Zoeken naar stel zij

Uw zoekactie voor stel zij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 33 jaar Limburg - Alken
Gaysauna
Hallo ik ben tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik heb zin om volgende week nog eens naar gaysauna te gaan. Iemand zin om mee te gaan ? Liefst rond mijn leeftijd. Stuur je stats en foto's en eventueel voorstel. Grts tom  
Student 21 jaar Antwerpen - Antwerpen
Eerste ervaring gezocht M of TV
Is er een leuk aangenaam iemand die me een eerste soft ervaring wil geven. Ik zou graag bestast worden, samen rukken/wrijven, over je lul zaad spuiten,... me eventueel laten pijpen en wie weet misschien nog net iets meer. Doe maar een leuk voorstel. Enkel reactie met foto van je lul. Leeftijd, gewicht,.. geen belang. Wel hygiëne!  
Biversa 42 jaar Limburg - Beringen
Zoekt man, stel of trans
Ik ben een bi versa uit Beringen en op zoek naar een man, stel of trans voor een volledige bi ervaring, niet enkel soft en een date met tweerichtingsverkeer. 185 groot, sportief gebouwd Jij kan ontvangen in de regio. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden.  
Dirk 64 jaar West-Vlaanderen - Brugge
60 plusser
Zoek zestig plusser of ouder die donderdag namiddag kan ontvangen. Lekkere softseks, pijpen, rukken, strelen, tepel knijpen. Liefst voor regelmatig, kan mij verplaatsen vanaf 13.30 tot 17.30. Liefst reactie met concreet voorstel.  

60 plusser
Pikgeil 43 jaar Antwerpen - Antwerpen
Bi zoekt deze middag een geile date
Hey , ik ben in centrum Antwerpen en zoek geile date. Leeftijd max 56 , liefst slank. Ben 178 75 14 en versa. Ik kan me beperkt verplaatsen of ik kan je eventueel ontvangen. Heb zin om geneukt te worden en hoor je voorstel graag.  

Bi zoekt deze middag een geile date
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
DEKteef 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mannelijke slet
Ik gebruik mijn bi maat als een slet en zoek hengsten die willen meedoen om die gast als een hoer aan te pakken. Veel kan en niets moet dus doe maar voorstel over hoe we samen hem gebruiken als teef. ik: 40 190 86 teef: 36 185 76  

Mannelijke slet
Loiko 60 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
dag lekkere toppers, met lekkere paal en veel zaad. Deze verzorgde athletische bottom slet zoekt een vaste topper voor veel plezier! Ik ben onderdanig en wil je diep in me. Wel graag discretie en hygiene. Ik ben je sletje en zeer gewillig. Wel geen pijntoestanden. Stuur je me een heerlijk voorstel en wat pics van uw lekkers? Ik kan ontvangen en verplaatsen. tot spuits, uw sletje  

geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
Stefaan 46 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Onderdanige hetero wil gekeurd worden
Ik ben een licht onderdanige hetero (46/193/96/18) en zou graag eens uitgebreid gekeurd worden door een man die ouder is dan ik. Ik heb geen ervaring met mannen. Er is veel mogelijk, maar geen gezoen, gerim of geneuk. Rollenspelen en mooi opgebouwde scenario's waarbij ik de onderdanige/volgzame ben en jij de touwtjes in handen hebt, dragen mijn voorkeur weg. Misschien dwing je me op het einde jou te pijpen? Graag volledige reactie met concreet voorstel. Ik reageer niet op oneliners.  
hor 45 jaar Antwerpen - Lint
zin in geil doen , alle voorstellen welkom
wie staat ook geil en heeft een voorstel, whatssap of skype kan ook  

zin in geil doen , alle voorstellen welkom
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10