ook anaal) langzaam maximaal te laten oprekken (man kijkt toe). Jullie kunnen ontvangen (of hotel) om vrijblijvend af en toe overdag af te spreken om haar te laten genieten van deze ultieme ervaring(en), alles volgens afspraak met respect voor haar wensen. Zij (jullie) houden van "stoute" dingen en weet wat ze wil, bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Ikzelf geniet er van om een vrouw hiervan te horen en zien genieten, Hygiene, safe (oprekken/fisting uitsluitend met handschoen) en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Meer info na je eerste reactie met foto als het kan? Tot snel, je krijgt er geen spijt van. Fakers niet welkom.  
SenSuBo 66 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Object van Lust (vr)
Je bent een heel sensuele jongedame die graag bewonderd wordt; je zou nu en dan niets liever willen zijn dan een object van lust en seksualiteit. Je bent een best knappe, slanke meid tss zowat 17 en 30 met A/B/(C)-cup en je bent bereid je regelmatig in een bdsm spel over te geven aan een veel oudere man. Eenbdsm die beroep doet op jouw hele sensueel-seksuele, verleidelijke wezen dat doorheen overgave, gebondenheid en discipline, lust en erotiek, pijn en seksualiteit, wordt geprikkeld tijdens uitgebreide bdsm-momenten in een veilige omgeving. Eerlijke ad, gn.sex.gem., correcte afspraken met respect voor gestelde grenzen; goede ervaring met bdsm, discretie geboden.  
Verwennertje 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Damesvoetjes verwennen
Hallo, ben een zeer verzorgde, sportieve man met een zwak voor damesvoetjes, damesvoetjes gehuld in nylons vind ik zelf hemels. Heb jij pijnlijke voetjes of heb jij graag dat jou voetjes van aan de hiel tot aan het puntje van de grote teen maximaal verwent worden, 1 adres. Natuurlijk kan veel meer ook zoals uitgebreide verwenning van het ganse lichaam of bepaalde delen, ook intieme sceerbeurt, rollenspelletjes, sm,... kotom alles wat jij wenst kan gebeuren, jou genot komt op de eerste plaats. Dit alles met de grootste discretie, hygiëne en respect. Kan ontvangen en verplaatsen. Welke dame wil verwend worden?  
matias 57 jaar Antwerpen - Brasschaat
Onderdanige pijp- en neukslet
...voor oraal en anaal misbruik en vernedering door golden shower, spanking, milking, pegging... kan zelf niet ontvangen...discretie gevraagd en geboden. Ben zelf bi, 185, 90, 14...besneden en intiem kaal...  

Onderdanige pijp- en neukslet
10 dagen
Lucas 54 jaar Antwerpen - Hoogstraten
Zakenman wil zijn schaamhaar laten scheren
Ik wil graag mijn schaamhaar laten scheren. Ik krijg hier een enorme kick van. Mag een dame, man of koppel zijn. Niveau, hygiëne en discretie prioriteit. Geil met stijl. Leeftijd niet belangrijk. Eventueel op regelmatige basis. Zowel mijn ballen, penis, anaal,....Verdere seksuele handelingen zijn niet noodzakelijk maar wel bespreekbaar. Enkel reageren met serieuze intenties.  
11 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
11 dagen
meester G 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Extra slavin/slet gezocht
Ik weet dat veel vrouwen zich graag onderdanig opstellen. Die zich willen over geven aan een dominante man. Of die er toch over fantaseren maar de stap niet durven te zetten. Wel dames, wees niet verlegen of bang hiervoor. Ik ben een sportieve man van 39 en zit al meer dan 10 jaar in dit wereldje. Ik werk ook samen met een bi meesteres en beschik al over een bi slavin. Bi zijn is geen must maar mooi meegenomen. Ik leid u stapsgewijs op tot een echt lustsletje en beloof je veel kinky genot en sessies. Veel is mogelijk. Zweepjes, speeltjes, neukmachine, Andrea kruis. Gynaecologenstoel, gb, opdrachten, vernedering, etc... no fake, hygiëne en discretie gegarandeerd. Durf je?  
Streng 59 jaar Antwerpen - Antwerpen
Stoute meisjes verdienen....
Ben jij die ondeugende studente, jongedame, die straf kan gebruiken. Gewoon, zoals een stout meisje, over de knie voor een welverdiend pak slaag op jouw mooi ronde billen. Ik spank vooral met de hand maar als je echt stout bent geweest krijg je ook nog extra slagen met een instrument. Ik zoek zeker geen sex. Discretie vanzelfsprekend.  

Stoute meisjes verdienen....
  1   2   3   4   5   6   7