Zoeken naar twee jaar

Uw zoekactie voor twee jaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

bibot kortrijk 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
bibot kortrijk
k zoek top , bi of liefst gay die regelmatig zijn zaad komt lossen liefst rond de 65 jaar en nog zeer potent  

bibot kortrijk
gisteren
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook niet groot geschapen
Ik kan af en toe rustig ontvangen, ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook een kleine ? We kunnen samen naakt soft spelen. Liefst iemand van de streek zo kunnen we af en toe afspreken. Geen geneukt. Reageer niet als je niet geïnteresseerd bent en als je niet overeenkomt.  
gisteren
Bart 43 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Plezier in het bos!
Wie heeft er zin om deze middag wat plezier te beleven in het bos? Man of vrouw om het even. Koppel kan ook. Ik ben man van 43 jaar. Sportief, geschoten en hygiënisch en heel discreet. Op zoek naar een man die me pijpt of een vrouw die net als ik heel geil staat en houdt van spanning, tongkussen en doggy in het bos. Ik weet een perfecte plaats, wie staat geil en wil het ritme van de week doorbreken? Deze middag, leuke middagpauze. Wie o wie hoor ik. 😊  
Bottom slet 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Sub bottom look....
Bottom slet op zoek naar een topmeester ouder dan 60 jaar...ik sta open voor iedereen..blote seks..grote dildo's...cim..fisting..  

Sub bottom look....
Tom 30 jaar Antwerpen - Deurne
Sex date voor vanavond
Sex date voor vanavond Kunnen ontvangen of car date Maximum 45 jaar Ook reageren met foto, ik stuur die ook terug Mijn stats 186/17/30/82  
Biman 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Soft date
Keurige bi man gezocht voor rukdate. Ik ben 46 jaar, 1m72, slank, zeer verzorgd en hoger opgeleid. Ik zoek gelijkaardige man, groot en dik geschapen, liefst niet besneden die in zeer nette huiselijke sfeer discreet en in alle rust kan ontvangen. Marginaliteit is niet aan mij besteed. Graag gemotiveerde reactie indien dit je iets lijkt.  
bibot kortrijk 47 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
zoek top
ik zoek top , bi of liefst gay die regelmatig zijn zaad komt lossen liefst rond de 65 jaar en nog zeer potent  

zoek top
man 58 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
ik zoek groepje voor naakt en ruk avond
Ik zoek voor op 19/06 of 21/6 om 20 uur bi mannen & bi jongens voor een naakte avond voor jonge BI manen & jongens . Als iedereen er is gaan de kleren uit en drinken we wat ( niet roken in huis ), & porno kijken kan ook . Een avond bloot en zonder gêne. Een stijve hoef je niet te verbergen en af en toe kijken we naar elkaar. na een tijd rukken we samen tot we klaarkomen & zuigen mag ook . Mannen die meer willen ( neuken enzo ) moeten niet reageren is naaktavond en ruk & zuigavond of rukgroep . gewoon maakt & ruk avond . Discretie staat voorop, ik verwacht van iedereen een facepic en wat info over u en vanwaar u bent ( geen antw op bericht met ik zin en zonder foto ) . De anderen en jij dus ook krijgt op voorhand mail hoeveel er zijn en de leeftijden ( anderen krijgen geen foto van wie er zal zijn ) niet roken & geen gsm . Enkel tss of vanaf 20 tot max 35 jaar ( hoop er rond 6 te kunnen vinden ), zeker slank of sporter & loper  
Xl versa 59 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Date met kerel-35 jaar
59/1.89/85/19 sportief/niveau/discreet kan ontvangen date met kerel -35 jaar alles kan niks moet respect voor elkaars wensen en grenzen.facepic beschikbaar. Weet wanneer je contact opneemt… enkel als je aan het gevraagde profiel voldoet en dat is discreet/ -35jaar/ normaal tot slank gebouwd.  

Date met kerel-35 jaar
Sébastien 60 jaar West-Vlaanderen - Wervik
Wie ook niet groot geschapen
Ik kan af en toe rustig ontvangen, ben 60 jaar met een kleine piemel van 13 cm in erectie. Wie heeft ook een kleine ? We kunnen samen naakt soft spelen. Liefst iemand van de streek zo kunnen we af en toe zien. Geen geneukt.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10