Zoeken naar later te

Uw zoekactie voor later te leverde 29 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

naturist 58 jaar Antwerpen - Willebroek
nudisme
ben jij goed gebouwde man graag naakt ? naaktzonnen ? , maar geen tuin ? welkom leuk gezelschap welkom om naakt te zonnen dat is het hoofddoel , begin niet over neuken enz .... dat is misschien voor later eens , maar niet bij eerste date !! gastvrije single naturist 60/181m/78kg/18*5 jouw reaktie met naaktfoto aub en vrije data , dan krijg je antwoord terug  

nudisme
anton 54 jaar Antwerpen - Antwerpen
bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Ik ben een hetero met een met bi-kantje. 56 jaar, maar zie er wat jonger uit, blond, blauwe ogen af en te zin om lekkere grote pik heerlijk te pijpen, lekker met mijn tong een mooie eikel likken om tenlotte golven warm zaad in mijn mondje te voelen stromen. nog opwinderder als je vriendin/vrouw toekijkt... ik hoop dat ik niet te veeleisend bent, maar op zoek naar onbesneden, met lekkere grote ontblote eikel in erectie. ik werk overdag, dus ik kan alleen afspreken in de avond. ontvangen is een plus, en liefst mensen die vrij zijn en niks stiekem achter de rug van hun partner moeten doen. al wat reacties gehad maar nog niet mijn lievelingslul gevonden 181, 74 kg, 17 cm tot pijps!  

bi zoekt lekkere bi vent met grote pik, mss later samen vrouw verwennen?
Man 58 jaar Oost-Vlaanderen - Aalter
Gezocht...
Een slanke jonge gast/man die ik mag betasten, voelen,uitkleden, pijpen, rukken, je ballen leegzuigen... Zelf mag je passief blijven, geen verplichtingen. Graag iemand om regelmatig af te spreken, een vaste gast en niet ouder dan een 26 jaar. Starten met softdate(s) en als het klikt is later meer zeker mogelijk. Alles is bespreekbaar en veel is mogelijk maar niets is verplicht, alleen plezier en genieten. Ervaring is niet vereist en ik zoek geen allesdater. Discretie is wel vereist. Ik verplaats ruim en kan gemakkelijk ontvangen, cardate of outdoor is ook bespreekbaar. Reageren met je stats, mijn stats zijn 58/176/83  
Geile groepsfun 49 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Nu 21u tot 3u
Vanavond, vrijdag en zaterdagnacht. Hier lekker relaxen op het matrasje, met alles erop en aan. ik zoek nog wat geil volk erbij. Enkel sportief gebouwd en van 38 tot 59. Zelf ben ik bottom dus , liefst enkel tops en versa. Ik zoek ook geen Zaadslet die iedereen wil pijpen. Ik zoek actieve mannen/koppels. Vertel wie je bent (voor nu en morgen . Niet voor later. Wie komt meerelaxen en geilen. Veel kan.  

Nu 21u tot 3u
12 dagen
Bart 44 jaar Antwerpen - Mechelen
Mooie stengel gezocht om te pijpen
Ben vanavond in het Mechelse. Is er een 50 plus man met een mooie paal en ballen die zich met mijn handen en mond wil laten plezieren. Bij jou thuis of op een plaatsje in je auto of buiten. Je eikel kan ontbloot worden en je bent ultra proper zijn belangrijk. Is voor vanavond, niet morgen of later. Graag reactie met stats  
13 dagen
Safe 37 jaar Oost-Vlaanderen - Stekene
Vaste fuckbuddy gezocht
Hoi, Ik ben een bi man van 36 en zoek een vaste fuckbuddy, geen relatie uit de nabije regio om op geregeld tijdstip elkaars behoeften te bevredigen. Het hoeft niet steeds een lange date te zijn, een vluggertje mag ook. Orale en/of anale seks mogelijk, jij bent bij voorkeur versa of top. Ik ben niet op zoek naar allesneukers, wel naar 1 gezond en betrouwbaar iemand waar op termijn meer kan en minder moet ;-) Uiterlijk en leeftijd zijn voor mij niet de belangrijkste eigenschappen, prettig geschapen en niet-roker zijn wel vereisten. Stel jezelf even voor liefst tot snel. Maak je reactie boeiend genoeg om even te reageren hé! Foto's uitwisselen kan later wel.  
13 dagen
Johan 54 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
zoek onervaren top
Had graag kennis gemaakt met onervaren top waarmee ik samen op ontdekking kan gaan. Graag in de regio, kunnen ontvangen, discretie en hygiëne belangrijk. Zelf ben ik bottom, 1.8m, 85kg en goed uitziend. Interesse? Stel je voor, verwachtingen en eventueel foto van speelgoed. Wie weet...mss tot later.  
Bert 42 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Massage
Hallo, ik ben op zoek naar een uurtje ontspanning. Graag had ik een heerlijke massage gehad met een happy ending. Alles met de nodige discretie en hygiene. Ik kan niet ontvangen. Het kan ook later deze week.  

Massage
Pijpslet 41 jaar Antwerpen - Antwerpen
Op zoek voor date
Bi 41/186/85. Op zoek naar iemand die kan ontvangen. Ik hou enorm van het orale (pijpen, slikken, ondergespoten worden) maar sta open voor meer. Ik voel me graag gebruikt als een echt (pijp)sletje. Ik kan me door de week makkelijk overdag vrijmaken. Bij klik kan regelmatig contact. Leeftijd of uiterlijk speelt geen rol voor me maar stuur wel aub een foto van je paal mee. Deze week zijn er een paar dagen waar ik nog zou kunnen afspreken maar later kan ook.  

Op zoek voor date
cap d'agde 60 jaar West-Vlaanderen - De Panne
cap d'agde
hallo ,van af vandaag zaterdag 1 juni , in cap d'agde,wie is er of gaat er naar toe, ,ik kan daar ontvangen ,totaal vrij ,en jij ,even mailen of voor later na 15 juni in belgie sexdate  

cap d'agde
  1   2   3