Zoeken naar mijn open

Uw zoekactie voor mijn open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Koen 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Jong koppel gezocht voor trio
Ik zoek een jong koppel (tussen 20-40 jaar) om samen een trio te beleven (reeds ervaring). Om de vrouw eens goed te verwennen met lekker lang zoenen, beffen, vingeren, pijpen en haar samen te neuken in haar mondje en kutje (spit-roast). Ik ben wel hetero ingesteld. Ik sta ook wel open om een vaste huisvriend te worden indien er een goede klik is. Het liefst in regio Oostende, en reageren met foto. Zeker een antwoord terug. 35/175/85  
S.. 33 jaar Limburg - HASSELT
Man zoekt leuk koppel voor spannende date..
Hallo. Ik ben op zoek naar een leuk, knap en stijlvol koppel dat graag een extra man wilt. Ik sta open voor zowel eenmalig als meermaals (huisvriend?) zolang er maar een goede klik is. Ikzelf ben een 33-jarige man, 1m84, atletische/gespierde lichaamsbouw, goodlooking, opgeleid, verzorgd en discreet. Het koppel dat ik zoek is spontaan, gezellig, verzorgd, slank en stijlvol. Reacties met foto en korte beschrijving van wat jullie zoeken. Jullie krijgen dan altijd een mail, met foto, terug. Groetjes  

Man zoekt leuk koppel voor spannende date..
sportief 55 jaar Limburg - HASSELT
zoek een tof stel
deze mid 50-er met slank verzorgd voorkomen zoekt een tof stel in de leeftijd van 30 tem 65, zelf heb ik heel weinig taboes en sta voor veel open, respect en safe zijn een absolute must. bij interesse graag een woordje uitleg of foto.  

zoek een tof stel
gisteren
Pieter 66 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Ik ben op zoek naar koppel voor heerlijke warme trio veel kan niets moet.
Hey lieve koppels hier wie staat er open voor een leuke warme trio waarbij veel kan maar niets moet.Weet ben al wat ouder maar nog met veel zin voor genot en heerlijke sex.Welk koppel hier mag jonger zijn en ouder heeft hier zin voor plezier met drie ik sta voor veel open van gewoon komen toekijken tot ja wat jullie graag willen elk voorstel is welkom.Zelf hou ik enorm van oral ik vind het zeer fijn om een vrouw lekker lang te likken en kan ook goede tantra massage geven.Alles met het volste respect voor elkaar en vrouwvriendelijk discretie en hygiëne zijn 100% geboden en verwacht.Leeftijd is dus niet belangrijk voor mij jonger die eens wil met een ouder erbij geen probleem.Wie nodigt mij uit liefst binnen regio ik ben normaal gebouwd en geschapen voor mijn leeftijd vrouw alleen kan ook he alsook twee koffievriendinnen samen vind ik ook leuk.Groeten van Pieter tot vlug.  
discrete kans 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Experimenteren date samen met jouw partner
Voel je jouw seks leven saai geworden & ben je op zoek naar nieuwe ervaring te experimenteren maar heb je schrik wegens discretie! Dan ben je op zoek naar mij om Jullie super discreet te helpen met ŕlles te experimenteren, wie ben ik ? Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold, trio’s & als huisvriend, samen jouw partner verwennen, maar ook met onze 3 samen te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst om nieuwe bi-ervaring te experimenteren, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage zoals voor beide partners om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet. Graag reactie met jullie wensen, stats, foto’s & wat uitleg, kan vlot verplaatsen  

Experimenteren date samen met jouw partner
gisteren
Brent 27 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Cuckold koppel/one night fun
Hey ik ben opzoek naar een koppel voor wat cuckold fun, ik ben hetero maar sissy's en ts winden mij ook al helemaal op vandaar sta ik wel open voor een cuckold ervaring ;) of een trio waarbij we allen zoveel aa´ hebben voor een one night en als de vibe goed zit mag het voor mij zelfs meer ;) Discreet ontmoeten, respectvol omgaan met elkaar, geen alles dater vandaar max leeftijd 35j regio max 30 km Ik stuur je een foto na reactie Info over mezelf: sportief gebouwd, 1m78 geen tats of baard..intresse? Letm know  
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek geile TS/TV
Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Zoek geile TS/TV
frank 54 jaar Antwerpen - Mechelen
Wie heeft zin ?
Ik verwen graag koppels. Ben slank en zeer sportieve biman, 54, 1.88m, 77kg, 17cm, discreet en zeer hygiënisch. Sta voor veel open, met wederzijds respect voor ieders grenzen. Zin om elkaar (safe) te verwennen ? Berichtjes met volledige stats, wensen en anonieme naaktfoto krijgen altijd antwoord.  

Wie heeft zin ?
gisteren
Frank 57 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Trio , cuckold? Ik kan ook overdag ontvangen.
Hallo, ik ben verzorgde, potente en intiem kaal geschoren man, sta voor veel open. Een man (57) die ervan geniet een vrouw te verwennen wanneer de man toekijkt. Of omgekeerd wanneer de vrouw toekijkt! De manier waarop kunnen we samen bepalen. OOK samen elkaar ontdekken zou fijn zijn. Ben een gezonde levensgenieter met ruime interesses. Trio, kinky en cuckold, bi mag ook. Massage geven behoort tot de mogelijkheid, zolang alles discreet en eerlijk verloopt is veel bespreekbaar! Zoek mensen die beiden voor een (nieuw) avontuur te vinden zijn. Ontvang en verplaats na duidelijke afspraak, kan ook overdag indien gewenst. GEEN fin. bedoelingen aub. Mijn tel.nr krijgt u na reactie (uw foto geeft mij een al een idee...) Graag een reactie met leeftijd , wensen en /of fantasie. NIET enkel met telefoon nr.  
gisteren
Jan 24 jaar Antwerpen - Geel
Sportieve atletische kerel zoekt koppel
Hey, 24j 1m70 65kg zeer sportief en atletisch gebouwd, ik zoek een koppel voor trio, voyeur, cuckold,... ik ben enorm open minded dus laat gerust weten, ik kan makkelijk verplaatsen!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10