Zoeken naar kan verplaatsen

Uw zoekactie voor kan verplaatsen leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jan 69 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Op zoek naar een man in sexy lingerie
Hoi, Ik ben een oudere man op zoek naar een man in sexy lingerie met gladgeschoren pik (of pikje) waar ik mee mag spelen en aan zuigen. Als je graag geneukt wordt kan dat ook hoor! Ik kan verplaatsen maar niet ontvangen. Liefst tijdens de namiddag en een dag of twee op voorhand afspreken. Ik moet thuis weggeraken!!!  
Bott 34 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Geile date
Hoi, op zoek geile date mt iemand geile ook , graag goede top kan verplaatsen .. tot straks  

Geile date
Andreas 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
28j zoekt mooie lul
Hey ben op zoek naar een enorm lekkere lul, groot of dik... mooie eikel. Ben real camcheck kan, overtuig me met jou lekkere dickpic. Ik kies de mooiste lul. Zoek een date voor vandaag kan verplaatsen.  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor vanavond iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en voorwaarde: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
Boy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Wie wil pijpen
Hallo zijn hier mannen die graag een twintiger wil pijpen? Ik ben een verzorgde bischierig jongen zoek ook verzorgde mannen.. ik kan verplaatsen omgeving Gent.. reageren met u stats eventueel dick foto dan krijgen jullie voorang :))  
Kurt 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Rukken
Ik zoek voor zaterdagavond iemand die zin heeft om samen naakt te masturberen (niet pijpen of zo!) en voorwaarde: die ook kan ontvangen. Ik ben 50 jaar, slank en verzorgd. Ik kan verplaatsen regio Deinze, Roeselare, Ieper, Kortrijk, Oudenaarde. Ik ben discreet en houd mij aan de afspraak. Graag alleen reageren op wat ik vraag in deze advertentie en niet ouder dan ikzelf. Bij interesse en alleen als je echt kan, geef een seintje. Graag ook de nodige info en vanwaar je bent.  

Rukken
Wim 60 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuk verzorgd openminded koppel, ook rijper koppel tot...jaar
Nette en zeer hygiënische single man van 60 jaar met enig niveau zoekt contact met leuk verzorgd openminded koppel, ook rijper koppel tot....jaar voor lekkere geile afspraakjes. Dit met alle respect en in alle discretie. Ik kan verplaatsen en ontvangen...xxx  
Voyeur 25 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Voyeur zoekt show
Deze jonge voyeur is op zoek naar een leuke show. Is er een koppel dat graag eens bekeken wordt terwijl ze seks hebben. Stuur dan zeker een mailtje! Ik ben respectvol en kan verplaatsen in de regio.  
Boy 28 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
Pijpen
Iemand zin om deze bischierig jongen te pijpen? Ik kan verplaatsen in de buurt van Gent.. enkel vandaag..  
niju 29 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
beginnend bi
Hi beginner 28-180-70 zoekt ervaring. Hou bvb van massage met tikkeltje meer. Deze avond vrij in Gent. Openminded kan verplaatsen. Laat maar weten.  
  1   2   3   4   5   6   7