Zoeken naar wij leuke

Uw zoekactie voor wij leuke leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Nick 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een dame
Als 30 jarige, 185 lange, sportief gebouwde man met langehoudingsvermogen ben ik opzoek naar een leuke koppel voor ongedwongen, passioneel Date waar niets moet wel alles mag. Ik ben open-minded, hygiënisch, discreet, een echte gentleman. Ik ben ook talentvolle masseur. Dus een lekkere massagebeurt is zeker een optie.  

Opzoek naar een dame
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Voor morgen of zondag ben ik op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan verplaatsen. Ben 42, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
gisteren
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jullie! Ik ben normaal gebouwd en full bi. mij aftrekken terwijl jullie kijken , de man pijpen terwijl vrouw kijkt, jullie slaafje zijn, quattro, haar heel lang diep beffen, fetisjes,.... En nog zoveel meer! stuur gerust jullie fantasie of voorstel door. Ook een zeer specifiekl mag zeker. Ik heb veel leuke fetisj , gaande van een voetfetisj tot sm, maar ook bekeken worden tot bekijken. Alles kan en mag niets moet? Zowel eenmalig als vast is welkom!  
gisteren
Eerlijke man 31 jaar Vlaams-Brabant - Begijnendijk
Ik blijf het proberen, vandaag? Ganse avond + nacht
Eerlijke jongeman van 31 die al geruime tijd op zoek is naar een leuke trio-ervaring. Ik ben zelf bi top, dus zowel hetero als bi is mogelijk. Ben zelf dominant van aard, dus het kan eventueel ook een beetje kinky. Bij verdere vragen, neem gerust contact. Man alleen eventueel ook, maar onder bepaalde voorwaarden  
Spontane man 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Geile zaterdag
Hey! Ik zoek eens een leuke geile avond te hebbrn en hopelijk vind ik de juiste persoon hiervoor ;) Ik heb zelf een heel gezonde sexdrive en en heb een goed libido en een open mindset hierin. Ik ben zelf een iemand spontaan, respectvol en vind het geweldig een vrouw te laten genieten en licht uit te dagen. Ook een heel ontspannende uitdagende massage geven vind ik ook wel kinky ;) Laat maar weten als je nog vragen hebt of ook zin hebt in een topavond... Stuur liefst ook ineens een fototje zodat ik al wat een idee heb. Moet zeker niet naakt hoor. Groetjes thomas X  

Geile zaterdag
gisteren
Cuckoldtaker 56 jaar Limburg - Maastricht
Zijn jullie op zoek naar een leuke spannend afspraakje?
Zin in trio, cuckolding, wife sharing of vindt zij het fijn om volop te genieten van een ontspanningsmassage...? Ik ben een niet opdringerige mid-vijftiger uit de omg van Maastricht. Normaal postuur, gezond lijf en een verzorgd uiterlijk. Woonachtig ben ik omgeving Maastricht. Zijn jullie op zoek naar een extra man die als kernwaarden discretie, hygiene en respect heeft....? Mail me! Ps ook voor hotelbezoek.  
gisteren
Tim 33 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Avontuur met leuk koppel
Opzoek naar een koppel om samen leuke avonturen mee te beleven. Mits respect en hygiëne is er veel bespreekbaar. Verplaatsen en ontvangen is beide mogelijk.  
Hans 44 jaar Antwerpen - Lier
Op zoek naar een leuke date
Ik ben M44-1m81-94kg-19 en netjes geschoren. Welke leuke single dame of welk koppel heeft zin in een leuke date? Voorstellen zijn welkom en bij vragen: stel ze gerust. Graag reactie met foto (niet naakt)  

Op zoek naar een leuke date
gisteren
Huisvriend 56 jaar Antwerpen - Antwerpen
Huisvriend zoekt klasse cuckold stel
Ik ben een 56 jarige singel man die op zoek is naar een leuk klasse stel, leeftijd speelt geen rol, om samen een langdurige openminded relatie op te bouwen. Jullie leeftijd speelt geen rol, wat ik zeker verlang is eerlijkheid, vertrouwen, hygiene en discretie, wat ik zelf ook aan jullie biedt. Ik ben 1m75 groot, 78kg, geen bril, baard, snor of piercings. Ik rook niet maar heb er geen probleem mee als jullie roken. Zelf heb ik ervaring als huisvriend van een leuk klasse stel waarbij er plaats was voor zowel leuke uitjes, restaurantjes, dagje zee, avondje uit etc., maar ook voor spannende stoute spelletjes en nachtjes. Ik kan zowel ontvangen (discreet en overnachten is mogelijk) als me verplaatsen. Indien interesse hoor ik het graag met een klein woordje uitleg of we kunnen op neutraal terrein afspreken (iets kleins eten of drinken, misschien vanavond?) , wie jullie zijn en wat jullie concreet zoeken. Ik reply een foto indien jullie een foto meesturen.  
Huisvriend 29 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Huisvriend zoekt koppel
Hoi een toffe rustige jongeman van 29 jaartjes hier. Graag had ik een tof koppel gevonden uit de regio om regelmatig mee af te spreken en een toffe geile avond samen te beleven..een leuke ongedwongen sfeer en elkaar opt gemak leren kennen en aftasten. Zoals op de foto,een mature dame met mooie rondingen kan me zeker bekoren alhoewel dat zeker niet hoeft de klik is evenzeer belangrijk! Stuur me gerust een berichtje.  

Huisvriend zoekt koppel
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10