Zoeken naar verwend

Uw zoekactie voor verwend leverde 24 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

11 dagen
Nemesis 28 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zuigen en slikken
Welke man wil nu heerlijk verwend worden? Ik hou van sloppy deepthroat en slik flink al jou sapjes. Meer ik zeker bespreekbaar. Ben jonge gast. 27j,bbs, onderdanig en bottom.  
11 dagen
Wim 55 jaar Limburg - Meeuwen-Gruitrode
Welke top heeft zin….
Om verwend te worden? Ik pijp je, eventueel ook deepthroat en facefuck en heb een strak kontje voor de liefhebbers…. Wie heeft stijve paal en volle ballen?  
12 dagen
Bert 64 jaar Antwerpen - Mortsel
Verwennen
Zijn er deftige en propere besneden en geschoren mannen met enig niveau die graag verwend worden zowel manueel als oraal ? Kan niet ontvangen en niet vandaag, verplaats 20 km rond Antwerpen Ik kom bij u binnen, kleed mij uit en dan kleed ik u uit - daarna begint de verwennerij - u blijft passief, u geniet alleen  
12 dagen
David 47 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
welke niet te oude gast wil worden verwend?
Heeft je paal nood aan wat lekker aandacht? Mmm, dat treft want ik heb er zin in... Ik pijp graag en goed. Moest je zin hebben, dan mag je me evt ook neuken. Ik kan ontvangen in de buurt van de E314. Ik verwacht en geef veel discretie. Stel je kort voor aub, met reacties als "zin nu?" gaan we er helaas niet geraken. Hopelijk tot zo?  
19 dagen
Sucksletjes 52 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Zaadpalen gezocht
Deze twee zuigteefjes 45 182 95 en 57 178 88 zoeken leuke vlotte mannen met een lekkere lul die graag mondeling verwend worden. Indien het klikt en we meerdere malen afspreken laat ik me misschien ook in mijn kontje nemen. Waar zitten hier die altijd geile mannen? Wij kunnen ontvangen regio Lebbeke. Reageer met stats en foto aub.  
22 dagen
geilzaadsletje 33 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
zaadsletje is opzoek
hey, zijn er hier mannen die graag eens langskomen om door een geil zaadsletje lekker verwend worden ? ik pijp je lekker nat en geil tot je paal hard is en da bied ik mijn kontje aan, ik ga lekker op jou zitten en schuif men kontje over je stijve paal je mag in me spuiten of in mijn mondje waar je wil ik lik al je zaad op en veel is mogelijk ik kan ontvangen en ben een heel geil sletje waar je mee kan doen wat je wil xxx  
24 dagen
Peter 62 jaar Oost-Vlaanderen - Geraardsbergen
seniorenverwenner
Welke 65-plussers worden er graag oraal verwend en verwennen zelf ook graag ? Ik kan momenteel niet ontvangen maar verplaats mij zonder problemen. Mijn stats zijn 62 185 100 20.  
26 dagen
Jens 27 jaar Antwerpen - Hoboken
Wie geilt graag met me mee?
Hey, ik ben een kerel van 27j, 1m84 84kg bi, mannelijk type. Voor morgen ben ik tussen 12.00 uur en 14.00 uur opzoek naar een geile date in de regio Hoboken, Wilrijk, Hemiksem, Schelle, Edegem, Aartselaar, Kontact, Hove, .... Zelf ben ik voor veel in, meer top hier. Ik hou van verwennen en verwend worden, massage, januari, samen douchen of bad namen, soft play, bekijken, rukken, betasten, likken, .... Zelf kan ik enkel verplaatsen maar ben zeer discreet. Ik hoor graag van je!  
26 dagen
Double suck 57 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Double suck
Gaykoppel 57 45 reg dendermonde geile pijpsletten zoeken lekkere gasten met volle ballen en stevige fluit die cumface, nipleplay voetlover spanking en bottom bij klik geven,Beartype hairy sport uniform klusjesman enz die lekker verwend willen worden stuur stats met foto max 50j hopelijk tot snel Geile sletten likjes  
astra 57 jaar Antwerpen - Olen
gezocht
bi versa gay gaykoppel of bi koppel ik ben bi bottem verwen graag en word graag verwend veel kan voor me dus ben zeer hygienish discreet en heb respect voor degene die gemeend en echt zijn ik heb een pikje van 15x4 stijf in broekje zitten vol goesting wie wil een fijne tijd in bed met me ik verplaats me enkel op de moment en aub steeds reageren met stats en foto ik heb me reeds laten zien  

gezocht
  1   2   3