Zoeken naar houdt

Uw zoekactie voor houdt leverde 19 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Dit kan ook zo dadelijk bij mij thuis op massagetafel met lekkere olie en mooie muziek. Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien?  

Sensuele massage voor haar zo dadelijk?
19 dagen
Bart 42 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Leuk stel gezicht morgen overdag
Hoi. Welbespraakt, sociaal en goed uitziend man. 43j/ 185cm/. 81 kg houdt ervan te kijken een rollenspel te doen. Welk leuk stel vindt dit ook geil? Teasen is de essentie. Foto videochat vormen geen probleem en strekken tot vertrouwen.  
38j 1m90 38 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
38j 1m90
Grote sportieve gast zoekt geile date met vr / koppel waar zij van xxl houdt. Teasen / spelen / haar helemaal gek maken en dan… Wie wil?  

38j 1m90
38j 1m90 39 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
38j 1m90 zkt date
Hoi! Hier 38j man 1m90 Sportief en stevig voorzien. Zoek geile date met vr die houdt van xxl of koppel waar hij haar graag bezig ziet met xxl gast. Gaande van teasing / oraal tot … ;) Benieuwd naar de reacties  

38j 1m90 zkt date
28 dagen
Pervers 55 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Perverse man zoekt dame voor plas sessies. Ik ben gever
Welke same Kan genieten van onder geplast te worden, ook tijdens penetrative gevuld worden. Ik kan vrij ontvangen en verplaatsen, heb ruime ervaring en doseer goed. Ik ben plas gever en zoek dame die ook van perverse sex houdt. Enkel doensters die willen afspreken. Discretie gewaarborgd.  
28 dagen
Fun 38 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Ongeremd en spermageil koppel gezocht
Hallo, ik zoek een spermageil en kinky koppeltje dat van ongeremde seks houdt en wil afspreken voor trio mmv of mvm. Veel kan bij de juiste klik. Liefst condoomloos en ongeremd genieten van elkaar, mits onderling overleg eerst natuurlijk. Ik kan verplaatsen. Graag eerlijk, discreet en to the point aub. Dit is puur voor het plezier en voor de lust. Bij wederzijdse klik kan er veel. Welk koppeltje ziet dit zitten of heeft zelf een geil voorstel?  
30 dagen
Loyale huisvrien 57 jaar Antwerpen - Kontich
Loyale huisvriend
Hey , zijn jullie dat koppeltje tussen 45j en 65j dat jullie (sex)leven wat meer kleur wilt geven en vinden jullie vriendschap ook belangrijk ? Willen jullie ook regelmatig afspreken en zich houden aan 1 vast contact , dan hebben we al veel gemeen ! Zelf ben ik een vlotte,hetero man van 50+ met al wel wat ervaring, ben ook sportief ,discreet, gezond,verzorgd, goed voorzien, niet roker . Een koppel waarvan de man niet meer kan presteren in bed , of een koppel waarvan hij cuckoldgevoelens heeft , of een koppel waarvan hij graag toekijkt of een stel dat houdt van erotiek met 3 zijn zeer welkom. De dame is liefst slank,normaal of licht mollig gebouwd . Reacties graag met wat uitleg over jullie , van waar jullie zijn , jullie wensen en/of verwachtingen en vergezeld van minstens een foto van de dame =antwoord verzekerd .  
BBC 33 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
BBC fun
BBC hier van Gent Zoek mooi dames die bijna houdt van alles Respect behandeling en vrouwvriendelijk Berichtjes zonder foto en whatsapp nummer wordt niet antwoord op BBC  

BBC fun
Milf lover 42 jaar Limburg - HASSELT
Cuckolding style?
Hey. Ik ben een goeduitziende hetero man van 42j,slank sportief postuur, ben goed voorzien met een goede uithoudingsvermogen en kan meerdere keren klaarkomen. Een zeer hoog libido. Ben spontaan,respectvol,hygiënisch en netjes verzorgd (intiem geschoren). Ik zoek een leuke verzorgde dame(milf)van een koppel die graag geniet van een derde man en houdt van lekkere seks. Ik neuk je lekker voor de ogen van je man. Eerst rustig opbouwen door je te teasen met mijn handen over jou hele lichaam daarna rustig met mijn vingers,tong tussen jou benen waar ik jou kutje lekker beft terwijl jij met je handen mijn harde paal vasthoudt en daarna mij lekker pijpt. Daarna laat ik je lekker genieten in allerlei standjes. Wie deze advertentie ziet zitten mag altijd reageren. Ik heb enige ervaring hierin en heb geen drempelvrees. Ik kijk uit naar de serieuze reacties. Xxx  

Cuckolding style?
  1   2