Zoeken naar toekijk*

Uw zoekactie voor toekijk* leverde 99 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Haar minnaar 55 jaar Limburg - HASSELT
Cuckold koppel
Hey zijn jullie een echt cuckold koppel waar het vrouwtje zich graag all the way met creampie laat verwennen door een vreemde man van Belgische origine en waar de cuck enkel mag toekijken of opdrachten moet uitvoeren? Ik ben zeker bereid om haar dat plezier te gunnen en haar man ondergeschikt te laten zijn en te laten toekijken hou haar kutje mijn zaad absorbeert. Ik zoek enkel vrouwen/koppels die hier voor open staan en indien niet jullie ding scrol rustig verder. Ik ben discreet en hygiënisch en dus ook steeds intiem geschoren, wat ik zelf dan ook zoek. Leeftijd is niet van belang zolang ze maar erg geil is (liefs geen Rubens types). Ik kan vlot verplaatsen tot ongeveer 75km en niet in een LEZ dus indien jullie kunnen ontvangen zou top zijn, op kamer afspreken kan ook. Bij interesse of vragen laat je maar van je horen. Tot snel? Geen interesse in onnozelaars en hun belachelijke opmerkingen, is dit niet uw ding scrol dan rustig verder.  
Tim 36 jaar Limburg - Beringen
Samen Geilen Op Vrouw Van Koppel
Hoi, ik man, bi soft, zoek een bi man van koppel die samen met mij wil geilen op zijn vrouw of vriendin. Elkaar lekker opgeilen over haar.. lekkerste zou zijn als zij zou toekijken hoe de 2 mannen geil worden van haar en elkaar rukken. Iemand interesse en zin?  
Creampie cleanup 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Creampie clean up
Hey, Ik zoek een leuk koppel waar ik gekleed in lingerie mag toekijken hoe jullie seks hebben. Wanneer de man zijn vrouwtje volgespoten heeft, wil ik ze graag helemaal proper likken. Daarnaast mag je mij ook gebruiken als pijpslet om de man in gereedheid te brengen. Wie kan ontvangen en heeft hier zin in?  

Creampie clean up
Cuckoldlover 57 jaar Antwerpen - Kontich
Cuckolding
Fantaseer je er reeds lang over hoe spannend het zou zijn als jouw vrouwtje zich sexy gekleed volgens drescode aanbied aan een vreemde man terwijl jij mag/moet toekijken hoe ik haar betast,streel,kus,lik,verwen ? Zijn jullie tussen 45/65 j en uit prov Antw of aangrenzend dan is dit jullie kans om te reageren. Zelf ben ik een vlotte,discrete ,hetero man ,50+,ervaren,licht dominant,niet roker,gesterriliseerd,ruime fantasie ,sportief, goed voorzien en op zoek naar dat ene koppeltje voor een langdurige vriendschap, geen wisselaars en zich houden aan slechts 1 vast contact zodat na wederzijds vertrouwen ook bare mogelijk is. Regelmatig afspreken is het doel . Reacties graag met jullie wensen/verwachtingen, (ervaring is niet nodig ,wel de nodige fantasie)vergezeld met een duidelijke foto van minstens de dame. Tot spoedig ….  
Ets 52 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Verrassing
Welke man wil zijn vrouw eens laten verrassen met een heerlijke massage door andere man terwijl hij toekijkt. Ze zal heerlijke massage krijgen door een ervaren masseur. Om dan erna iets verder tegaan en lekker genieten. Welk op vrouwvriendelijke manier en geen platvoetse toestanden. Bij welk koppel spreekt dit aan en mag deze spontane man langskomen. Graag mailtje met foto en voorstel.  
Toekijken 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Vanavond toekijken bij koppel
Hey, Ik ben opzoek deze avond naar een koppel waar ik voyeur mag zijn. Ik zou het erg opwindend vinden om te kijken naar hoe jullie seks hebben. Ik vind het heerlijk om te zien hoe jullie van elkaar genieten, kussen, strelen... jullie zijn een koppeltje dat graag eens bekeken wil worden. Mocht je zelf leuke ideetjes hebben, laat ze gerust horen. Stuur alvast en vertel mij wat jullie zoeken... Tot binnenkort xx  
Cuckoldfun 48 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
Ik zoek geil cuckold genot met jonge vrouw
Ik, sportieve hetero heer, zoek contact met een koppel 20 tot 35 jaar waarbij de dame met stevige naturelle cup zich als een geil sletje intens en langdurig laat beffen en neuken terwijl haar cuckold toekijkt en ondergaat hoe zij als een geil sletje intens geniet. Bij interesse graag mail, GFB.  
Charming tiger 41 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE PLEASE
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 41 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om elkaar lekker te verwennen. Alleen haar, tijdens trio, of wanneer haar man toekijkt. Ook neukfilmpjes maken is mogelijk. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar toe! Enkel reageren met foto!  

FUCK MY WIFE PLEASE
Peter 48 jaar Antwerpen - Mol
Zoek cuckold koppelke met onderdanige bi man
Ik zoek een eerlijk verzorgd cuckold koppelke met onderdanige bi man. Ik wil jou vrouw bare neuken terwijl jij toekijkt, ik spuit haar lipjes vol nadien mag jij eerst het overtollige zaad van mijn piemeltje likken en daarna haar kutje proper likken. Ik kan ontvangen. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik ben 48 eerlijk verzorgd geschoren besneden en gesteriliseerd kleiner geschapen. Enkel reageren met je Stats vanwaar jullie zijn en eventueel een foto.  

Zoek cuckold koppelke met onderdanige bi man
Sammy 32 jaar West-Vlaanderen - Brugge
bi toyboy zoekt
bicurious, toyboy:jock, 32j knap en jong uitziend...bef en vrij graag met een vrouwtje als man toekijkt. maar ben evengoed bicurious, ontdekken met de man... ben in shape en goede uithouding;) discretie en niveau geboden. graag reactie met foto en idee  

bi toyboy zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10