Zoeken naar donder*

Uw zoekactie voor donder* leverde 64 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Geile bi 49 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Me neuken, di woensdag dond
Wie komt me neuken? Vandaag of morgen of donderdag . 49/169/110 bi bot gehuwd pop geil. Hazelnotedr Wingene. Nr via mail of sms. In de straat. Meerdere mag. Quick kan.evt geblinddoekt. Deur kier. Kamer boven. Voorstellen welkom. Real date.vandaag tot 13u Max. Of na 23u30. Tongen, pijpen rimmen neuken tepelpay sauna massage strelen cum dup trio geblinddoekt naakt discreet poppers Morgen mss sauna… Poppers glij en condooms aanwezig Kan me evt spoelen indien gewenst  

Me neuken, di woensdag dond
Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Bottom zoekt
Bottom 54/179/84 zoekt voor donderdag een gewillige top die zich graag laat pijpen en die mij gebruikt als slet , zoek voor donderdag  

Bottom zoekt
Joe Dalton 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn gangbang team?
Hi, ik ben 47 175 75 16*5 hetero maar niet bang van andermans lul. Ik zoek nog 2 of 3 maatjes om samen te adverteren en tegemoet te komen aan de vraag van sommige vrouwtjes of koppels naar een groepje verzorgde stijlvolle en potente kerels om het vrouwtje af te neuken. Stap 1 is selecteren en een fotoshoot met z'n drie of vieren maken. Dit zou komende donderdag 13/6 plaatsvinden. Zin om mee te doen? Reageer dan even op deze ad en we spreken verder af. Reageer aub enkel indien je je kan vrijmaken op donderdagavond en ook effectief komt. Graag met je stats en waar je vandaan bent.  

Wie komt er in mijn gangbang team?
Mr Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt. bijkomend sletje
Mijn stats zijn 45 174 66 en ik beschik over een pijp en neuksletje ! graag zou ik er een 2e bijwillen om lekker te geilen. iemand zin . iemand die wil tongen, pijpen, rimmen, geilen .... De slet kan meestal op een donderdagochtend ! of heeft iemand zin om zijn zaad te lossen op hem  
rukker 64 jaar Antwerpen - Antwerpen
donderdagnamiddag in Middelheimpark Antwerpen
Komende donderdagnamiddag 13 juni rond 15 u wandel ik rond in het Middelheimpark Antwerpen. Ik zou daar graag iets geils beleven... Wie houdt ook van outdoor op spannende plaats? Met meer mag ook; Wie durft en kan die namiddag?  
Eric 65 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
man zoekt man
hallo zoekt mannen van 25 tot45 j voor dinsdag en woensdag of donderdag kan ontvangen de kant van Gent van af 11.00 uur liefst medere en dinsdag geen financiële bedoeling  
Anthony 54 jaar West-Vlaanderen - Oostkamp
Welke top heeft zin
Ik ben bottem van 54j 1m79 groot en weeg 84 kg , zeer kort haar met baard . Ben onderdanig en zoek voor donderdag een top die een beetje dominant is en die graag neukt , verplaats in en rond Brugge . Kan soms ontvangen ook .mits zien van gezichtsfoto .  

Welke top heeft zin
Prettig Gestoord 47 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Niklaas
Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Hallo iedereen! Ik ben 47 175 75 16*5, hetero maar seksueel en voor de spanning ook niet bang van andermans lul. Ik merk dat er bij koppels (m/v) een vraag is naar extra mannen voor een gangbang en dat men daarvoor graag mannen vraagt die elkaar kennen en elkaar ook gunnen. Om die reden zoek ik 3 mannen om samen een gangbang team te vormen om samen vrouwtjes te neuken waarbij een verloren hand of mond geen probleem is. Ik ben zelf en zoek mannen die intelligent zijn, sportief, verzorgd, kerngezond, normaal tot groot geschapen,correct in afspraken en in de mogelijkheid om op donderdagavond af te spreken. Interesse? Mail dan even, dan spreken we verder af. Eerste samenkomst is nu donderdag 13/6 voor een kennismaking, fotoshoot en rondetafelgesprek om samen een gangbang te organiseren voor het eerst op 20/6 . Reageer je met een woordje over jezelf, je stats en waar je vandaan bent?  

Wie komt er in mijn Gangbang team ?
Mr Jurgen 45 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Aalst Meester zkt. bijkomend sletje
Mijn stats zijn 45 174 66 en gewoonlijkontv ik op donderdagochtend een onderdanig sletje. Ik zou er graag nog eentje of ... willen bijhebben. Lekker tongen en pijpen en rimmen ... Iemand intresse ? iemand real ?  
adam 59 jaar Oost-Vlaanderen - Beveren
een QUICKIE
Iets wat wij beiden gelukkig van worden, alles kan en niets moet Lekker klaarkomen deze donderdag met een fantastisch orgasme Ik val op jonger en met een foto, hou niet van Blind Dates Alles is hygiënisch en zeer discreet Ben “BI”, 59, 1,78, 72 en goed voorzien en vooral niet Fake, afspraak is afspraak voor me.  
  1   2   3   4   5   6   7