Zoeken naar wie wenst

Uw zoekactie voor wie wenst leverde 44 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

spuiter 62 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
oudere man
welke oudere man wil myn kontje komen neuken, ik ben 1.68 80kg,zwart kort haar,grysgroene ogen,penis 15x3 besneden en intiem geschoren.ik kan lingerie dragen indien je dat wenst,stuur je reactie met sexy foto van jou eventueel ook in lingerie en dan by contact stuur ik foto van my terug. alvast geile groetjes.  
Frederik 59 jaar West-Vlaanderen - De Haan
OP ZOEK NAAR JOU........
Ben jij gay of bi dan zoek ik jou.Ben een deftige bischierige man die een toffe vriendschap en meer wenst op te bouwen.Niet alleen uit zijn op sex maar voor eerst samen leuke dingen doen. Mag jonger of ouder ook overdag in de werkweek kunnen vrijmaken.Iemand met een bepaald niveau en bij voorkeur single zijn zoals mij.Is een eerlijke advertentie!  
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Vandaag vóór 12u !
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een frisse lekkere lul te pijpen.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Ik heb nu 2 uurtjes vrij voor wat plezier...Discretie en hygiëne gegarandeerd.Eventueel cardate.Eerst is eerst.Likjes,Marc.  

Vandaag vóór 12u !
Erwin 54 jaar Limburg - Overpelt
regelmatig soft
Zou graag in contact komen met een verzorgde man, niet roker, normaal postuur. Ik zoek enkel soft contact (pijpen). Graag iemand die ook een regelmatig contact wenst. Ik ben zelf verzorgd, niet roker, 180/80, normaal geschapen/besneden. Indien je meer wil weten, stuur even iets terug met wat info over jezelf, waar je woont, of je ook kan ontvangen... Groet Erwin  
Mart 30 jaar Vlaams-Brabant - Kraainem
Afspreken in Brussel en Vlaamse rand
Wil afspreken met geile man voor soft fun/ massage. Zoek liefst iemand met sex toys (fleshlight en vibrator) maar geen must. Ben 189, 77, 17 en niet onknap. Kan verplaatsen of outdoor. Zoek voor Brussel/ Leuven. Reactie met foto a.u.b. en wat jij wenst te doen.  

Afspreken in Brussel en Vlaamse rand
Polleke 50 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
Volgende week enige dagen aan zee
Hou van wat lullen te pijpen, 1ste keer naaktstrand liggen, facials krijgen, rollenspel spelen of misschien wat jij wenst! Kan enkel verplaatsen.Heb geen baard of snor niet roker.  

Volgende week enige dagen aan zee
zoekt 37 jaar West-Vlaanderen - Gistel
zoekt specifiek
Heren, ik ben zelf een dikke gezette crossdresser, lingerie, pruik, overal mooi geschoren, wel klein baardje die door relatieredenen niet kan verdwijnen. ik zoek een oudere heer 50-60plus, uiterlijk en grote speelgoed maken mij niet uit, wel graag kunnen ontvangen, discreet en hygienisch. ik zoek iemand vast waar ik mag komen het sletje spelen, of een huishoudelijk klusje doen opgekleed, en jij mag dan u fantasie laten gaan, ik hoef niet klaar te komen het plezier is volledig voor u, ik laat graag veel toe en sta voor zeer veel open. graag kunnen ontvangen regio gistel/oudenburg/westkerke/eernegem, graag deftige reactie met wat je zoal wenst; foto hoeft niet maar is altijd leuk meegenomen.  

zoekt specifiek
gert 44 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
op zoek naar jonge gast
Hallo ik zoek een gast tussen de 19 en 22j om een leuk en spannende date waar er niets moet en met veel respect. Kan van soft tot meer en ik kan ook ontvangen. Heb je zin in iets leuke stuur dan wat info over jezelf en wat je wenst.  
Bi55 54 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie goed lezen voor je antwoord
Hallo ik ben een zacht aardig type die van soft hou.ben 1.80/75 15/4 intiem kaal geen baard en snor ben eerder top ingesteld indien je dit wenst ik hou van een babbel strelen en tasten pijpen rukken en samen experimenteren met ons lichaam wat we graag hebben geen extreme omstandigheden ik ben wel een roker maar kan mij aanpassen wat zoek ik een singel of ge-out persoon bi of gay die ook idem het zelfde wil die ook geen baard of snor geen en niet behaard die bttm ingesteld is of versa die normaal geschapen is zoek geen grote dikke penis normaal of klein mag ook geen drugs toestanden leeftijd is te zien maar ook niet te jong uiterlijk is niet van belang innerlijke wel spreekt dit jouw aan mail me als je ge-out bent of singel reageren met foto penis mijne staat hier ook online leeftijd van waar je bent waar je van hou en je moet zeker kunnen ontvangen ik kan niet ontvangen voor date  

Zoek vaste bi of gay voor vriendschap geen relatie goed lezen voor je antwoord
Marc 46 jaar Limburg - Tongeren
Voor wie snel is...tot 11u !!!
Hallo,ik ben Marc sportieve man in heterorelatie met regelmatig zin om een lekkere frisse lul te pijpen.Ik pijp ontzettend graag tot het einde.Ik laat mij ook pijpen als u dat wenst.Mijn vrouw is een paar uurtjes weg en kan me verplaatsen.Cardate kan ook eventueel.Discretie en hygiëne gegarandeerd.Wie heeft er zin in,eerst is eerst!!!Likjes,Marc.  

Voor wie snel is...tot 11u !!!
  1   2   3   4   5