Zoeken naar kontje zonder

Uw zoekactie voor kontje zonder leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bi bottem 34 jaar West-Vlaanderen - Torhout
Bitop
bottem zoekt vaste bi top, bij voorkeur in heterorelatie die zich wil laten gaan op en in mijn kontje. Ikzelf 185, 84 kg en gewillig. Eerst alles safe, na tijdje en soa-test kun je spuiten waar je wil. Reactie met foto  

Bitop
Thomas 48 jaar Zeeland - Reimerswaal
Anoniem neuken kreekraksluizen .
Biman van van 48/188/90 zal rond 22u30 volledig naakt en met gespoeld kontje achterin mijn monovolume op een matras liggen wachten tot iemand me komt vullen. Je stapt achterin schoenen uit er liggen doekjes en glijmiddel de rest laat ik over aan jou fantasie. 2 gaatjes die beide volgespoten mogen worden. Je begint zachtjes tot alles vlotjes schuift en dan ga je maar je gang. Heb dit nog nooit gedaan dus spannend.leeftijd, afkomst geen belang.reageer met stats en wat je wil.  

Anoniem neuken kreekraksluizen .
gisteren
Stef 55 jaar Limburg - HASSELT
Twink
Is er hier een jonge twintiger met weinig of geen ervaring die voor héél véél openstaat en wel enkele dingen zou willen proberen? Ik ben versa. Intiem geschoren zijn is een must. Indien bottem kontje spoelen. Reageer met stats. Enkel doeners en geen rukkertjes aub En met twink bedoel ik ook twink dus LEEFTIJD vermelden anders geen antwoord!  
gisteren
Schorpioentje 53 jaar Antwerpen - Edegem
Leuke date gezocht
Hoi ik ben een lieve zachte rustige tedere discrete betrouwbare 53jarige bi man.Ik hou van de zachte rustige opbouw elkaar wat beter leren kennen met een praatje iets drinken strelen knuffelen tongzoenen wederzijds pijpen rukken en ik verwen heel graag een lekker gespoeld kontje.Ik zoek bij deze naar een eveneens lieve zachte rustige tedere man met weinig of geen lichaams beharing voorkeur gay maar bi cd travje mogen ook gerust reageren.Ik hou op een afspraakje van tederheid genegenheid zachtheid gezelligheid en vind respect discretie vertrouwen en hygiène belangrijk op een afspraakje.Ik ben niet type rap rap gedoe en ook geen voorstander van poppers date sm bondage en van die toestanden en laat me niet neuken en ook niet klaarkomen in mijn mond of aangezicht.Ik zou kunnen afspreken deze avond morgen zaterdag zowel overdag als avond en zondag in de voormiddag.Dit is een real contact en hoop dan ook op eerlijke oprechte reacties en wie weet tot snel xxx  
gisteren
Mollige senior 62 jaar Antwerpen - Kapellen
Mollige senior wil zachtjes ontmaagd worden
Ik zoek een lieve ervaren top die mij zachtjes wil ontmaagden, ergens in de loop van volgende week. Jevzalvmijn nauw kontje liefdevol moeten voorbereiden. Geen fotojagers aub. Mijn stats zijn 62/179/86, ik ben dus wel mollig. Ik heb glijmiddel in huis. Je uiterlijk is onbelangrijk, voor mij is het belangrijk zachtjes geneukt te worden.  
Bi boy 48 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Lekker spuiten na massage.
Ik ben een versa mannelijke bi man en zkt een idem bi man die mij een heerlijke massage kan geven waarna je mijn dick, ballen en kontje mag gebruiken. Graag speel ik ook met jouw lolly en laat hem krachtig spuiten op mijn lichaam, ook neem ik hem graag in mijn mondje. Ik ben slank, niet roker, intiem geschoren, besneden lolly, lekker kontje. Jij bent intiem geschoren, fris gewassen, mannelijk, niet roker, kan ontvangen. Date is niet voor vandaag maar voor de komende dagen/weken. Reactie met foto en fijne beschrijving/voorstel=antwoord.  

Lekker spuiten na massage.
pietje 50 jaar Limburg - Leopoldsburg
wie verwent?
wie verwent deze bisch hetero met massage/rukken/pijpen. ..en evt. bij gespoeld vrouwelijk kontje....hmm.. discreet en anoniem...duistere kamer.....geen gekus of veel gebabbel  

wie verwent?
gisteren
beni 58 jaar West-Vlaanderen - Harelbeke
sexmassage
hoi ik ben van harelbeke zoek iemand die aan huis kom voor en penis maggase te hebben. ben er58j 1.65gr 69kl normaal gebouwd grijs haar licht behaard met en paal van 17cmop 5 dik in kaal zoals me balzak in me kontje ook kaal ben nog tot 12 uur alleen thuis  
gisteren
Tom 53 jaar Antwerpen - Berchem
van kont naar mond
Ben een frisse bi 50'er.Sportief, gezond en lekker geschapen. Heb een fantasie die ik deze zondag graag zou zien uitkomen. Jij bent hygiënisch top en gezond en vooral lekker geschapen. Na een goeie voorbereiding kan je me lekker neuken in mijn nauw ongespoeld kontje. Uiteraard ben ik fris gewassen, mijn mijn kont is niet gespoeld. Je neukt me en bied me af en toe jouw lul aan die ik dan moet pijpen, ook al is er iets meegekomen, ik pijp hem proper. Als je klaarkomt mag dat lekker over mijn gezicht. Beetje kinky misschien, maar vind het idee verschrikkelijk geil. Heb al uitgevoerd met een dildo, maar wil het echte werk 😉. Geen andere voorstellen naar scat toestanden aub.  
Pieter 58 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sekscinema Dampoort Gent
Ik laat mij betasten door oudere mannen in de sekscinema Dampoort in Gent. Liefst langs vanachter over mijn kontje wrijven dan je hand naar voor tot dat je mijn keiharde pik voelt. Dan mijn broek naar beneden trekken. Ik laat mij gewillig pijpen. Ik ben daar heel de namiddag. Wie komt er af.  

Sekscinema Dampoort Gent
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10