Zoeken naar deftig

Uw zoekactie voor deftig leverde 25 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

15 dagen
Nog steeds maagd 51 jaar Limburg - Bilzen
Welke lieve aantrekkelijke bi-topmasseur l/xl wil me eens verwennen?
Hoop nog steeds een toffe verzorgde en goed voorzienen bi-top masseur te vinden die mij een uitgebreid en respectvol en veilig wil inwijden?Wie is hier eerlijk,deftig en weet van aanpakken om mij als maagd zijnde in te wijden? Wie weet hoe het aan te pakken en me te bespelen,bewerken en te verwennen,tot ik kronkel van genot?Graag een nette goed voorzienen lover,die weet hoe een maagd aan te pâkken.Wel moet je gezond zijn en een niet roker of drinkers of drugsgebruiker. Er moet toch eens een deftige betrouwbare verwenner en doener te vinden zijn?xxx  
17 dagen
Cd julie 42 jaar West-Vlaanderen - Houthulst
Cd Julie wandelt terug
Hallo, vanaf morgen.zal ik terug gaan wandelen in een bos, bezienswaardigheid of natuurreservaat. Onder mijn t shirt en trainingsbroek draag ik nylons (stay ups of jarretelles) string en bh met nepborsten. Op een rustig plaatsje of aan een bankje kunnen mijn schoenen even uitgedaan worden zodat mijn nylonvoetjes mooi zichtbaar zijn. Heb eventueel ook damessandaaltjes mee voor op zeer rustige plaatsen. Wie wandelt er mee? Tijdens de kleine wandeling mag je mij ongeremt overal bekijken, betasten,voelen, jou pik tonen,...op een rustig plaatsje kan mijn broek ook even naar beneden om mijn string, billetjes en kousen te bekijken. Na de wandeling, bij klik, kan je mee naar mijn huis om verder te spelen. Klaarkomen doe je op mijn gezichtje. Op aanvraag draag ik ook een buttplug en ben ik neukbaar met condoom. Stel je deftig voor en ik geef je het uur en de waar ik ga wandelen. Wandelingen op maandag, dinsdag en vrijdag in de voormiddag of namiddag. Zusjes zeker welkom. Groetjes  
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige _top_ fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen in de buurt voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
17 dagen
Helper 56 jaar Oost-Vlaanderen - Hofstade
Wie kan ons helpen?
Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een plaatsje waar we met elkaar kunnen vrijen. Daar we allebei gehuwd zijn kunnen we zelf niet ontvangen. We zijn beiden heel verzorgd, deftig, sociaal en discreet. Wie kan ons helpen en heeft een plekje voor ons? Is voor overdag in de week  
18 dagen
Kusser 41 jaar Oost-Vlaanderen - Lochristi
Welke (jonge) kerel kan goed kussen?
Hey! Ik heb de laatste maanden enkele dates gehad en daarbij viel me op hoe weinig kerels/mannen echt lekker kunnen kussen. Ofwel heb je een betonmolen in je mond, ofwel is volledig je gezicht nat. :-) Ik vroeg me af of er hier kerels waren (vanaf 20 tot max mijn leeftijd) die wel deftig passioneel kunnen kussen. Het hoeft uiteraard niet bij kussen alleen te blijven natuurlijk. Ik ben een single bi, top ingesteld. Ik kan in alle rust en discretie ontvangen en heb respect voor ieders grenzen. Hopende dat er zich een leuke kerel aanbied. :-) Mijn verdere stats zijn 182 cm voor 89 kg. Tot binnenkort?  
ikke 63 jaar Antwerpen - Antwerpen
keelpijper interesse?
hallo deze paal die ong 18cm is en flink kan spuiten is van een slanke verzorgde senior van 63. ik zoek enkel ervaren met weinig gagreflex die er zelf op kickt!!!! dus geen fantasten aub!!! what u see is what u get. graag een deftig antwoord van meer dan twee woorden ;) ik verplaats makkelijk en ontv ook als ik een goed gevoel heb! man trav vrouw maakt niet uit voor mij. grtjs allemaal  

keelpijper interesse?
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Ik heb geen interesse in een bottom, bespaar jezelf dus de moeite. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Date is niet voor nú meteen, ik wil eerst weten met wie ik te maken heb en zal al zeker geen blind date doen. Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor geile en discrete top (fwb) die kan ontvangen
Lenn 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Ik ben een goodlooking en sportief gebouwde twink-looking kerel met stats 1.68/72/19, versa bottom, intiem geschoren, donker haar en donkere ogen, en kijk bij deze uit naar een oudere en stevige top fuckbuddy die op regelmatige basis deftig kan ontvangen voor geile seksdates. Versa jonge fitte twink mag ook. Je bent zoals ik bi of bent een kieskeurige en discrete, mannelijke gay. Ik hou van passionele seks, tongen en pijpen en gelekt en geneukt worden waarbij je meermaals mag komen. Lekker en deftig gemasseerd worden zeg ik ook geen nee tegen. Serieuze ad, gelieve dus enkel serieus en deftig te reageren (met foto, stats en deftige tekst van hoe, wat en waar). Veel is bespreekbaar, stel dus maar voor. Zelf kick ik wel wat op foto/film, maar geen must.  

Sportieve twink voor top FWB die kan ontvangen
Lenn 30 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
Sportieve en zeer discrete kerel met stats 168/72/19, donker haar en donkere ogen, stoppelbaardje en twinky gezicht en zoals de titel dus zegt aan het uitkijken naar een gezonde, hygiënische, discrete en geile-passionele top die me deftig kan ontvangen voor een lekkere date op zaterdag 11/05. Geen interesse in hotelkamers of dergelijke. Ik val op ouder en stevig gebouwd, dus géén slanke mannen aub. Behaard is plus, zelf ben ik geschoren op lichaam. Ik sta voor veel open, alsook foto/film voor privé gebruik en bij fijne date fuckbuddy. Iemand die graag en goed kan masseren ook interessant, zelf masseren doe ik niet. Verder hou ik van tongen, pijpen, gelekt worden en geneukt worden. Liefst lekker passioneel en langdurig waarbij je meerdere keren klaarkomt. Reageer enkel en alleen als je valt in wat en wanneer ik zoek, met deftige omschrijving en stats van jezelf en hoe je een date concreet ziet en met foto.  

Top met niveau gezocht die me kan ontvangen op zaterdag 11/05
23 dagen
Sabrina 42 jaar West-Vlaanderen - Staden
Wie wil op mij geilen, bespelen,masseren,spuiten,...
Hallo, ben cd man en ik vraag mij af of er heren of zusjes zijn die willen komen geilen op mijn in nylons gehulde voetjes en lingerie. Ik draag thuis altijd nylons en damesschoentjes met open teen string bh met zelfklevende siliconeborsten en kleedje of rok met topje. Hou ervan om bekeken, uitgekleed en betast te worden. Teennageltjes zijn ook altijd gelakt. Clitje zit in een kleine peniskooi maar kan tijdens de date uitgedaan worden. Jij kan mijn sissy lichaam en nylonvoetjes bewonderen,bespelen,verwennen, masseren,... terwijl jij met jou geile pik speelt. Klaarkomen kan op mijn gezichtje. Eventueel help ik een handje of mondje terwijl jij mij verwent, betast, bekijkt,..... Kan ontvangen en verplaatsen. Interesse, stel jezelf deftig voor en wij spreken af.  
  1   2   3