Zoeken naar van een regel

Uw zoekactie voor van een regel leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
pijpzoon 23 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Zoon zoekt Daddy
Hey Ik ben 24j, 1m79, 65kg, lang haar, onbehaard, GBBS, sportief gebouwd. Ik zoek een dominante daddy die kan ontvangen en ik regelmatig moet pijpen. graag een foto :)  
gisteren
Onderdanige zoon 32 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Regelmatig plezier
Hallo daddy´s Ik ben een 32 jarige man die opzoek is naar een aangename oudere man. Niet alleen leuke en harde seks maar ook voor een leuke babel met een koffietje... Ik sta voor heel veel open en ken weinig taboes. Ik pijp zeer graag en heb graag iets in mijn kontje ;) Open en duidelijke communicatie zijn zeer belangrijk voor mij. Spreekt dit u aan laat dan gerust een berichtje achter, dan kunnen we elkaar beter leren kennen. Hopelijk tot gauw. Xxx  
gisteren
Tom 44 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
dikke gast gezocht voor softdate
Hey, zoek een dikke verzorgde man voor een softdate. Elkaar rukken, rimmen pijpen. Graag op regelmatige basis.Ik ben zelf een verzorgde man uit het Gentse en kan me verplaatsen. Niet ouder dan 43.  
gisteren
danmorris 57 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Gay date
Ik zoek voor deze avond een leuke date. Ik ben gay 177m 63kg 57j 17x5 volledig glad lichaam,blauwe ogen grijs haar,respectvol.. Wie heeft er zin om elkaar regelmatig te verwennen.ik kan discreet ontvangen bij mij thuis.ik ben single. Veel kan bij het nodige respect en hygiëne. Liefst iemand rond mijn leeftijd of twintiger.. Foto's krijg je bij mailtje terug. Grtj D.  
gisteren
Mylord 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo bent U net als ik gay single , geen baard of snor en geen roker , interesse in vriendschap op vaste basis , een koffie , een etentje , een glaasje en intimiteit erbij op regelmatige basis reageer massaal ,wat niveau heb ik graag zodat een leuke babbel er ook bij kan... FAKERS ? GEHUWDE EN BI's gelieve niet te reageren want die haken toch terug af , jammer maar begrijpelijk. Eigen leeftijd ..Dad/Son welkom in ieder geval Dit is een eerlijke aankondiging niet voor allesdaters. Tot horens? Grts.  
gisteren
Geert 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Op de koffie..
Welke nette 65+er nodigt me uit op de koffie...heb slank en sportief lichaam...bij interesse graag info over jezelf ...bij klik graag voor regelmatig groetjes x  
Luc 62 jaar Limburg - HASSELT 0483510001
Ik zoek dikke gezette senior 60+
Ik 62/182/88 op zoek naar een dikke,100+kg gezette senior hoe zwaarder hoe liever,vanaf 60j en ouder voor (h)eerlijke momenten,bij klik voor regelmatig,ik kan vrij ontvangen maar ook verplaatsen  

Ik zoek dikke gezette senior 60+
gisteren
riky 58 jaar West-Vlaanderen - Wevelgem
Bottom zoekt
Mannelijke niet slanke bottom,wil uw neukslet zijn.Ik zoek iemand die regelmatig zin heeft om te neuken.Ik hoor en voel u graag diep spuiten.Kan ontvangen,zelf een (kinky)voorstel?Laat het zeker weten. Kan ook ontvangen met blinddoek aan.  
gisteren
Jurgen 46 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
Zuigen en zaad slikken
Ik zoek liefst een oudere man om op regelmatige tijdstippen te mogen zuigen, meer kan en mag ook, ik kan ontvangen en verplaatsen, graag reageren met stats en foto van je pik, voor meer info mail me.  
Rafke 65 jaar Antwerpen - Zoersel
Rijpe bi zoek jong
Wat ik zoek is niet gemakkelijk te vinden : iemand jong, discreet, smooth, lief voor regelmatige afspraakjes en vooral soft en orale sex. Kunnen ontvangen is een plus !  

Rijpe bi zoek jong
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10