Zoeken naar versa nu

Uw zoekactie voor versa nu leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
bi top 43 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
bi top met versa interesse zoekt bij voorkeur versa (morgen)
welke lieve gay, versa, bot, cd, tv of koppel met bi man wil morgen eens ontspannen in de regio Gent-Wetteren-Aalst? ik verplaats, véél bespreekbaar. gewoon deftig zijn, leeftijd ondergeschikt.  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 versa gbbs ontvang slanke jongen gbbs -30 ,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst  

ik ontvang
gisteren
reismakker 45 jaar Vlaams-Brabant - Steenokkerzeel
reismaatje gezocht met dat extraatje meer
Hallo, ben biman op zoek naar een leuke reismaat voor de periode tussen 21 juli en 15 augustus om enkele dagen samen op stap te gaan. Dat hoeft niet ver te zijn (België of buurlanden) en zowel interesse voor natuur als cultuur, geen strandligvakantie, wel wat activiteiten zoals recreatief wandelen, fietsen, ... en natuurlijk is er plaats voor een terrasje, lekker etentje, ... Bij klik kan er ook op seksueel vlak genoten worden, respectvol en niks extreems. Ben bi versa 49 179 65 14. Ik sta op goede hygiëne, discretie en vlotte communicatie en garandeer dit ook. Jij bent versa of top (dus geen bottom aub),je kan teder zijn, maar ook mannelijk en met brede interesse zodat we ook onze babbel hebben op vakantie. Het is dus niet enkel voor seks, maar echt wel een goede maat om samen mee op stap te gaan. Bij interesse, laat weten hoe jij het ziet, wat je voorkeur is qua reizen, jouw stats, uiterlijk en waar je zin in hebt. Ik hoop op deftige eerlijke reacties.  
Xl versa 59 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Date met kerel-35 jaar
59/1.89/85/19 sportief/niveau/discreet kan ontvangen date met kerel -35 jaar alles kan niks moet respect voor elkaars wensen en grenzen.facepic beschikbaar. Weet wanneer je contact opneemt… enkel als je aan het gevraagde profiel voldoet en dat is discreet/ -35jaar/ normaal tot slank gebouwd.  

Date met kerel-35 jaar
Bi gast 46 jaar West-Vlaanderen - Knokke-Heist
Zin in lekkere pik
Sta geil en zin in lekkere pik . Kan ontvangen en verplaatsen maar ook ergens op verlaten parking ofzo om elkaar wederzijds te verwennen . trefwoorden zijn pijpen rimmen en spuiten , ben versa . Zijn er nog mannen die geil staan  

Zin in lekkere pik
gisteren
antoine 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
een QUICKIE
Iets wat wij beiden gelukkig van worden, alles kan en niets moet Lekker klaarkomen deze namiddag of avond “Home Alone” met een fantastisch orgasme Ik val op jonger en met een foto, hou niet van Blind Dates Alles is hygiënisch en zeer discreet Ben “BI” en soms Versa, 1,78, 72 en goed voorzien en vooral niet Fake, afspraak is afspraak voor me.  
gisteren
Frank 61 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Wij (vrienden)60ers ontvangen maandag 14 uur en zoeken top/versa
Tongen strelen rukken pijpen en meer... Discretie respect en hygiëne Voor 40plus  
Ben 61 jaar Antwerpen - Aartselaar
Wie vandaag ?
Hey ben bi man versa 62 176 80 13/4 proper en soa vrij , ik heb zin vandaag voor neuken en/of geneukt worden , wie kan komen naar sex cinema boom ? Liefst ook proper en soa vrij , enkel serieus reacties en geen 100 mails ... ben daar vandaag van 10u tot ....  

Wie vandaag ?
souri1259 59 jaar West-Vlaanderen - Diksmuide
Op zoek naar iemand om samen te pijpen
Bi man 58 jaar 182/84 kg versa 19/5 ik ben van diksmuide ik ben discreet hygienisch en geschoren. kan niet ontvangen maar lekker elkaar verwennen veel doe ik graag en sta voor veel open ik hou ervan om een ​​goede pik te zuigen en ik slik als clean.  

Op zoek naar iemand om samen te pijpen
Bi versa 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
Voor nu, geile date
Wie zin in een lekkere geile date nu? Betasten, tongen, pijpen, rukken en neuken of geneukt worden Ben een verzorgde bi, versa, 180 84 17 5 Kan ontvangen  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10