Zoeken naar ge worden

Uw zoekactie voor ge worden leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Thomas 48 jaar Noord-Brabant - Bergen op Zoom
Bi bottem zoekt dominante man .
Hallo ik ben een biman met onderdanige gevoelens en pijpervaring en wil nu bare geneukt worden in kont en mond als je wil drink ik ook je pis. Vastbinden,blinddoeken en gebruiken jij alleen of meerdere. Ik kan ontvangen op Tholen of bij jou. Ook moslims of zwarte mannen. Reageer met stats ,foto van speeltje en wat je wil doen.  

Bi bottem zoekt dominante man .
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Deel 3 volgende week in mobilhome!
Na 2 eerdere keren volgende week deel 3! Ik zoek dus opnieuw 4 a 5 oudere geile hygiënische mannen. Uiterlijk maakt niet uit. Man wordt geblinddoekt en kan met of zonder mondstuk aangeboden worden. Iedereen zit rond hem in de camper. Hij moet pijpen en likken, jullie mogen beetje mondneuken, spanken, tepels en erna allemaal op zijn gezicht of lichaam spuiten zoals jullie zien op de foto! Omgeving Genk wordt de camper geparkeerd. Andere ideeën welkom. Uur wordt afgesproken met diegene die donderdag of vrijdag kunnen!  

Deel 3 volgende week in mobilhome!
Trucker zkt tops 48 jaar Antwerpen - Antwerpen
Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Welke liefst flink geschapen top of tops komen mij in mijn truck cabine stevig gebruiken vanavond. Clean gedouched en gespoeld ben ik beschikbaar  

Trucker wil graag stevig gebruikt worden.
Nick 41 jaar West-Vlaanderen - Kuurne
Welke man wil lekker verwend worden door gespierde man
Ik heb zin om een man lekker te verwennen, oraal, massage, … en ik kan enkel verplaatsen. Is gepland tussen nu en 18u in regio kuurne. Wie heeft er veel zin en wil genieten dan aub:  
Sletje 38 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dominante geile top gezocht
Geil openminded botje zoekt top(s) om gebruikt te worden. Geen rapraptoestanden maar wel mannen die van aanpakken weten en een geile mindset hebben. Ik kan niet ontvangen maar verplaats me graag. Voorkeur voor ouder maar geen must. Nylons zijn mogelijk indien gewenst.  
peter 53 jaar West-Vlaanderen - Zwevegem
ik ontvang
hey,ben 53/185/78 gbbs versa ,ontvang slanke jongen gbbs -30,speeltjes kunnen gebruikt worden indien gewenst.  

ik ontvang
pijpmassie 47 jaar Oost-Vlaanderen - Brakel
zoek jong om lekker te masseren
wie jong, vm tijd, en zin om lekker gemasseerd te worden, soft, lang, en met happy end, ik heb massagetafel, olie, en lekkere en stevig handen, jij bent max 35, sportief, stuur je stats, en we kunnen afspreken, voor nu  
onderdanige 64 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
ik zoek besneden top of meester
wie jong of oud is besneden en wilt gepijpt en gerimd worden 170/60/14  
Ben 35 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Bekeken worden
Hoi, Welke man vind het opwindend en ziet het wel eens zitten om bekeken te worden als hij met zichzelf speelt. In de auto of langs de weg. Groetjes  
Peter 44 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Bekeken worden en soft
Ben verzorgde man en wil me graag laten bekijken en alles moeten tonen terwijl ik met mezelf speel. Als je wil verwen ik jou ook soft. Verplaatsen in ruime regio is geen probleem en mag ook ergens buiten of aan de auto. Wie heeft voorstel of opdracht?  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10