Zoeken naar zoek jou

Uw zoekactie voor zoek jou leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Randy 74 jaar Antwerpen - Bornem
Softdate
Ik zoek voor morgen voormiddag een soft date pijpen tongen enz geen geneuk interesse laat dan van u horen met stads en foto kan ontvangen  
Sam 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoek een geile daddy
Hi daddies! Ik ben net verhuisd naar Antwerpen en ik zoek een geile daddy met knappe pik die een pijpsletje zoekt :) Ik ben 25j verzorgd sportief gewillig en loop altijd geil. Ik heb niet heel veel ervaring maar ik zoek iemand vast voor lange pijpsessies, meerdere keren Klaarkomen, helemaal zoals jij het wilt. Ik laat me heel graag gebruiken terwijl je ontspant en je ding met me doet. Laat iets weten en we spreken af ;)  
David 61 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Soft seks voor morgen woensdag namiddag bij mij thuis
Ik ben 61 jaar niet a te groot geschapen zoek iemand voor woensdag 19 juni in de namiddag met een grote zelf zeer grote piemel voor soft seks. Betasten, strelen, rukken en pijpen en we kunnen samen een video X bekijken. Enkel reageren als echt een doener bent en kan komen.  
Mecdur 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Man op zoek
Naar dominante man 185 86 hou ook v cbt of lekkere vrijen enz  
rebo 38 jaar West-Vlaanderen - Gistel
Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen (het zou nogal opvallen moest ik opeen geen baard meer hebben(, maar ik kan kan altijd een masker aandoen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

Dikkerd CD zoekt - Goed lezen aub
Lander 35 jaar West-Vlaanderen - Tielt
zoek gloryhole
hi wie heeft thuis een gloryhole en laat zijn paal er graag lekker door leegzuigen? Ik wil dat graag komen doen, of meer... Darkroom is ook lekker geil om te doen. We spreken of zien elkaar niet ervoor, jij doet lekker je zin, klaar en go. ben slanke bot 34j  
Discover 63 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Blowjob lover gezocht
Hey knapperds. Ik ben op zoek naar een jongeheer die graag geniet van het geven van een blowjob. Als tegenprestatie wil ik jouw gerust ook oraal verwennen, of meer indien jij daar zin in hebt. Niets moet, veel kan. Stel je even voor en laat ons van en met mekaar genieten van de mooie dingen des levens. Fotootje mag altijd, maar ook zonder krijg je een antwoordje terug.  
Pijper 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zoek mannen tussen 25 en 35 jaar die ik mag pijpen.
Ben je tussen 25 en 35 jaar dan wil ik je graag aftrekken en of pijpen, alles volgens jouw wensen, met of zonder condoom. Jij mag passief blijven, maar indien je actief wilt meespelen,geen probleem,sta voor veel open.  
Klant 39 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Als klant bij makelaar, winkel, verzekeringen, bank, garage, ...
Ik ben op zoek naar een plaats waar ik als klant mag langskomen. Het lijkt me spannend om bv bij een makelaar een gesprek te hebben, een garage naar een wagen te kijken, ... en plots in een geile date te zitten. Wie wil me uitnodigen?  
keurdertje 62 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Jonge kerel gevraagd
Ik ben een zestiger,slank, verzorgd en discreet. Ik zoek een kerel tussen 20 en 30 die zich eens wil laten keuren en betasten. Jij blijft passief tijdens de date. Je bent slank gebouwd, weinig tot niet behaard en niet roker. Uiteraard ben je 100% hygiënisch en discreet. Enkel reageren indien je ook echt hiervoor open staat met meer dan één woord en een graag ook lichaamsfoto. Alle reacties worden beantwoord. Fakers niet reageren aub.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10