Zoeken naar onderdanig*

Uw zoekactie voor onderdanig* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Mister P 53 jaar Limburg - HASSELT
vanaf 16u30
hello, ik een onderdanige pijpgeile slet ben ik beschikbaar voor een blowbeurt vanaf 16u30, ik verplaats en kleed me bij jou om zoals op de foto..op de knien en doe m'n ding..niet te veel bla bla but just use my mouth for your pleasure..ik ben hetero/soft bi, slank, niveau, discreet en verzorgd x  

vanaf 16u30
gisteren
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
met een besneden worst in men gat kom ik door gans het land wie heeft zin 170/60/14  
gisteren
Beginnende Bot 59 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Zoek 55+ vaste top senior/groep voor...
Halo, Ben in het bezit vaan een onderdanig beginnende bi bottom, 56j 172 cm 74 kg. Hij heeft een zeer enge kut dat ingewerkt moet worden, daar ik dan zelf niet meer kan zoek ik dus 2 top senioren op groep. Hij kan alleen verplaatsen of op kamer. Wel de bedoeling om vaste mensen te vinden dus.  
Sletje 50 jaar Limburg - HASSELT
Sletje voor gebruik
50/183/79/17/4 onderdanige slet voor gebruik Ben besneden met strak kutje Wie wil mij domineren en gebruiken  

Sletje voor gebruik
gisteren
Rik 29 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Een 3e man gezocht
Wij, een stel dertigers, zoeken voor deze avond rond 19:30 een 3e man welke ons kan vergezellen in een heerlijke partij. Een onderdanig slanke boy welke daddy & de 3e man graag onder handen neemt. Ben jij max 40j, slank, hygienisch, enig niveau en kan je vanavond tot bij ons komen om het vermelde tijdstip, meld je dan zeker. Gelieve stats te delen, foto's zijn zeker welkom. Fakers, gelieve te onthouden.  
gisteren
Softbi genieter 56 jaar Limburg - HASSELT
Spannende avontuurtjes
Rijpere hetero softbi zoekt wat fun. Heb jij lingerie, foto's of filmkes van je vrouw, of van jullie? Tijdens het kijken ruk ik mezelf of kan jij handje of mondje helpen? Voor een medisch rollenspel zoek ik ook eerder onderdanige jongeman of koppel. Alles discreet en met de nodige hygiëne.  
Dominant bi 42 jaar Vlaams-Brabant - Tienen
Onderdanige kerel gezocht
42 bi sportief zoekt leuke kerel die graag onderdanig is in rollenspel. Discreet. Graag reactie met stats en foto.  
Spannend 56 jaar Limburg - HASSELT
(Ont)spanning en meer.....
Heteroman met beetje soft bi ervaring wil wat experimenteren met een eerder onderdanige jongeman van max 35 jaar. Een medisch schoolonderzoek waar de dokter je volledig onderzoekt, keurt en betast. Of je komt voor een ontspannende lichaamsmassage met wat extra? Of je komt op bezoek bij een nonkel, leraar, buurman, en je wordt gedwongen je uit te kleden, je te laten betasten... Bij klik voor regelmatig en meer mogelijk. Antwoorden wie je bent, van waar je bent en wat je zoekt!  
Alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Dit weekend kan ik ontvangen in Antwerpen. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  
bottomslet 43 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
Dominante Top gezocht
Ik ben 40-jarige, propere, discrete bottomslet. Ik zoek een dominante top uit de streek (Kortrijk-Harelbeke-Waregem,...) die mij op regelmatige basis wil gebruiken. Kan regelmatig overdag. Ik ben onderdanig. In toekomst mag je me ook uitlenen aan vreemde mannen of meenemen naar club of sexcinema om me te laten gebruiken door andere mannen. Wie heeft zin in zo'n scenario? Ik kan morgen afpsreken over de middag.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10