Zoeken naar haar penis

Uw zoekactie voor haar penis leverde 98 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Joris 25 jaar Antwerpen - Antwerpen
XL gezocht
Ik ben op zoek naar XL/groot geschapen. Ik wil graag rukken, pijpen, penissen tegen elkaar wrijven en laten klaarkomen. Spreekt dit jou aan? Laat dan snel iets weten. Reageren met foto’s van je penis!  

XL gezocht
Aydo 35 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Softdate?
Hey ik 34j 174cm 64kg sportief lichaam onbehaard met besneden penis heel propre mooi konte, ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet,ik kan ontvangen.  

Softdate?
Alias 27 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
27 - 181cm - 72kg - 18cm
Dag heren. Na lang twijfelen toch besloten om hier een advertentie te plaatsen. Wat zoek ik? Een ouder mannelijk vadertype met een mooie penis en ballen die ik mag verwennen. Leeftijd maakt niet uit gewoon ouder. Mijn fetisj? Een jonge of oudere vader een goede stevige natte zuigbeurt geven tot het eind terwijl ik onderdanig ben. Meer kan natuurlijk ook. Ik verplaats in de regio van het Gentse of een hoteldate. Dit weekend kan ik ontvangen in Antwerpen. Aangezien ik zelf gebonden ben wil ik wel discretie. Graag een degelijk woordje uitleg bij interesse want naast een knap gezicht en een mooie penis hou ik ook van wat inhoud. Tot straks? Tot dit weekend? Tot...?  
Roel 50 jaar Oost-Vlaanderen - Lebbeke
Penismassage - edging - cumcontrol
Ben je een mannelijke kerel, bij voorkeur hetero of bi, die zin heeft in een lekkere massage van penis en ballen met warme olie. Ik laat mijn handen over je paal glijden, je ballen en de zone errond. Ik probeer je zo lang mogelijk tegen je hoogtepunt te houden, tot je je niet meer kan inhouden en explodeert. Muziekje, pornoke, ik naakt of kleren aan, je kiest .... zoek niks meer. Ben zelf slanke gast van 51, bi, single en kan je makkelijk ontvangen. Stuur je interesse of fantasie door, fotooke is zeker welkom.Kan vandaag of 1 van de komende ...  
Aydo 35 jaar West-Vlaanderen - Bredene
Vanavond date?
Hey ik 34j 174cm 67kg sportief lichaam met besneden penis heel propre mooi konte, ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet ,ik kan ontvangen.  

Vanavond date?
Edward 35 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Softdate??
Hey ik 34j 174cm 64kg sportief lichaam onbehaard propre met besneden penis,ik zoek een leuk date waar veel kan en niks moet, ik kan je ontvangen, graag antwoord met penis foto aub, ik wil graag zien wat ik zal pijpen, niet leuk met anonyme, maar zeker 100% discreet aub. Bedankt tot straks mss  

Softdate??
Bi34 34 jaar Limburg - Leopoldsburg
Biman zoekt 60+
Bi man 34j single met weinig bi ervaring zoekt een bi senior vriend die af en toe discreet kan ontvangen. Graag soft beginnen en bij een klik kan meer. Bikoppels zijn ook welkom. Graag verzorgd en een mooie stijve penis. Reacties met duidelijke foto krijgen een antwoord terug. Mijn stats 172 68 14 behaard type. Geile xjes  

Biman zoekt 60+
Tom 43 jaar Vlaams-Brabant - Lennik
Een leuke man aftrekken
k ben Tom, 43j, 1m83, slank. Ik wil graag eens een leuke man aftrekken terwijl hij naar foto's van een mooie, slanke vrouw kijkt. Zin? Stuur dan even een mailtje met wat uitleg over jezelf, je stats en een foto van je lichaam en penis. Voor zo snel mogelijk.  

Een leuke man aftrekken
Oudje 78 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Dikke grote gezocht
Oude getrouwde geilaard met klein slap pietje dat nog moeilijk recht komt en waar veel werk aan is om er nog een paar druppeltjes uit te krijgen, zoekt een man, leeftijd onbelangrijk, met een zeer dikke en liefst grote penis en met een grote balzak gevuld met dikke ballen, om er langdurig mee te spelen tot hij klaarkomt. Niet voor vandaag. Kan soms ontvangen.  
Bi55 54 jaar West-Vlaanderen - Ichtegem
Zoek sex maatje die kan ontvangen voor vriendschap en genot
Ben jij singel of ge-out bi of gay die geen baard en snor geeft die van soft hou elkaar begrijpen en verstaan ik 1.80/75. 15/4 gbbs niet behaard intiem kaal versa top zoek wel rond de streek van 15 a 20km van Ichtegem ik hou niet van vluggertjes babbel strelen tasten kleren van elkaar uit doen de rest komt van zelf ook naakt rond lopen vind ik zalig ik sta enorm op hygiëne en properheid verwacht dit ook van jouw spreek jouw deze aan mail me met leeftijd foto penis mijne staat ook online waar je van hou van waar je ben getrouwde mannen die stiekem het doen niet reageren enkel singel of ge-out plus punt bottem niet behaard contact houder en niet te groot geschapen ook net mooie stijven die werkt en spuit ik ben wel een roker dus jij mag ook roken geen drugs toestanden waar hou ik niet van Kinky bdsm SM extreme omstandigheden tot op mail  

Zoek sex maatje die kan ontvangen voor vriendschap en genot
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10