Zoeken naar wie maakt

Uw zoekactie voor wie maakt leverde 91 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

J.P. 63 jaar Limburg - Neerpelt
wie neukt graag een dikke man?
Ik ben een dikke man van bijna 65 die 130 kg weegt. Er moeten toch geile mannen genoeg zijn die graag een dikkerd neuken. Mij gaat het erom dat je geilt op mijn grote lijf. Het maakt niet uit of je wit, zwart, christen, moslim, groot, klein, dun, 14 of 22 cm hebt, 70 of 40 jaar, behaard, kaal, hetero of gay bent. Als je op dikke mannen geilt is genoeg. Lekker in mijn borsten knijpen of in mijn billen bijten. Ik pijp en tong je, bijt in je tepels of knijp erin, jij vingert me en als ik open kom staan duw je je pik erin en neukt me stevig. (ik neuk niet) Ik zoek iemand in de omgeving van Pelt ( zo’n 25 ŕ 30 km) en kan niet ontvangen.(jij wel?) Een cardate kan. Of naar een lovehotel. Ik kan overdag tot zo ongeveer 19 u. AUB geen fakers, ik heb liever geen reactie dan allerlei mensen die hun “loser-zijn” en frustraties moeten botvieren  
Couple 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
hey, we zijn een koppel, al lang en gelukkig samen, en we zijn ook wat avontuurlijk ingesteld. Af en toe nemen we eens een derde mee in bed. Onze voorkeur en onze beste ervaringen zijn met een vent die als hetero (-45j)door het leven gaat,dat ook uitstraalt, en tegelijk zin heeft om (de sleur) wat open te breken en iets anders te doen in een comfortabel, discreet kader met andere mannen die respectvol zijn. Wij zijn 40-44j, sportief en verzorgd, knap, met niveau en wij houden van sportieve, mannelijke kerels (-42j), met wat lichaamsbeharing (maakt een vent sexy) en goed voorzien. Kerels die eens durven om te zien wat er fijn kan zijn voor ons allemaal. Wij hebben al samen gerukt, je mag onze pik ook vasthouden, ons pijpen, je laten pijpen, 69 of laten neuken of tagteamen (look it up) zelfs. We kunnen ook rustig opbouwen eerst en praten over ieders verlangens, of je kan eerst eens lekker kijken naar hoe wij het doen en dan al of niet meedoen. Stuur serieuze reactie met foto. Ciao!  

Koppel op zoek naar openminded good looking hetero...
ken 36 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
bi top zoekt bottem
hey ik ben een 36 jarige top opzoek naar een verwijfde gewillig onderdanige bottem. leeftijd maakt niet uit al heb ik wel graag ouder. mijn stads 176/73/ 18 5 intieů getrimd. ik kam me enkel verplaatsen  
neukrimslet 57 jaar Antwerpen - Antwerpen
neukrimslet
56/170/82 ik zoek geile geschoren mannen die het lekker vinden om door mij lekker lang en diep gerimd gelikt en gepijpt willen worden en die mij erna lekker willen neuken. ze moeten wel geschoren zijn en of je nu 65+ bent of 85+weegt maakt mij niets uit.ook is het geil om 2 tegenlijk te verwennen dus als je iemand kent die wilt meekomen neem maar mee. ik heb nog altijd een idee om een geil sexfeestje te geven met oudere geile geschoren mannen van ongeveer 4/5 mannen. nee ik heb niemand dus vraag er niet na.of ik moet iemand leren kennen van deze site.ik zelf ben intiem helemaal glad geschoren dus makkelijk om je lul in mijn grotje te duwen.ik ontvang dus discreet.P.S dit is geen foto van mij maar ik vond hem geil.  
Lekker 45 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukclub
Mij lijkt het heerlijk om regelmatig af te spreken met enkele mannen om samen te masturberen. Voornamelijk in groep jezelf rukken, eventueel ook de ander. Wie interesse heeft in zo’n jack off club rondom Gent mag zeker reageren. Leeftijd, bi, gay of hetero maakt niet uit. Geef in je reactie maar mee wat je daarvan verwacht en laat zeker weten als je zin hebt om dit mee op poten te zetten en te trekken ;)  
TwinkTop 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zoekt helemaal onbehaarde: bottom, tv, tr, sisy, girly in Anwerp/Limburg
Ik ben een jong gespierde onervaren Twink, die helemaal (baby smooth) onbehaard is van 24 jaar, zeer hygiënisch. Die discreet op zoek is naar ontvanger bottom, die helemaal* op en tussen billen onbehaard is en geen* baard/snor heeft. Waar ik hem of haar wekelijks/maandelijks kan bezoeken. Leeftijd en uiterlijk maakt niet uit, twink, chubby, slank, old alles welkom. Onderdanig, trav, trans, bubble ass zeer welkom. Reageer aub met stats/info/volledige ass pic en leg uit wat je juist zoekt, anders geen reactie Mvg! ;)  
Bart 46 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Cumdump hotel Brugge
Komende donderdag ben ik op hotel in Brugge. Ik heb al jaren de fantasie om me op volgende manier te laten ontmaagden. Je komt binnen, ik zit naakt op mijn knieën op de rand van het bed. Je komt binnen, zegt geen woord. Je raakt mijn pik aan, vervolgens streel je mijn kontje, je neemt glijmiddel en maakt mijn kontje neukbaar. Je doet een condoom om en glijdt zacht bij me binnen binnen, je neukt me tot je komt. Je doet je condoom uit en gooit deze op bed. Je vertrekt. We zeggen geen woord. Ik heb je niet gezien. Ik heb nog nooit geneukt, dus graag iemand die er op kikt om iemand te ontmaagden, maar ook dit voorzichtig aanpakt. Is er iemand die me hierbij wil helpen. Graag snel reactie. Fake zich onthouden.  
Master4boys 49 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Master4boys
Meester 48j buurt mechelen leuven zoekt slaven subs onderdanige boys bischierige jongens jongens met bepaalde kicks onervaren jongens passieve boys ...sta voor alles open. Bondage blinddoek spanken edgen vernedering plas gebruiken assplay cbt cmnm...jij zelfde interesse of nieuwsgierig ernaar? Laat maar weten! Ben jij dus jonger dan 30, sub, Slaaf, onderdanige boy, bi. Bicurieus,...met of zonder ervaring en wil jij graag opgeleid worden door een meester maar ook eventueel met een andere jongen er bij opdrachten moeten doen? Vind jij bondage blinddoek gag collar handboeien vernedering gebruikt worden ook zo geil of fantaseer je er al zo lang over en wil je nu de stap zetten? Jij bent jonger dan 30 en slank? Vanwaar in belgie je bent maakt niet uit, we kunnen ook op andere locatie. Reageer dan nu met stats, ervaring en pic lijf lul. Tot snel!  
Onderdanige Slet 48 jaar Antwerpen - Berchem
Onderdanige slet ejibionist
hoi ik ben een onderdanige slet en loop graag naakt op publiek plaatsen en je mag me daar komen keuren en bekijken. ik ga ook regelmatig naar de gay sauna in Berchem en zal er straks zijn vanaf 1700 ik pijp graag lik graag aan je eikel en slik heel graag je zaad in en lik je paal dan proper ik ben ook fotolover en je remmen maakt me erg geil alle geile voorstellen worden beantwoord  

Onderdanige slet ejibionist
Karel 59 jaar Oost-Vlaanderen - Assenede
zaadslet
s er iemand die deze avond nog de mogelijkheid heeft om langs te komen en mijn gezicht onder te spuiten met zijn warm zaad. Je komt binnen, ik hurk neer, je rukt je af (misschien help ik wel een handje of een mondje) je spuit mijn gezicht onder en vertrekt weer. Omgeving Stoepe. Deze avond beschikbaar van 16.30 tot21.00. Wie maakt er een zaadslet? Mag ook met meerderen zijn.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10