Zoeken naar ik onderdanig

Uw zoekactie voor ik onderdanig leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef 32 jaar Antwerpen - Malle
Eerste ervaring
Ik ben 170/70/16 en eerder onderdanig bot ingesteld. Ik heb weinig ervaring met mannen maar ben al een hele tijd op zoek! Ik zou vanavond kunnen verplaatsen en afspreken, liefst met iemand van ongeveer mijn leeftijd/generatie. Ik stuur graag een foto op reply als je zelf eentje meestuurt!  
Bottomsletje 53 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Zijn er mannen die kunnen ontvangen en mijn mond en kontje willen
Hallo lekkere tops, ik ben beschikbaar voor een top die kan ontvangen en mij lekker wil neuken en meer. Heb weinig grenzen en hou van lekker warm zaad.Dus heb je zin in een geil onderdanig bottomsletje, reageer snel. Ik hou van pijpen,tongen,speeltjes,assplay en meer. Kan mij verplaatsen. Geen fakers aub!  
Bi onderdanig 58 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Welke man ontvangt
Ik zoek een man welke ik op regelmatige basis mag komen pijpen en slikken, mag dominant zijn , leeftijd en uiterlijk van geen belang. bij klik kan er ook meer.  
Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Welke top heeft zin
Ik ben bottem van 54j 1m79 groot en weeg 84 kg , zeer kort haar met baard . Ben onderdanig en zoek voor donderdag een top die een beetje dominant is en die graag neukt , verplaats in en rond Brugge . Kan soms ontvangen ook .mits zien van gezichtsfoto .  

Welke top heeft zin
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Lingeriesletje 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Zaad op mijn gezichtje en mondje
Hallo, ben bi schierige man die ook verzot is op het dragen van dameslingerie en damesschoentjes. Ik kom de laatste tijd enorm geil van filmpjes waarbij een vrouw een pik pijpt en verwent en op het laatst het zaad op haar gezichtje en in haar mondje krijgt. Ik droom er nu van om zelf zo n vrouw te zijn en zoek daarom een vaste sexmaat waarbij ik wekelijks zijn zaad mag ontvangen. ik zoek maar 1 vaste sexmaat die 100 procent gezond is, liefst zoals ik getrouwd of vaste relatie heeft. Ik ben ook zeer onderdanig en heel veel kan met mij na meerdere afspraakjes. wie wil op mij komen geilen, zijn pik ter beschikking stellen voor mijn gulzig mondje en zijn volle ballen wekelijks op mijn gezichtje en in mijn mondje komen ledigen? Stel jezelf jou pik en dromen voor, ook zusje, cd, trafje, t girl,... welkom.  
steve 46 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
Ik zoek de oudere leeftijd minstens 58j.
Graag iemand om bij voorkeur af en toe geil contact te hebben. Ik zoek vooral geen jonge leeftijd ik val op oudere leeftijd Niet jonger dan 58j. Uiterlijk niet van belang dus zeker ook volslank.zware buik, behaard of onbehaard is allemaal prima. Ik zoek GEEN zonnenbanktype piercing enof tatoagetype zelf heb ik het ook niet. Ik zoek gewoon een onopvallend oudere persoon. Graag met een dikke eikel . Ik sta voor veel open ben lichtjes onderdanig Ingesteld, ik wil je rimmen ook als je da wenst, veel kan. Ben 1m73, 85kg gbbs.gewoon formaat men pik en spuit goed zie de fotos. Ik reageer op uitgebreide duidelijke mail en graag met foto van je lul erbij.  

Ik zoek de oudere leeftijd  minstens 58j.
Cumdump 44 jaar Antwerpen - Stabroek
Slet op zoek naar oudere
Ik zoek een oudere en/of chubby man die me op regelmatige basis gebruikt als zijn slet. Ben onderdanig en hou van zaad. Ik ontvang of verplaats. Hopelijk komt er hier iets uit de bus!  

Slet op zoek naar oudere
andre 66 jaar Limburg - Opglabbeek
Senior bot toerist
Bottom onderdanig slaafs is vanaf vrijdagmiddag in Limburg.Wie ontvangt me om lekker te gebruiken. Veel kan geil kinky en veel meer liefst voor 50+ trio kan ook. Ik ben 178cm 88kg buikje snor weinig behaard en real bij klik regelmatig ben gehuwd thuis niets meer na ziekte vrouw  
Loiko 61 jaar Oost-Vlaanderen - Evergem
geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
dag lekkere toppers, met lekkere paal en veel zaad. Deze verzorgde athletische bottom slet zoekt een vaste topper voor veel plezier! Ik ben onderdanig en wil je diep in me. Wel graag discretie en hygiene. Ik ben je sletje en zeer gewillig. Wel geen pijntoestanden. Stuur je me een heerlijk voorstel en wat pics van uw lekkers? Ik kan ontvangen en verplaatsen. tot spuits, uw sletje  

geile bottom slet zoekt een vaste geile en goed voorziene topper!
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10