Zoeken naar el*

Uw zoekactie voor el* leverde 87 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

nieuwsgierig 32 jaar Antwerpen - Geel
op zoek
Ik ben op zoek naar een man om dit weekend mee af te spreken. Ik zou graag een softdate willen: samen naakt zijn, rukken, pijpen,... Ik ben eerder een bottom, ook wat onderdanig. Kinky voorstellen of dominantere mannen zijn zeker welkom. Mijn stats zijn 1m89/85kg/16cm. Reacties ontvang ik liefst via mail en liefst ook reacties van meer dan 1 zin. Hopelijk hoor ik van jou, Vriendelijke groetjes  
Mathias 51 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
zeer ervaren fistbottom zoekt een eveneens ervaren fist TOP
uiterst onderdanige en zeer ervaren fist bottom is op zoek naar een fist top met een missie. Deze prille vijftiger, slank gebouwd en van universitair niveau, wil zijn kont namelijk volledig laten ruļneren. Welke fist top vindt het geil om niet 1 maar 2 handen te laten verdwijnen in een kont? Om tot voorbij zijn elleboog deze bottom te penetreren? En bovenal om te werken aan een extreem gapend gat en een reuze prolapse? Kick je op vuistneuken en wil je extremer gaan, contacteer me dan  
Tom 33 jaar Limburg - Genk
Straks om 18u
Hoi ik ben tom 1m96 groot breed gebouwd. Ben in genk voor het werk en heb rond 18 gedaan. Waar kan ik langs gaan voor iets leuk. Eventueel eerst een douche ofzo. Voorstellen zijn welkom. Stuur ook je stats en foto mee. Grts tom  
Elegant 60 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Klassevolle heer zoekt jongere sexvriend
Hallo , Graag zoek ik via deze weg een jongere man met wat niveau om met mij leuke uren te beleven , praten , een drankje en fijne seks zijn zeker aan bod. Graag iemand die vrij is , ongehuwd en niet in relatie , geen roker,baard of snor en geen drugsgebruik , gezond is een must . Tot horens ?  
Bi94 29 jaar Antwerpen - Turnhout
Soft of meer
Ik ben bi versa. 29j, kort getrimd baardje, rest is geschoren. 1m80 en sportief. Ik kan enkel verplaatsen in of rond Turnhout. Wie zin in soft of meer? Je mag ook altijd voorstellen doen.  
BottomLover 52 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie real ontvangt s“avonds zonder beperkte tijduren?
Ben nog steeds opzoek naar lieve bottom“s die s“avonds kunnen vrij ontvangen ,bv; vanaf 19:00 tot lateren uren!Ik zoek ervarende leegzuigers,ik neuk graag indien gewenst is, gezocht ook voor regelmatig,alle voorstellen welkom behalve pijn, buitendate of kelder/garage gedoe!Trav/Chubby/twee of meer bottoms zeer welkom!Ben zelf ruimdenkende 51,1.77,85,pik in stijf 17/5! Graag niet ver van Antwerpen! No fake aub!  

Wie real ontvangt s“avonds zonder beperkte tijduren?
jan 65 jaar Vlaams-Brabant - Bekkevoort
Zoek man/TV....Bijna alles kan
Hallo. Zoek persoon die zijn lusten wil botvieren. Bijna alles is mogelijk. Kan me alleen verplaatsen. Stats 65/180/85/13. Wacht op jullie geile voorstellen om af te spreken. XX  

Zoek man/TV....Bijna alles kan
Bart 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trucker gezocht
Mijn fantasie is om een trucker te pijpen en neuken in de cabine op zijnrustplaats. Jij stuurt mij waar je gaat staan en wanneer en ik klop aan bij je truck. In de cabine blindeer je de ruiten ik en ik (38, 185, 81, 16) pijp je lekker hard tot je goesting krijgt om mij dan en daar te nemen. Welke trucker ziet dit zitten? Andere voorstellen kunnen ook, ik heb geen ervaring met truckers maar het windt mij wel op.  
Alissa 31 jaar Antwerpen - Antwerpen
30 jarige trans meid voor dominante meester
30 jarige onderdanige 100% bottom onbehaarde transmeid 1m78 70kg lang haar en kleine borstjes zoekt dominante meester voor opleiding tot slet. Geen interesse in onderdanige/switch mannen of vanilla sex. Ik ben nieuwsgierig en sta voor veel open voor de juiste dominant. Interesse? Stuur me een berichtje met je stats, foto(moet niet herkenbaar), info waar je zelf naar op zoek bent, kinks en een geil voorstel voor een eerste date? Ik kan niet ontvangen maar wel verplaatsen. Misschien tot snel xx kinks: Lingerie, sex bioscoop, outdoor, toys, chastity / Kuisheidskooi, hoer, slet, opleiding, gangbang, trio, vastbinden / bondage, blinddoek, pooier, opdrachten, vernedering, fotoshoot, filmen, cuckold, CNC, uitlenen, gloryhole, sissy, casting, en open voor meer. (geen antwoord=geen interesse. alle geile voorstellen krijgen een antwoord.)     

30 jarige trans meid voor dominante meester
Coolbeans 40 jaar Brussel (gewest) - Brussel (stad)
Ben je behaarde sportieve hetero die op zoek is...?
Vraag me niet waarom, maar mijn beste seksuele avonturen in het leven zijn altijd met jongens en mannen die als hetero door het leven gaan. Er is dan een element van spanning, ontdekking, nieuwsgierigheid, en langzame opbouw in het spel dat ik enorm opwindend vind, en dat mee aantrekt. Zelf ben ik een gay gast en ik zit heel goed in mijn vel, ben in gelukkige en open relatie, fijn professionele actviteiten en om mijn avontuurlijke flank af te dekken zoek ik dus af en toe een ervaring met een hetero bro. Ik zie er zelf goed en verzorgd uit, ben slank en sportief, goed geschapen ook, normaal behaard, 42j en zoek een kerel die mijn hetero tegenbeeld is: sportief, mannelijk, behaard, jonger dan 42j en met niveau en goesting in de broek om daar af en toe ook iets mee te doen. Er zijn geen verplichtingen of verwachtingen, alleen wederzijds respect en een begin van lichamelijke aantrekking, en praktische beschikbaarheid vereist. Ik kan vaak ontvangen. Stuur een reactie met body pic.  

Ben je behaarde sportieve hetero die op zoek is...?
  1   2   3   4   5   6   7   8   9