Zoeken naar voor versa

Uw zoekactie voor voor versa leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa ontvang slanke jongen gbbs-30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
Patje 57 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Bi bottom zoekt tedere top of versa
Ik 172/70/14 besneden.op zien naar niet groot geschapen top om lekker mee te tongen ,te stoeien en die ook mijn kontje neuken wilt .bij voorkeur voor regelmatig.graag reageren met stats en eventueel foto.ps kan niet ontvangen  

Bi bottom zoekt tedere top of versa
Jonge gasr 24 jaar Vlaams-Brabant - Boortmeerbeek
Meester voor jong
Hallo, ik ben een 24 jarige bottom/versa die uit een heterorelatie komt en die nu wil genieten van de vrijheid. Ik ben slank en weinig behaard, intiem geschoren. Stats zijn 178/63/14  Ik ben graag onderdanig en wil daarom op zoek naar een meester om mij te helpen met het ontdekken van mijn onderdanig kantje. Ik sta open voor veel, van BDSM tot lingerie aandoen, samen naar sexclubs,... wil alles proberen (geen extreme pijn of scat toestanden). Ik ben van Boortmeerbeek dus liefst een meester uit de buurt. Kan afspreken vanaf midden Juni ongeveer. Meer info in privé.  

Meester voor jong
Kevin 31 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een leuke date
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Sexfun! 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wie zin?
Kan ik ergens in de buurt terecht voor lekkere sex. Ben versa, neuken wel safe. Geen fake gedoe aub.  

Wie zin?
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Jorkske 54 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
vanavond
Voor vanavond ben ik op zoek naar een leuk travje of jongeman in lingerie of liefhebber met de volgende kenmerken , je bent slank , intiem geschoren en niet of niet te fel behaard. ik 171/77 nodig je graag uit bij mij thuis , maar verplaatsen is ook mogelijk enkel in de regio gent waar ik zelf ook woon , zelf ben ik verzorgd ,draag ook graag wat vrouwelijks en ben ik niet behaard.Hygiene is zeer belangrijk ! Heb je vanavond niets te doen en wens je een leuke date laat dan een berichtje achter met foto(onherkenbaar geen probleem) en een beschrijving van je lichaamsbouw , ik kijk er naar uit om uw reactie te ontvangen XXXXX o ja ben overwegend top maar versa kan bij de juiste klik !  

vanavond
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
Guy 68 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
te vernederen slet
Morgen zaterdag 01/06 namiddag heb ik slet ter beschikking die alles likt en slikt. Wie wil meedoen? Ik 65 174 84 16 versa. Slet jonger en slanker.  

te vernederen slet
bi man 31 jaar Antwerpen - Berchem
biman zoekt
Hallo, ik 31j 75 173 17 normaal gebouwd,net uit een heterorelatie en even geen zin in vrouwen, vind het ook leuk iets met een man te doen af en toe, ik zoek iemand vast om lekker in het geheim plezier te hebben, ik ben graag bottom maar iemand dat versa top is zou ook wel fijn zijn, ik pijp graag en geniet er wel van onderdanig te zijn, ideaal woon jij in de buurt van Berchem (luchthaven) en ben je ongeveer van mijn leeftijd en like minded, mss tot straks? ik kan ontvangen  

biman zoekt
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10