Zoeken naar bondage

Uw zoekactie voor bondage leverde 51 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Robin 28 jaar Antwerpen - Brasschaat
Meester/meesteres gezocht
Ben jpnge slaag van 28 due iemand zoekt om te gehoorzamen. U mag elles met mij doen, van naakt u klusjes doen tot bondage en bdsm, ik moet maar luisteren Vraag enkel discreet, safe en hygiënisch Wacht op jou  
Laurent 53 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Ervaren rigger gezocht om mij vast te binden en mogelijks véél meer...
Ik (52 186 86) ben dus op zoek naar iemand (M/V/CD) die ervaring heeft met het vastbinden, knevelen en véél meer van mannen. Deze persoon moet kunnen ontvangen (liefst op een doordeweekse namiddag) en over voldoende bondage materiaal beschikken. Trefwoorden zijn onberispelijke hygiëne, wederzijds respect en een gezonde dosis perversiteit. Wat er gebeurt eens u mij vastgebonden en gekneveld hebt wordt in onderling overleg vooraf bepaald, maar weet dat ik voor héél veel opensta... Graag antwoord in meer dan drie zinnen en weet dat ik desgewenst kan switchen.  
Robin 28 jaar Antwerpen - Brasschaat
Meester of meesteres gezocht
Ben een jonge man die opzoek is om iemand te gehoorzamen. Ik stel mezelf volledig tot uwer beschikking en wil er veel voor doen. Van naakt jou klusjes doen tot bondage/bdsm en u bevredigen. Heb hier nog geen ervaring in maar als u mij een kans wilt geven zal ik u niet teleurstellen. Alles discreet, safe en hygiënisch Ik wacht op jou  
Hoer/sexslaaf 63 jaar Antwerpen - Rumst
Onderdanige hoer/sexslaaf zoekt eigenares/meesteres of wugenaar/meester
Jonguitziende zestig er en zeer onderdanig en gehoorzaam ben op zoek naar rrn eigenares/meesteres of eihenaat/meester om mij af te richten/opleiden tot zijn eigendom en behandeld worden als zijn hoer/sexlaaf oor gebruik en mij laten uitlenen aan andere dominante vrouwen of mannen. Bondage, kuisheid liercings door m9in twpels, lul en kont werken als slaaf. Ik heb kleine tieten en een ietwat vrouwelijk lichaam. Ik woon alkeen en kan alle dagen ontvanfen. Ook kan ik mij verplaatsen.  
Mstr 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt onderdanige boy
Ervaren Meester zoekt een onderdanige boy voor een uitgebreide lichaamskeuring en training. Bondage, edging en veel meer. Onervaren mag. Getint en blacks zeker welkom. Veel toys, latex aanwezig. Safe en discreet. Stel je beleefd voor met je volledige stats. Onnodig te reageren indien ouder dan 28j.  
bi slaafje 49 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
Bi slaafje zoekt M. Mrs of koppel die een slaafje erbij willen om te gebruiken. Ik ben een lust en pijn slaafje, regio Brugge, steeds fris gewassen en intiem geschoren, niet roker, discreet, hygiënisch en volg al jullie opdrachten stipt op. Ik zkt een M. Mrs.koppel die mij wil opleiden, gebruiken voor jullie wensen en lusten. Graag zou ik een opleiding krijgen in het leren pijpen/beffen met aansluitend slikken/creampie eating. Een 2de luik is mijn kontje vrij te gebruiken en dit te laten oprekken tot dit kan gefist worden en afgereden/volgespoten worden. Andere voorstellen zeker welkom en bespreekbaar zoals sounding, bondage,cbt,electro,... Wie wil mij onder zijn/haar vleugels nemen? Nederige groet Bi slave Bij reactie kijk ook eens in spam.  

Bi slaafje zkt M. Mrs.D/s koppel voor opleining.
Erectus 31 jaar Antwerpen - Hove
Zoek een onderdanige vrouw
Dominante man zoek een onderdanige vrouw die mijn slet wil zijn. Je krijgt een wekelijkse sessie en we zoeken je grenzen op. Kennismaking met bondage en blinde gehoorzaamheid met stopwoord bij eerste ervaring..  
10 dagen
MasterB 35 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Stoute fantasieën beleven (enkel voor vrouwen)
Duiken die stoute fantasieën elke keer op wanneer je weer masturbeert? We kunnen die levendige fantasie samen doen uitmonden in een mooie band die dieper gaat dan gewone intimiteit. Als vrouw ben je wss al een tijdje opzoek naar begeleiding om je onderdanige kinky kant verder te verdiepen. Intussen staan er al enkele jaren ervaring op mijn bdsm-teller. Daarin heb ik geleerd om duidelijk te communiceren over grenzen en deze ook te bewaken. Gaan jouw fantasieën in de richting van lust, bondage en dwang met een vleugje billenkoek en tepelklemmen? Dan ontvang ik graag wat informatie over jou in een berichtje  
Alissa 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
30 jarige trans meid voor dominante meester
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)     

30 jarige trans meid voor dominante meester
10 dagen
MR. 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
Meester zoekt sletje
Hallo welke vrouw 18+ wil graag eerste kennismaking met SM? Ik heb momenteel terug wat tijd om een slaafje op te leiden in de wondere wereld. Strikte afspraken met stopwoord worden gemaakt. Kernwoorden:gehoorzaamheid,blinddoek,bondage,gagbal,billenkletsen,...  
  1   2   3   4   5   6