Zoeken naar terug 233

Uw zoekactie voor terug 233 leverde 94 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

biboy 39 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi bttm voor Top
Hey, Ik ben een bi bttm man en onderdanig. Volledig kaal geschoren (ja ook mijn hoofd). Op zoek naar een vaste Fwb. Dit is zeker niet voor éénmalig dus liefst een vast persoon om af en toe te daten Graag een oudere persoon. Zelf hou ik van pijpen en geneukt worden. (ben 100% bttm). Hou van lingerie. Ik hou niet van kussen.Ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen. stuur wel een foto mee. (en nee ik ben ook niet perfect....)  

Bi bttm voor Top
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Flupke 45 jaar Limburg - Zonhoven
Erotische massage
Zijn hier ook mannen die bedreven zijn in het geven van massages? Eén vereiste, wel zelf kunnen ontvangen  
Bottomman 54 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
Onervaren biman zoekt stevige piemel om maandag safe geneukt te worden. Ik ben slank en heb een volledig glad lijf met gladde bilspleet ook. Ik kan het makkelijkst verplaatsen. Mail mij en vermeld uw stats en de grootte van uw piemel. Ik ben een absolute BOTTOM. Oefen zéér vaak met anale toys, maar een echte piemel in mij is jaren geleden!  

Gezocht voor MAANDAG tussen 12u en 16u
JOSEPH 72 jaar Luik - Herve
Zoek met de nodige tijd een 70 plusser bott. goed voorzien die ontvangt
Vrije man Top groot en dik geschapen + besneden en actief, zoekt héél rustig een leeftijdsgenoot 70 plusser bottom goed voorzien, met- of zonder ervaring die ontvangt. Afstand aanneembaar, voorkeur alleenstaande of weduwnaar. Jongeren en gehuwden zich te onthouden.  
Genieterke77 46 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Lievens-Houtem
46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
46j 1m87 83,5kg zoekt een leuke jongere single kerel voor fijne gezelschap, lekkere fun en evt relatie!! ik hou vooral van soft (oraal, strelen, knuffelen, (tong)kussen, massage, ....) met een gewone eenvoudige kerel die ook wel van een beetje romantiek houd. Ik zoek GEEN vluggertjes en GEEN mannen in een relatie die achter het gat van hun partner scheefpoepen, maar eerlijke gezonde date met een leuke single jongeman met passie en romantiek. blablabla verkopers, sorry maar daar leggen ze de straat mee. Dus als ik een mailtje van je krijg dan verwacht ik dat je het meent. Ik ben NIET kieskeurig en geef meer om het innerlijke dan het uiterlijke. En sta ook open bij klik voor vriendschap en of zelf relatie Ik ontvang in Sint-Lievens-Houtem (tussen Wetteren en Zottegem) PS ik geef mijn adres niet per mail door maar wel enkel via SMS of Whatsapp. Indien je je nummer niet wil geven…. Sorry Geen match dan. (al te veel fake meegemaakt, dus geen uitzonderingen meer) Hopelijk tot  

46j into JONGERE kerel voor méér dan enkel seks
forecast 72 jaar West-Vlaanderen - Ardooie
Bi-senior, beartype, korte baard, zoekt één vaste bi-senior.
Bi-senior, beartype, korte baard zoekt in de regio Roeselare (niet verder) een vaste bi-senior, die mij kan/kunnen ontvangen tijdens de dag met een tas koffie en waar alles kan, niets moet. Ben nudist, loop graag naakt. Vriendschap is ook belangrijk. Hygiëne en discretie. Antwoorden met één lijntje worden per direct verwijderd. Geen ellenlang mailverkeer. Afspreken en kennis maken. Onnozelaars, zeveraars en fakers zoek het elders.  
Geile man 59 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Privé locatie om naakt rond te lopen
Slanke geile man zoekt 1 of meerdere lekkere mannen die een privé locatie hebben zoals tuin, loods, winkel of bar (na sluitingstijd) waar ik heerlijk naakt kan lopen, geil met mezelf bezig kan zijn terwijl ik bekeken en betast wordt. Met mogelijkheid tot overdag, in Bredene of rondom en geen openbare plaatsen. Eenmalig is ok maar als het bevalt is regelmatig mogelijk. Alleen reactie op het gevraagde.  

Privé locatie om naakt rond te lopen
John 40 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Zoek versa
Ik ben 40 73kg 1.75m 17*5 ik zoek voor binnenkort een man die jonger dan 45 is en slank is en liefst niet te veel behaard. Ik heb niet véél ervaring en droom allang om eens met een versa het bed te delen. Kan wel niet ontvangen dus liefst dicht in de buurt stuur je status met foto dan krijg je antwoord terug  

Zoek versa
Lekkere paal 39 jaar Antwerpen - Schoten
Home alone
Ben alleen thuis vandaag. Wie komt me leegpijpen? Stats 39/189/85 onbehaard. Stel je voor mét foto want ik doe gaan blind date. Suck and go  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10