Zoeken naar slip*

Uw zoekactie voor slip* leverde 52 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Ikke 56 jaar West-Vlaanderen - Waregem
Wie heeft onderbroekjes...
uit de wasmand van vrouw, vriendin of (stief)dochter en mag ik eens discreet gebruiken om op te geilen? In ruil ruk of melk ik jou tot je spuit. Iemand? Enkel ernstige reacties! Reageer met foto van een slipje. Ik verplaats en ontvang. Alles eerlijk, discreet en in wederzijds respect.  
Slipke 52 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Wie komt zaad spuiten in gedragen slipje
Hier liggen nog een paar vers gedragen slipjes van het vrouwtje dat ik graag gevuld zie door ander mannenzaad ,wie spuit haar slipjes vol warme pap,ik ontvang of verplaats in de omgeving  
ron 58 jaar Limburg - Houthalen-Helchteren
oliesessie
het lijkt me eens lekker om helemaal ingeolied te worden,is er iemand die eens een keertje door de dag kan ontvangen en eens graag een mannenlichaam helemaal zou willen inolieen?bij aankomst zeg je is het voor die oliesessie,dan zeg je dat ik me moet uitkleden tot op mijn slip en je begint mijn schouders armen rug en borst in te smeren om zo verder naar onder te werken,eens aan mijn middel gekomen trek je mijn slipje uit omdat het anders vuil zou worden waarop je verder gaat met in te wrijven,zelf blij ik de hele tijd passief en laat je begaan,je mag evt ook zeggen dat ik op mijn handen en knieen moet plaatsnemen om alles goed te behandelen,is wat je zelf graag ziet en wil,ben zelf eerder hetero en wil geen tongzoenen of neuktoestanden en zelf blijf je gewoon aangekleed,ben m83 en 86kg.  
Geile man 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Voor deze namiddag, vanavond of morgen
ben ik op zoek naar een 60+ man die het geil vindt om me op te geilen en met me te spelen tot ik spuitend klaarkom. Ik ben voor heel veel zaken in en wil graag geile dingen proberen. Eerst wil ik met je op een neutrale, rustige plek buiten afspreken. Ik draag dan een losse broek zonder slip, zodat je al eens kan voelen en me lekker geil kan maken... Als ik me op mijn gemak voel, kan je met me meekomen en kan je me thuis volledig uitkleden. Je mag me dan keuren in allerlei poses terwijl je mijn lul en kontgaatje betast... Geil me maar verder op, speel met mijn stijve lul tot ik spuitend klaarkom. Veel is mogelijk, het mag ook wat kinky of risky zijn. Zelf moet je zeker niet naakt gaan; dat beslis je zelf. Enkel soft bi dus: geen gekus of geneuk. Ik vind het zalig om jouw geile fantasie te ondergaan, weliswaar in overleg met elkaar. Voor deze namiddag, deze avond na 21u of morgen in de loop van de dag.  
Sexfun! 56 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Iemand voorstel?
Wie heeft zin te ontdekken wat in mijn slip zit. Stel gerust iets voor en ter info,ben versa. Liefst geen fakers.  

Iemand voorstel?
10 dagen
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
11 dagen
Geilerd 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Ik geef me volledig over aan jou
Je doet waar je zin in hebt, je betast me tussen de benen of waar je maar wilt, je bent nieuwsgierig en maakt mijn broek los, je trekt mijn broek naar beneden en kijkt of ik al opgewonden ben, dan mag je mijn slip laten zakken. Geniet van alles waar je zin in hebt. Ik sta voor veel open. Niks moet en je kiest zelf hoelang de Date duurt. Ideaal voor jonge mannen die de bi-wereld willen ontdekken. Ook oudere mannen die nog geil zijn mogen reageren.  
12 dagen
Geert 50 jaar Antwerpen - Kalmthout
Slipjes
Ergens waar ik gedragen slipje mag komen volspuiten? Je mag toekijken of hem ev afrukken. Omg kapellen kalmthout essen etc….  
13 dagen
Kleintje 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie bekijkt en betast mijn kleine pik.
Ik laat heel gewillig mijn broekje voor je zakken. De rest laat ik aan jou over, hoe je over mijn slipje wrijft, of hoe je hand in mijn slipje glijdt en hoe je het uittrekt. Sta voor veel open, geniet van de handelingen die je het liefst doet.  
Lawrence 26 jaar Oost-Vlaanderen - Nazareth
Bi-boy twink Saunate publieke wellness vandaag 17u tot 22u
Hey, ik ga sebiet naar Saunate. Ik ben volledig gewaxt en met roze gelakte teennageltjes in witte slippers kun je me daar gemakkelijk herkennen. Wie volgt mij in een sauna of de stoomcabine en zet zich naast mijn voetjes en begint mijn voetjes aan te raken, zo weet ik dat je dit gelezen hebt ;). Ik hou er van mijn voetjes en lichaam te laten masseren. Geef je graag een pijpbeurt terug als dit mogelijk is volgens drukte, op het wc kan ook ;)  

Bi-boy twink Saunate publieke wellness vandaag 17u tot 22u
  1   2   3   4   5   6