Zoeken naar amen respect

Uw zoekactie voor amen respect leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

SPEELKAMERAADJE 56 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
GUN JIJ HAAR DIE SEKSUELE VRIJHEID OP EEN (VAST) SPEELKAMERAADJE VOOR HAAR... ?
Hoi, Als klasse koppel hebben jullie beslist om een derde persoon toe te laten binnen jullie relatie. Als dame van dit koppel krijgt zij dan ook de seksuele vrijheid, stimulatie zelfs om samen met haar speelkameraadje leuke afspraakjes te maken, soms met drie (hetero), maar ook soms met twee, wel steeds met het volle medeweten van de man. Het zou mijn bedoeling zijn om een langdurig contact op te bouwen waarin respect voor elkaar voorop staat ! Erotiek binnen de grenzen die ieder van ons aangeeft... Ik zou graag jullie vast contact worden, zonder elkaars bezit te worden. Humor, niv, discretie zijn gevraagd en geboden ! Graag zou ik die verrijking voor jullie relatie willen worden, en NIET die bedreiging daarvoor ! Zelf ben ik een zeer verzorgde man, kort blond grijzend haar, zeer felle blauwe ogen, 1.73, 78 kg,soa vrij,gesteriliseerd,sportief ... Beroepshalve (vertegenwoordiger) kan ik me zeer flexibel vrijmaken tijdens de dag. Grtjs (Haar) Speelkameraadje x  
Man 29 jaar Antwerpen - Mechelen
Leuk koppeltje voor deze zaterdag?
Graag spreek ik deze zaterdag af met een leuk koppeltje voor een trio of cuckold date. Respect, discretie en veiligheid staan steeds voorop. Een beschrijving van mezelf: ik ben een hogeropgeleide jongeman, 1m83, zeer slank, en heb donkerbruin haar. Geen snor, baard, bril of buik. Foto's van mij kunnen volgen via e-mail. Ik kan mij gemakkelijk verplaatsen. Hopelijk tot snel!  
XXdate 31 jaar Limburg - Peer
Wordt er ook nog echt gedate??
Beetje gefrustreerd in de reacties die ik heb gehad zet ik een nieuw zoekertje. Ben een jonge gast van 31j uit peer die opzoek is naar wat plezier en spanning in het leven. ben netjes verzorgd en respectvol. Vandaag veel tijd en mogelijkheden om af te spreken, maar stuur ook als je een ander moment beter ziet uitkomen. Ben lekker op ontdekkingstocht dus sta voor veel open, maar natuurlijk alles proper en met respect. Stuur me een berichtje met foto en een deftige uitleg en je krijgt zeker eentje terug. Het zou fijn zijn als het een beetje in de regio is. :) Op liefde/plezier staat geen leeftijd, huidsleur of gewicht xx hopelijk tot snel  
XXX 52 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Lekker genieten
Welke man kickt erop zijn vrouw bezig tezien met een andere man. Hou je van spanning wil je je vrouw verrassen om haar heerlijk te laten genieten. Deze spontane en goed verzorgde man wil graag uw wensen waar maken. Sta open voor uitdagingen en uw fantasie waar te maken. Hygeine, discretie en wederzijds respect. Geen platvoetse toestanden . Zoek vooral een koppel die hun afspraak na komen .Graag antw met foto en woordje uitleg welk scenario u wil waar maken. Wie weet tot snel.  
gisteren
Vriend 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Neuk vrouwtje terwijl man toekijkt of luistert
Graag kom ik in contact met koppel waarbij een keer de man toekijkt hoe zijn vrouw en ik plezier hebben, dan eens hoort hoe ze achter zijn rug kreunt, hoe ze haar kutje, druppend van het zaad laat zien, ... Respect en hygiëne, soa vrij, plezier, ... zowel gevraagd als gegeven.  
gisteren
TomVD 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
30 genieten met sympathiek koppel
30-jarige man, 1m87, 89, 19x5, Gent Welk koppel wilt samen plezier beleven? Hygiëne, respect en vooral wederzijds genot. Ik ben open minded, ook qua leeftijd, veel is mogelijk bij een wederzijdse klik en communicatie. Laat gerust weten van waar jullie zijn en wat jullie willen doen.  
gisteren
Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Zemst
Koppel gezocht met rijpere dame...
Ik kom bij jullie langs, ik sta samen met dame des huizes middenin het salon, man zit in de zetel en kijkt toe. Dame heeft rok aan of kleedje, t-shirt, blouse of trui maar zonder bh. Ik sta achter dame en begin haar sensueel te strelen, 1 hand gaat dan op zoek naar haar borsten om ze te strelen en te masseren, mijn ander hand gaat onder haar rokje/kleedje en streelt over haar slipje en plaagt de lipjes en klitje en stimuleert zo verder tot ik nattigheid voel... Als de dame er klaar voor is gaat ze in de zetel zitten of liggen en zal ik haar een heerlijke befbeurt bezorgen... Zij kiest dan nadien zelf of zij mij ook verwent of niet... Dame mag zeker +45 zijn. Uiteraard hygiene, respect en discretie vanzelfsprekend. Verplaatsen geen probleem. Vragen, voorstel dan hoor ik het wel... Alvast geile groetjes...  
Steve 42 jaar Limburg - HASSELT
FUCK MY WIFE
Hallo, ik ben een deftige, verzorgde en betrouwbare man van 42 jaar. Slanke en sportieve lichaamsbouw, met niet veel lichaamsbeharing, XL geschapen en intiem geschoren. Ik zoek een vrouw van een koppel om elkaar lekker te verwennen. Alleen haar, tijdens trio, of wanneer haar man toekijkt. Ook neukfilmpjes maken is mogelijk. Uiteraard is er steeds wederzijds respect en discretie naar elkaar toe! Enkel reageren met foto!  

FUCK MY WIFE
Enjoy 60 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Neukmachine.......
Een koppel waarvan de dame, of de heer wie weet, wil gebruik maken van deze machine? Verschillende standjes en dildo's mogelijk, snelheid van penetreren zelf te regelen, unieke ervaring. Afhankelijk van wie de machine gebruikt kijk ik vanop een afstand toe, eventueel met mezelf spelend of met het vrouwtje? Enfin we zien wel op het moment hoe het loopt, jullie bepalen wel rekeninghoudend met het nodige wederzijdse respect. Ben een slanke begin zestiger, normaal geschapen, intiem geschoren. Kan ontvangen eventueel verplaatsen (max 20km ), definitieve afspraak via sms of Whatsapp, zoek echte durvers en doeners geen fakers of andere fantasten, fotootje is altijd graag meegenomen alsook jullie stats in jullie reactie. Wie o wie wil het eens ervaren......? Mvg.  

Neukmachine.......
gisteren
--- 52 jaar Antwerpen - Arendonk
date
Hallo, ik zoek een koppel om spanning te combineren met ontspanning. Ben een man van 52/180/86/17. Veel kan, niet moet. Hygiëne, respect en vertrouwen staan bovenaan.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10