Zoeken naar tijdje

Uw zoekactie voor tijdje leverde 21 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

20 dagen
Geile jongen 34 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Iemand zin
Om samen ergens vanamiddag buitendate ergens jointje roken iets drinken wie weet samen geil komen bij klik mekaar lekker pijpen rukken wil aan je ballen zuigen mmmm is al tijdje geleden met een man zelf al paar keer iemand geneukt wel safe zelf ng nooit geneukt geweest maar wie weet of iemand die kan ontvangen in de regio  
21 dagen
Lars 40 jaar Limburg - Diepenbeek
Parking Diepenbeek
De tijd van parking Diepenbeek ligt al een tijdje achter ons. Wie kent er veilige, deftige en discrete alternatieven?  
Pausanias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Hamme
Top gezocht
Deze bi bottom, zoekt al een tijdje naar de geschikte top. Ik zoek iemand ouder, groot geschapen, idealiter van in de buurt om te pijpen (ik wil leren om gethroat fucked te worden), slikken en diep en lang genomen te worden. Mijn stats 186,79,17cm, atletisch gebouwd, licht behaard ook in mijn gezicht, knap. Stuur een foto mee als je antwoord wil.  

Top gezocht
24 dagen
Jan 69 jaar Antwerpen - Mechelen
Zoek man die mijn vrouw kan verleiden
Mijn echtgenote is bijna 69 en ik ben sexueel niet echt aktief. Ben jij een man vanaf 50+ en zie je er nog goed uit?Dat is al zeker een pluspunt. Je hebt interesse in literatuur want ze leest erg veel. Verder houdt ze van Leonard Cohen, Richard Hawley,Jasper Steverlynck maar ook van Bart Peeters. Ze is zeker niet van het recht voor de raap type en de verleiding zal discreet moeten gebeuren en heel wat tijd vragen. Ik verwacht van jou een eerste plan van aanpak: de eerste contacten gebeuren via mij en zo zal ze na een tijdje kennis kunnen maken met jou. Maar daar is dus echt een goed scenario voor nodig. Ze is 175 cm, weegt 85 kgs, niet intiem kaal en ze heeft normale borsten die al hangen natuurlijk. Enkel eerlijke en ernstige voorstellen aub? Stel je zelf grondig voor en motiveer duidelijk waarom je op deze advertentie ingaat. Foto's mogen maar zijn zeker geen must.  
25 dagen
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 in de namiddag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
25 dagen
Speleman 55 jaar Antwerpen - Edegem
Speleman
Ik heb er nog eens zin in ! Het is alweer een tijdje geleden dat ik nog eens van lekkere mannensex heb kunnen genieten . Een harde pik voelen en proeven . Ik kijk ernaar uit. Geen gefake aub !  
26 dagen
Pijpslet 50 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Lekkere lullen pijpen in Cinema ABC Gent Dampoort
Ik ben een sportieve hetero met een bischierig kantje. En aangezien het toch alweer een tijdje geleden is dat ik nog een lekkere lul gepijpt heb (enkel pijpen, jij blijft passief, verwacht niks meer), zak ik woensdag 08/05 kort na de middag nog eens af naar cinema ABC aan Gent Dampoort Wie komt er achteraan de cinema zijn mooie grote lul door de gloryholes steken? Stuur een berichtje met je stats en eventueel een foto en dan bezorg ik jou het juiste uur dat ik daar aanwezig ben.  
26 dagen
Steven 49 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Opzoek....
Hoy, Al een tijdje opzoek naar iemand jonger! Graag zeer verzorgd en enig niveau is een must... Ik ben zelf zeer verzorgd, en extremen zijn een no go. En liefst voor meerdere keren :)  
29 dagen
dirtycurious 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
mijn scat voor jouw pis en zaad
hey, ik ben al een tijdje heel nieuwsgierig naar dirty. Dus hierbij mijn voorstel: jij pist op en in me, ik pijp je tot je spuit en ik slik dan. En ik geef jou mijn stront op of in jou waarmee jij je insmeert (dus geen stront over mij, daar ben ik nog niet klaar voor). Leeftijd of uiterlijk zijn niet belangrijk, en meer is bespreekbaar. 28 176 78  
Ben 36 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Eerste keer
Hallo, Ik man 35 j. Fantaseer al een tijdje over hoe het zou zijn met een andere man. Ik zou het allemaal wel eens willen voelen en ontdekken. Iemand die mij die ervaring kan geven ? Graag reactie met foto … groetjes  

Eerste keer
  1   2   3