Zoeken naar voor open

Uw zoekactie voor voor open leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Hey 24 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie zin in fun
Geile bot die zin heeft een lekkere piemel. Zoek een top daddys vind ik geil net alsook buikjes maar sta open alles. Kan enkel verplaatsen. Zoek voor deze namiddag of avond en stuur ook even een pic.  
gloryhole 47 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
gloryhole
je komt discreet via tuin binnen ,daar is een deur open en vind je een gloryhole,pik erdoor en anoniem keeldiep gepijpt of gerukt zijn tot je spuit.Ik verzorgde gast 47 177 78,foto is mijn pik door de hole  

gloryhole
gisteren
Hot J 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Wie kan vandaag overdag ontvangen, ruime gentse regio
Ik zoek iemand die vandaag kan ontvangen. Ik ben een bi die voor heel veel open sta! DOe gerust een voorstel.  
gisteren
Lekker 41 jaar Antwerpen - Vosselaar
Zoek lekkere bot die mij komt...
Hard pijpen en dan zijn kontje aanbied. Wie kan er nog komen tegen of rond 8u30. Ik doe naakt open en je begint me direct te pijpen.....doe je kleren uit en bied me je aan om je te neuken. En weg ben je weer ..... Geen struise lichamen....42 bi top 187-89-19*5.  
Vrouwelijk kluss 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Wie komt mij vasthouden
Hallo, vandaag zal ik wat klussen en kuisen in huis waarbij ik ook een ladder nodig heb. Aangzien ik gekleed zal zijn in dameslingerie, naaldhakken met open teen en een lange rok zoek ik iemand die mij op de ladder wil vasthouden. Jij ook naakt en jij houd mijn nylon beentjes vast, hoofd onder mojn rok natuurlijk, ook begeleiding van mn rok zodat ik deze niet kopottrap op de ladder. Als tegenprestatie zorg ik dat jou stijve pik nog stijver wordt met handje en mondje en laat de inhoud van jou ballen op mijn gezichtje vloeien. Jij mag mijn clit ook pijpen en mij rimmen,.. mijn in nylons gehulde voetjes mogen zeker ook verwend worden...op de ladder ben ik machteloos he....wie wil mij komen helpen??? Kan ontvangen vanaf de middag... stel jezelf deftig voor en we hebben samen een fijne namiddag. Zusjes zeker ook welkom hoor.  

Wie komt mij vasthouden
Kevin 30 jaar Oost-Vlaanderen - Erpe-Mere
Zeer openminded man van 29 zoekt een speciale date met jou
Hey Ik ben Kevin , Een leuke vlotte man van Erpe-mere ,29 jaar oud. Ik kan vlot verplaatsen . Ik sta open voor zowat elk voorstel van jou! Ik ben normaal gebouwd en full bi. Ikzelf ben een versa slet , zoek geen standaard date. Extreme/speciale voorstellen zijn welkom Kicks/ groep,fist,xxl,slikken,dirty, en alle andere perverse dingen. Zowel eenmalig als vast is welkom!  
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
Hot couple 33 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Triodate? (Bi-/heteroboys meer dan welkom)
Geile triodate? (Gay-, bi-, heteroboys welkom) Nice fit koppel (boys/sportief en fit) staat wel open voor een toffe date met andere boys (20- 40) Graag sportief/slank/fit! Respect en hygiëne gevraagd en geboden! Antwoord met wat meer info over jezelf en foto(kes). Bij klik daten we misschien wel...  

Triodate? (Bi-/heteroboys meer dan welkom)
Rob 42 jaar Oost-Vlaanderen - Lovendegem
Op zoek naar 3e man/TV voor trio
Wie staat ervoor open om eens deel te nemen aan een trio? Wij (M 42 en M 60) zoeken een 3e persoon die met ons een geile date wenst te beleven. Wij kunnen ontvangen (in Lievegem, boven Gent). De date zal doorgaan nu zondag om 8u 's ochtends! Een lekkere geile ochtenddate dus! Jij bent M of TV of Trans of V, en bent supergeil. Leeftijd speelt geen rol, tussen 18 en 80 is oke. Hygiene is uiteraard wel belangrijk, en een lekkere, flinke paal is natuurlijk een meerwaarde. Wat kan? Er wordt soft gestart : strelen, likken, teasen, edgen, ... waarna we iets verder gaan : wederzijds pijpen ... en eventueel wordt er ook geneukt (na goede afspraak). Mail met jouw stats en wensen, dan ontmoeten we elkaar misschien zondag?  
Tom 30 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Botje op zoek
Naar leuke xdate vandaag. Pijpen, geneukt worden, veel kan, sta voor veel open... Graag zou ik eens date hebben met meerdere tops die mij samen goed nemen, of eens met een koppeltje. Kan ontv  

Botje op zoek
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10