Zoeken naar mij klaarkomt

Uw zoekactie voor mij klaarkomt leverde 43 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

biboy 59 jaar Antwerpen - Schoten
jonge bi gezocht om te pijpen (max 30j)
Ik zou deze middag een jonge kerel, tot 30j willen ontvangen om te pijpen tot hij klaarkomt. Zelf ben ik slank 1m70, 72kg, 16 cm, bruin getint en getrimd. Ik kan je heel discreet ontvangen. Als je ervan houdt om je ballen en eikel te laten verwennen dan verwacht ik je deze namiddag. Graag een reactie met je stats. En je mag natuurlijk ook acief meedoen...  
Pijpslet 42 jaar Antwerpen - Hemiksem
PijpSlet zoekt harde geile lul
Heel simpel: alles ANONIEM en discreet!!! Je komt binnen in mijn garage, ik wacht op mijn knieën en zuig als een echte hoer je lul helemaal leeg. Zonder woorden, alles anoniem en discreet. Eens je die hele lading hebt achtergelaten vertrek je terug zonder 1 woord te hebben gezegd. Wil je meer en mijn hoerenkut neuken terwijl je me voorovergebogen op de motorkap van de auto legt, zeg dat er dan zeker bij als je reageert. Maar prioriteit is dat ik als een hoer zuig en pijp tot je klaarkomt!  

PijpSlet zoekt harde geile lul
10 dagen
Jonas 28 jaar Antwerpen - Beerse
Zin in je sperma (23/05 rond 18u30)
Ik (28, 1m72,71kg) ben een gebonden hetero maar met bottom feelings die er soms uit moeten. Wie kan er morgen om 18u30 langskomen om zijn volle ballen leeg te spuiten over men gezichtje? Ik ruk en pijp tot je klaarkomt op mij. Op het einde veeg ik je sperma lekker in men mondje. Anoniem kan, draag namelijk graag een blinddoek als onderdanige ;-) Max 45j en enkel reageren met stats en geile pic als je morgen rond 18u30 kan langskomen  
10 dagen
Kris 50 jaar Antwerpen - Mortsel
Vluggertje op de middag
Hey Wie zin in een vluggertje op de middag Stats 173/73/17 Ik kom binnen op pijp je lekker stijf condoom aan en je neukt me in een standje dat jij verkiest Eens je klaarkomt ben ik terug weg Jij ontvangt regio Mortsel Edegem Duffel Kontich Lint Wie zin?  
10 dagen
Jef 70 jaar Antwerpen - Brasschaat
oraal
70j volslank zoek leeftijdsgenoten min 60j die op zoek zijn naar een pijpbeurt. ik pijp en lik je tot je klaarkomt in mijn mond. Niet roker, geen baard. Intiem hoef je niet geschoren te zijn. Eikel moet bloot kunnen. Graag je reactie met je stats. Ik kan ontvangen  
10 dagen
Fernand 58 jaar Zeeland - Hulst
pijpen en meer
Wie komt er langs voor een pijpbeurt tot je in mijn mond klaarkomt? Meer kan ook. Discretie en hygiene gevraagd en geboden. Ik ben 185 cm, 78kg, 16x5, weinig behaard en veel goesting. Een foto krijg je bij de eerste reactie.  
PriveSlaafje 42 jaar Antwerpen - Wilrijk
Gratis slet
Goedemorgen geile heren. Ik heb met veel plezier een nieuwe slet/hoer/slaaf aangenomen en die wil ik graag aanbieden omdat iedereen ervan gebruik kan maken. Hij komt ter plaatse, eens hij binnen is mag je hem “overmeesteren”, verplicht hem om u te pijpen tot je klaarkomt, of neuk hem voorovergebogen op de tafel of bed. Hij zal mijn instructies duidelijk volgen, maak je geen zorgen. Dus wil je eens gebruik maken van een echte mannelijke hoer/slet/slaaf, stuur me maar een bericht en zorg dat je mailadres correct ingevuld is! Alles is 100% discreet en indien gewenst ook anoniem. Hygiëne is wel een prioriteit. Laat maar weten dus wat UW wensen zijn!  

Gratis slet
11 dagen
Steve 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Daddy
Goed lezen aub. Ik (47j, normaal gebouwd, getrouwd) zoek een daddy (55+ of nog beter 60+), mooi geschapen, goed uithoudingsvermogen, hygiënisch en verzorgd, die mij morgen rond de middag bij hem thuis ontvangt. Jij gaat rechtstaan voor de zetel, ik haal je lekkers uit je broek, en trek er een condoom over. Dan ga je in de zetel zitten, ik kom tussen je benen op de grond zitten, en geef je een heerlijke pijpbeurt tot je het condoom volspuit. Ik kijk je begerig in de ogen als je klaarkomt. Niks anders, niks meer, niks minder. Wie heeft hier zin in?  
11 dagen
Tim 43 jaar Antwerpen - Willebroek
Zoek lekker kontje of geile lul
Hoi Ik 43/180/89/17×4 zoek een lekker kontje dat mij wil ontvangen en zich geblinddoekt klaarzet zodat ik je safe kan neuken. Geen bottom? Ik hou ook van een lekkere propere pik. Zelfde scenario maar pijp je dan tot je klaarkomt. Daarna ben ik weer weg. Neuken, pijpen en weer weg. Wie heeft zin in dit scenario? Enkel serieuze reacties graag. Groet Tim  
dominique 53 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
wie mag ik straks pijpen? Bij voorkeur kom ik langs, ik pijp tot je klaarkomt, indien het klikt mag je me neuken en meer,ik slik en wat ik niet kan inslikken wrijf ik uit over mijn gezicht, ik 1m72, 75 kg, 53j, liefst gent en st amandsberg, moet binnen fietsafstand zijn!!  

wie mag ik straks gelukkig maken? (eerst adv goed lezen!)
  1   2   3   4   5