Zoeken naar alleen avonds

Uw zoekactie voor alleen avonds leverde 15 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

18 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G . H cup gezocht
Ik ben een enorme liefhebber van een volslanke vrouw met zware borsten. Is er een vrouw die zich aangesproken voelt en het toelaat om er te laten aan strelen en aan zuigen.Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds  
Will 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
Ik masseer op een erotische manier de vrouw van een koppel..De man kijkt toe of masseert mee waarbij het genot van de dame centraal staat. Ik hen ervaring, geen fake en grote sportief gebouwde Vlaming. Kan zowel overdag of s avonds bij jullie thuis of op locatie. Zin? Stuur me berichtje met jullie wensen en tot gauw?  

Eromassage en meer (heel Vlaanderen)
24 dagen
Kurt 53 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
F of G cup gezocht
Ben dus opzoek naar een vrouw met zware borsten. En het toelaat om er eens aan te strelen en aan zuigen. Zelf ben ik zeer verzorgd 1.80m 72kg xl geen roker.kan ontvangen of verplaatsen ook s'avonds. Discretie is natuurlijk verzekerd.  
Antoine Xl 39 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad) 0485941488
Jong man zkt koppel
Hoi iedereen. Ben jong Bi Top man van Brussel 182,83,20cm, donner, discreet, social weinig taboes, zuidelijketype open voor veel. Ben op zoek naar leuke Koppel leeftijd niet belangerijk . Kan me gemakkelijk avonds verplaatsen. Geen fakes aub. Kusjes  

Jong man zkt koppel
Frank 57 jaar Vlaams-Brabant - Geetbets
Ik heb zin : jullie ook?
Zijn jullie op zoek naar eerlijke man om samen geile uren te beleven bel? Ik ben Frank 58 j -1,80 m - 74 kg en Bi . Niet roker ( maar heb er niets op tegen dat jullie dan wel zouden doen ) . Woon tussen Tienen en Diest in . Verplaatsen kan ik me ook heel goed dit overdag als s'avonds en ook af en toe in het weekend . Ontvangen kan ook en dit in de week en op zaterdag overdag tusszen 10en 18 uur. Op seks gebied ik dus ruimdenkend en doener wel geen extreme dingen . Ik ben 100% eerlijk en hou me aan de afspraken . Ik hou ervan om het vrouwtje langdurrig verwennen en indien de man bi is : hem natuurlijk ook . Hopelijk blijft het dan ook niet bij een ontmoeting. Ik laat me ook om de vijf maanden onderzoeken op alle soa ( kan dat ook bewijzen ) . Ben 100% eerlijk en houd me aan de afspraken . Hopelijk beval ik jullie .  

Ik heb zin : jullie ook?
  1   2