Zoeken naar discrete voor nu

Uw zoekactie voor discrete voor nu leverde 62 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jef 61 jaar Limburg - Hechtel
Voyeur of fotograaf gezocht of meer misschien?
Is er een koppel in de omgeving (een kamer kan ook) dat het opwindend vindt om bekeken te worden tijdens het liefdesspel? Misschien willen jullie ook foto's laten nemen (met jullie toestel)? Meer kan ook natuurlijk. Bij voorkeur (op een avond) in de week. Wie ik ben? Een discrete, geduldige en slanke man (1.80m en 76 kg), zeker niet opdringerig. Als jullie meer info willen of (naakt)foto's: laat maar weten. Groetjes  
Tom 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Massage?
Dag koppels, Wie van jullie heeft zin mijn sportief lichaam eens onder handen te nemen? En nadien draaien we gewoon de rollen om! Ik ben een discrete en rustige man, sportief en gezond. Ik kan me tit bij jullie verplaatsen. Interesse om eens af te spreken? Stuur me een mailtje en dan spreken we verder af!  

Massage?
Bart 43 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Dit weekend
Hallo, Zouden jullie het leuk vinden om bekeken te worden door een discrete slanke sportieve man? Willen jullie liever een stapje verder en zou ze het lekker vinden om 2 handen extra te voelen? Laat dan zeker iets weten! Ik kan makkelijk verplaatsen en verzeker jullie discretie, hygiëne en niveau! Tot binnenkort?  

Dit weekend
Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Massage/daten
Aangename discrete sportieve XXL geschapen man zoekt een spannende fun date. Ik kan ontvangen op een mooie locatie met een ingerichte massage ruimte. Verplaatsen is geen probleem. Ik sta open voor verschillende scenario's enkel vrouwgerichte dates en geen bi scenario's. Ouder mag zeker. Graag reageren met wat info.  

Massage/daten
Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo koppels! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
11 dagen
Jacco 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mag ik uw vrouw...in sexcinema
Deze discrete nette man, niet onaardig en slank kort bruin haar heeft de wens om een vrouw van een koppel opdrachtjes te geven in de zaal van een sexcinema. We spreken af en ik ga met de naar binnen en neem plaats in de zaal. Haar eigen man volgt en zit 1e rang als ik spelenderwijs haar toe fluister dat zij zich moet tonen...daarna zal ik haar enkele pikken laten leegrukken ( ook haar eigen man) meer kan maar.hoeft niet. Jullie zin in een geil spannend uurtje? Ik lees het graag en we spreken concreter af hoe wat en wanneer. Is gemeend en kv zeker mogelijk  
Young Marco 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Hotwife voor pijpbeurt
Hoi Ik ben een 35-jarige, discrete, gezonde en stijlvolle man die op zoek is naar een vrouw die graag, alleen of in het bijzijn van haar man, aan grote dikke pikken zuigt. Keywords: Deepthroat/gag/cumshot geen mannen  

Hotwife voor pijpbeurt
Thomas 40 jaar Antwerpen - Wommelgem
Ondeugende technieker komt op interventie
Discrete en sportieve man , werkzaam als service technieker en dus altijd op de baan is op zk naar leuke , ondeugende en betrouwbare contacten om samen de spannendste momenten mee te beleven. Ben 1m75, 79kg, br haar , nt roker , hetero. Ik heb geen probleem met mannen in de buurt , doch steeds v gericht.  

Ondeugende technieker komt op interventie
12 dagen
Discrete man 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Samen genieten , doen jullie mee?
Zijn jullie een verzorgd koppel dat wel eens graag buiten de lijntjes kleurt? Vind de vrouw het opwindend om van kop tot teen verwend te worden terwijl haar man toekijkt? Vind de man het spannend om machteloos te moeten toekijken hoe zijn vrouw geniet van een andere man? Of vinden jullie een trio waarbij we samen de vrouw verwennen de ultieme fantasie? Indien ja , stuur me dan zeker een mailtje met uitgebreide voorstelling van wat jullie graag zouden willen en wie kunnen we onze fantasie binnenkort in het echt beleven. Ik ben een verzorgde , discrete , respectvolle en vrouwvriendelijke man  
Knap xl discreet 34 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
Hallo dames en koppels! Hier een knappe, sportieve dertiger met bovengemiddeld libido die via deze weg een goed uitziende, sportieve fwb zoekt voor discrete doch ongeremde dates overdag tijdens de week. Fysieke en mentale klik is daarbij essentieel, leeftijd en regio minder van tel. Ik verplaats me makkelijk doorheen Vlaanderen en Brussel. Zin om elkaar beter te leren kennen en - mits klik - nóg wat beter? ;)  

Knappe gebonden dertiger zkt knappe, sportieve fwb voor discrete dates
  1   2   3   4   5   6   7