Zoeken naar lang slank

Uw zoekactie voor lang slank leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Voor morgen of zondag ben ik op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan verplaatsen. Ben 42, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
gisteren
A. 24 jaar Limburg - HASSELT
Vrouwgerichte trio/cuckold
Dag lieve koppels, ik ben A. en ik ben 24 jaar oud. Ik ben 1,91m en slank/sportief gebouwd. Al enige tijd fantaseer ik erover om mijn grenzen te verleggen samen met een koppel. Een vrouwgerichte trio, met andere woorden, waarin we vooral aandacht schenken aan het genot van de vrouw en elkaars verlangens. Discretie en een goede hygiëne zijn vanzelfsprekend, en respect voor elkaars grenzen ook. Een drankje doen op elkaar beter te leren kennen, kan zeker. Ik ben niet op zoek naar iets extreems, gewoon fun. Ik kan eventueel ontvangen en ik kan me ook makkelijk verplaatsen. Groetjes  
thibeau 36 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Geil koppel gezocht
Frisse aangename man zoekt een leuk slank koppel uit zijn buurt. Ex gigolo, kunstenaar, happy singel. Mail me gerust voor info  

Geil koppel gezocht
Bart 42 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Ik zoek een ruimdenkend koppel waarvan de vrouw de wens heeft om lekker geneukt te worden door een groot geschapen man. Samen lekker geil en ongeremd genieten van en met elkaar. Met haar alleen, onder toeziend oog van de man of tijdens een vrouwgerichte trio. Uiteraard is er onderling respect. Ik ben spontaan, sympathiek, goed niveau, slank, sportieve body en verzorgd uiterlijk. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden.  

FUCK MY WIFE
Jan 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Date met openminded biman in slipje
Hey koppel Ik ben Jan 30 1m92 80 kg slank sportief gebouwd. Ik ben bi versa, openminded en wil jullie beide laten genieten. Ik draag ook graag slipjes of een string om te daten. Ik wil ook iets aandoen van het vrouwtje als jullie dat lekkerder vinden. Ik draag meestal enkel slipje maar bh kan ook. Buiten ondergoed ben ik wel mannelijk en discreet. Dus lijkt dit jullie wel een geile date stuur dan maar een berichtje met een foto en hoe jullie een date zien. Tot later  

Date met openminded biman in slipje
Boy 23 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Jongen zoekt koppel
Hey, ik ben 23 jaar (1m86, slank gebouwd, 17 cm) en ben op zoek naar een koppel om samen plezier te hebben gericht op het genot van de dame. Open voor (licht) bi, maar ervaring ontbreekt hier bij mij... Mijn voorkeur gaat uit naar meerdere keren/vast. Ik sta ook open voor kinky voorstellen en mee te gaan in jullie verhaal en fantasieën. Enkel foto bij een deftige oprechte reactie! Ik kan enkel verplaatsen. Groetjes. Ps. Uiteraard alles met respect naar elkaar toe en de nodige hygiëne!  
Koen 49 jaar Oost-Vlaanderen - Herzele
Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit!
Hallo, Ik weet niet of ik op deze site gelijkgestemden kan vinden???? Ik ben slanke sportieve 100% hetero man en wens graag een leuk koppel(waarvan de man 100% hetero!)te leren kennen om respectvol vrouwgericht te genieten met z'n drietjes.Ik heb weinig trio-ervaring van ondertussen paar jaren geleden. Mijn voorkeur gaat naar beginnend koppel veertigers-vijftigers slank tot maatje meer, graag 'gewone partners'en geen Ken- en Barbie types aub :) Enig niveau en haalbaar van afstand aub.  

Leuk koppel MV voor fijne vriendschap met pit!
thibeau 35 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Zoektocht
Top happy singel zoekt een slank koppel uit zijn buurt. Ik ben e toffe mens en aangename dater. Discreet en verzorgd. Liefst mensen die iemand vast zoeken. Ik ben licht bi. Maar zoek vrouw centraal. Variatie kan natuurlijk:)  

Zoektocht
Daan 68 jaar Antwerpen - Mechelen
Naturisme
Zoek contact met koppel dat interesse heeft in naturisme Ben spontane man discreet en verzorgd en betrouwbaar...173 slank . Graag af te spreken in natuur of als je kunt ontvangen... Bij interesse stuur ik meer info en foto Groetjes D Regio Mechelen Leuven Rumst  
Derk en Peter 59 jaar Noord-Brabant - Bergeijk
Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
Ik ben Derk, slank, lang 180 cm, 58 jaar oud en zie er nog steeds goed uit. Ik kom uit Bergeijk Nederland. Ik ben groot en dik geschapen(21x5,5 cm), erg hygiënisch, geen soa en zeker vrouwvriendelijk. Ik heb een eigen praktijk en kan ook veel overdag verplaatsen. Als je wil kan ik ook mijn vriend Peter mee nemen. Mss moet je het een keer met mij/ons proberen en ik beloof dat je er geen spijt van zult hebben. Geen reacties van mannen alleen, fakers en fotojagers.  

Motorrijder zoekt vrouw, koppel of paar voor lekkere seks.
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10