Zoeken naar genieten deze avond

Uw zoekactie voor genieten deze avond leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Deze donderdag overdag misschien al?  

Naakt samen genieten?
discrete kans 38 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Experimenteren date samen met jouw partner
Voel je jouw seks leven saai geworden & ben je op zoek naar nieuwe ervaring te experimenteren maar heb je schrik wegens discretie! Dan ben je op zoek naar mij om Jullie super discreet te helpen met ŕlles te experimenteren, wie ben ik ? Openminded heel verzorgd fashioned exotic man, zeker niet ontkanp met niveau & ervaring in cuckold, trio’s & als huisvriend, samen jouw partner verwennen, maar ook met onze 3 samen te genieten, k Ben ook Bi-Top indien gewenst om nieuwe bi-ervaring te experimenteren, stats 38 173 79 17, super discreet, heel verzorgd, intiem geschoren & soa’s vrij. Into sensuele 4 handen olie massage zoals voor beide partners om op te warmen, vingeren tijdens de massage, zachte kusje op de rug tot aan de poep, beentje open, gezicht ertussen te steken en heerlijk diep rimmen, 69, spanken & meer ……. Veel kan, niks moet. Graag reactie met jullie wensen, stats, foto’s & wat uitleg, kan vlot verplaatsen  

Experimenteren date samen met jouw partner
Klasse Man 37 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klasse Huisvriend
Ik ben een verzorgde bi man van 37j met bi verlangens die ik al jarenlang onderdruk wegens het maatschappelijk taboe. Ik zou graag een leuk koppel van niveau leren kennen waarvan de man ook bi is en die op zoek zijn naar een vaste bi huisvriend om te genieten met drie van elkaar. Ik zou zowel met de man als met de vrouw willen kunnen spelen en genieten van elkaars lichaam: strelen, tongzoenen, elkaar oraal verwennen tot de vrouw of man neuken of door de man geneukt worden. Ik zoek mensen waarmee het klikt en die er geen probleem mee hebben dat ik op bi vlak nog onervaren ben.  

Klasse Huisvriend
gisteren
Jef 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Jonge heer zoekt milf
Dag dames, Ik ben Jef 22 jaar, sportief gebouwt, slank, en 190cm en goed gechapen (20cm). Ik ben opzoek naar een echte milf die mij fantasie eens kan laten uitkomen. Ik heb altijd al eens met een dame van 40+ naar bed gegaan. Ik hou van masseren en van het verwennen van de vrouw. Alles gebeurt discreet en met respect. Wilt u mijn droom laten uitkomen en samen genieten. Stuur mij een berichtje en ik stuur je asap terug. Tot snel!  
gisteren
Mario 46 jaar Antwerpen - Oud-Turnhout
Welke vrouw herkent dit
Je hebt een drukke relatie. En om wat voor reden dan ook is de spanning eruit. Sex is er amper. En als er eens sex is dan is het Max een kwartier. Maar jij wilt meer. Je wilt uren geile sex. Spanning. Orgasmes je wilt terug dat stukje vuur in je leven. Je wilt in bed terug dat vleugje geilheid terug. Welke vrouw herkent dit. En mist het zoals ik dit. Reageer dan. En wie weet kunnen we als het klikt samen van elkaar genieten zonder dat iemand dit te weten komt. En erna gaan we beide voldaan na huis en kijken we uit naar onze volgende ontmoeting. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Single of getrouwd mag reageren. Wie durft te reageren. Wie wilt er voor de buitenwereld een nette vrouw vrouw zijn en stiekem regelmatig gewoon geil genieten. Alle remmen los in bed. Wie is serieus en geen fake.  
gisteren
Johan 45 jaar Antwerpen - Arendonk
Welke vrouw wilt eens een gangbang
Ik zoek al en tijdje en pff wat heb ik de afgelopen maanden veel fakers en veel gestoorden mee gemaakt. Maar vandaag is me verjaardag en wie weet brengt dat geluk. Welke vrouw wilt al heel lang eens een gangbang mee maken maar om de ene of andere reden durfde je dat nooit. Ik begrijp dat goed want je weet nooit als vrouw waar je terecht komt en met wat voor mannen je te maken krijgt. Ik regel alles voor je Ik regel een locatie. Na een real kennismakingsgesprek zet ik een adv en kiezen we daaruit samen de mannen uit. En tijdens de gangbang sta ik in voor je veiligheid. Zodat jij zorgeloos kan genieten. Welke vrouw ziet dit zitten. Reageer dan. Single of getrouwd maakt niet uit. Ook als je dit stiekem wilt doen is je geheim veilig bij me. Want vaak kan iets stiekems veel spannender zijn. Ook ik ben geen single dus ben heel discreet. Wie is real en wie durft de stap te zetten. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik kijk serieus uit naar die ene vrouw die wel serieus is  
Hornysporty 27 jaar Antwerpen - Antwerpen
Are you the one?
Hey! Ik zoek eens een leuke geile tijd te hebben deze woensdag overdag 12/06 en hopelijk vind ik de juiste persoon hiervoor ;) Ik heb zelf een heel gezonde sexdrive en en heb een goed libido en een open mindset hierin. Ik ben zelf een iemand spontaan, respectvol en vind het geweldig een vrouw te laten genieten en licht uit te dagen. Ook een heel ontspannende uitdagende massage geven vind ik ook wel kinky ;) Laat maar weten als je nog vragen hebt of ook zin hebt in een mega geil moment... Stuur liefst ook ineens een fototje zodat ik al wat een idee heb. Moet zeker niet naakt. Groetjes thomas X Ps een daghotelletje boeken is geen probleem voor mij hoor of ik kan me verplaatsen  

Are you the one?
genietertje 52 jaar West-Vlaanderen - Izegem
Trio-Cuckold
Welk koppel wil samen met mij genieten van een erotische avond met respect voor elkaars wensen? Toffe babbel , elkaar teasen , orale verwennerij , lekkere sex,.... Met 3 samen spelen of man kijkt toe. Alles is mogelijk , niets moet!  
Christoffel 62 jaar Limburg - Leudal
Naakt samen genieten zo dadelijk?
Welke vrouw of net koppel houdt ook van naakt samen zijn en bijv sensuele massage? Of een sliploze wandeling op een stil plekje bijv? Maar geen rare of extremen hoor en 100% serieus en eerlijk! Respect voor de vrouw staat vind ik erg belangrijk. Intiem contact is mogelijk maar is zeker geen noodzaak hoor. Gaat gewoon om een leuke gezellige naakte middag of avond zonder verplichtingen. De reden waarom ik dit zoek heeft ook een serieuze achtergrond. Ik woon in Limburg NL omg Thorn ong 2 km vanaf de Belgische grens dichtbij Maaseik. Ik ben een lange,, rustige , nette man van 62, 1.95 lang, d.blond, bl.ogen, goed niveau en vrij dik geschapen. Heb geen tattoos of piercings en ik rook niet Ik ben niet bi maar absoluut geen problemen met een naakte man er bij hoor! Ik rook niet en ik ben lief,betrouwbaar,rustig en vrouwvriendelijk. Hygiëne en discretie vind ik erg belangrijk. Direct contact kan ook via Kik app (lang_en_lief heet ik daar). Zo dadelijk misschien al?  

Naakt samen genieten zo dadelijk?
helper 58 jaar West-Vlaanderen - Lissewege
welke man laat zijn partner genieten en ontspannen bij een massage
Ben jij die leuke dame die ook op zoek naar gewoon genieten zonder direct ’all the way’ te willen? Niet per se op zoek naar penetratie maar gewoon genieten van een glas en babbel en vooral een luisterend oor? Hoger opgeleide, goede gemanierde gentleman ontvangt op woensdag voormiddag één aangename dame voor zo'n fijne babbel en als jij dat wil ook een zachte ontspannende massage met warme olie. Deze ervaren masseur respecteert jouw wensen en doet jou zalig wegdromen terwijl je heerlijk kan genieten van knedende handen die de stress uit je schouders en rug weg masseren... Er hoeft niks te gebeuren, alleen genieten van een zachte massage en wie weet is dat het begin van een fijne vriendschap met een +.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10