Zoeken naar pijp beurt

Uw zoekactie voor pijp beurt leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Tom 33 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Wie wil klaargezogen worden?
Op zoek naar een snelle pijpbeurt? Laat iets weten, ik kom snel en discreet langs om je klaar te zuigen. Dan vertrek ik weer, zonder veel gepraat. Verzorgde en hygiënische man en ik verwacht hetzelfde. Reactie met foto van lul heeft voorrang. Tot zo?  
Jeroen 52 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Wie heeft nu zin?
Hallo verzorgde sportieve man heeft zin in een goede pijpbeurt en meer.Wie ook? Gelieve status te melden en hopelijk tot straks sta warm!Kan ontvangen en verplaatsen .Hygiene en discretie gevraagd en geboden.gr  
Hey 31 jaar Antwerpen - Merksem
Wie ontvangt me of spreekt outdoor af ? Regio merksem of schoten
Zoals vermeld wie ontvangt me of spreekt outdoor af voor een lekkere pijpbeurt te krijgen of te geven regio merksem of schoten  
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy
Goed lezen aub. Ik (47j, normaal gebouwd, getrouwd) zoek een daddy (55+ of nog beter 60+), mooi geschapen, goed uithoudingsvermogen, hygiënisch en verzorgd, die mij morgen rond de middag bij hem thuis ontvangt. Jij gaat rechtstaan voor de zetel, ik haal je lekkers uit je broek, en trek er een condoom over. Dan ga je in de zetel zitten, ik kom tussen je benen op de grond zitten, en geef je een heerlijke pijpbeurt tot je het condoom volspuit. Ik kijk je begerig in de ogen als je klaarkomt. Niks anders, niks meer, niks minder. Wie heeft hier zin in?  
Gloryhole 30 jaar Oost-Vlaanderen - Maldegem
Gloryhole suck
Ik zoek lekkere kerels (gay, bi, hetero, black, eerste keer, …). Lekkere kerels die zin hebben in een anonieme, discrete, zalige zuigbeurt door mijn gloryhole. We spreken een concreet uur af na een duidelijke dickpic. De deur zal dan op een kier staan en de gloryhole is de gang. Je steekt (liefst slap) je piemel door het gat en ik laat je zalig genieten van een lekkere pijpbeurt tot je lekker spuit! Discretie en hygiëne is gevraagd en geboden! Ik ben een dertiger met zalig pijpmondje! Hopelijk tot snel!  
Nick 32 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Wie zuig ik leeg?
Bij wie mag ik langskomen om een lekkere pijpbeurt te geven? Outdoor is ook mogelijk. Jijzelf blijft hierbij passief. Ik kom bij jou binnen, neem je lul vervolgens in mijn mondje en laat je heerlijk genieten tot je al je zaad in mijn mondje spuit. Discretie en hygiëne gevraagd en geboden. Kan enkel verplaatsen. Een foto van je pijpmateriaal is een pluspunt.  
Zuigkanon 51 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Zuigkanon
IK KAN ONTVANGEN VOOR ECHTE MANNEN DIE DE ERVARING VAN EEN GOEDE PIJPBEURT WILLEN MEEMAKEN, JIJ MAX45 ONGEVEER EN WERKMAN,BOUWVAKKER OG WAT DAN OOK JE BZNT WELKON IK BEN BOTTOM EN MEEE KAN.  
Bert 40 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Pijpgeil sletje 40j, 1m73, 67kg, onbehaard inclusief nauw kontje wil vandaag een (of meerdere) lekkere pik(ken) afzuigen en als het klikt op je flinke paal komen zitten om lekker afgeneukt te worden. Ben jij sportief, max 45j en kan je ontvangen, geef me snel een seintje. Outdoor/group/poppers enz kan ook.  

Welke geile top ontvangt vandaag voor pijpbeurt of wil men kontje palen?
Lekkere paal 39 jaar Antwerpen - Ekeren
Pijpbeurt
Waar kan ik als sportieve lekkere paal deze vm passeren in de buurt voor een lekkere pijpdate. Zelf jong 39/199/85 en weinig lichaamsbeharing. Stuur je stats en foto door + geil scenario.  
Fred 40 jaar West-Vlaanderen - Jabbeke
Pijper
Who needs a blowjob? Discrete bikerel pijpt, lang geleden en zin in stevige pik. Wie zoekt lekkere pijpbeurt, Let wel, graag discreet en verzorgd!  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10