Zoeken naar de kans

Uw zoekactie voor de kans leverde 18 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Jean 63 jaar Limburg - Genk
Datum verandering!
Om meer mensen de kans te geven omdat het kortdag was, schuiven we een week op! Di 21 of wo 22 mei laat ik hem komen. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: slaafje moet leren pijpen, likken, laten mondneuken, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is!  

Datum verandering!
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Datum verandering!
Om meer mensen de kans te geven omdat het kortdag was, schuiven we een week op! Di 21 of wo 22 mei laat ik hem komen. Hij wordt in camper geblinddoekt en handen omhoog vast gebonden en met of zonder mondstuk gelijk jullie willen! Trefwoorden: hij pijpt, likt, mondneuken kan, spanken, tepels, klaarkomen op gezicht en lichaam! Dit terwijl ik hem vinger en edge. Camper op parking omgeving Genk. Wie wilt meedoen? Uiterlijk en leeftijd geen belang wel geil en hygiënisch zijn! Andere suggesties welkom! En die me kennen weten dat dit real is!  

Datum verandering!
Tof gaykoppel 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
Ervaring niet nodig, 300% DISCREET , enkel voor gasten die meer dan eenmalig willen, vriendschap en geile (safe)sex. Getrouwd geen probleem, maar je moet je wel kunnen vrijmaken af en toe, (twee)maandelijks? ,hyper discreet, soavrij, wij zijn 46 en 55, jij tsn 25 en ong 55, liefst versa. Heel eerlijke advertentie, geil met stijl voor idem, niet twijfelen, doen, kunnen ontvangen, geen financiële bedoelingen.straks ? of binnenkort! Graag netjes (hygiëne mega belangrijk),Bereid zijn fotooke te sturen. NO FAKE. Geout niet nodig.  

Unieke kans. Gaykoppel zoekt leuke sexbuddy REAL DISCREET
21 dagen
Geert 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Fundate met kans op ...
vast contact, ik zelf bi 45 struise, weinig behaarde versabottom. Ervaren en zoek bij voorkeur een rijpere man voor regelmatige stomende dates bij klik. Veel bespreekbaar maar altijd met wederzijds respect, hygenië en discretie. Voor de rest is het motto alles kan, niks moet.  
21 dagen
Jan 49 jaar West-Vlaanderen - Middelkerke
Wie helpt me bij het maken van naaktfoto's
Misschien is dit hier niet de juiste site, maar ik heb een weddenschap aangegaan en moet nu 20 naaktfoto's maken op zo veel mogelijk verschillende plaatsen, waarvan minstens 5 op een buitenlocatie of op een plaats buiten het huis. Ik ben dus op zoek naar een man, een vrouw of een koppel die me wil helpen met deze opdracht nu donderdagavond 16 mei. Ik kan me verplaatsen in een regio van 30 km rond Middelkerke. Je hoeft geen ervaring te hebben met (naakt)fotografie (indien wel: des te beter), de foto's worden gemaakt met mijn digitale reflexcamera, jij mag uiteraard suggesties doen hoe ik moet poseren, ... Ofwel weet jij een locatie zijn, ofwel gaan we samen op zoek naar een locatie (eerder 's avonds wanneer de kans op voorbijgangers minimaal is). Je mag me zeker aanraken, daar heb ik geen probleem mee. Wie kan me helpen? Ook oudere personen (60+ bv. mogen zeker reageren). Indien je extra vragen zou hebben voor mij: stuur me gerust een berichtje.  
Laurens 38 jaar Oost-Vlaanderen - Zulte
bi top zoekt gewillige bot
poging 999 : ik zoek gewillige BOT Max 45 jaar Regio Zulte , Deinze , Waregem , Kruisem , die kan Ontvangen . die geniet van te pijpen en Safe genomen te worden. Opa's : niet reageren ouder dan 45 .. weinig kans alles verder dan 15 min rijden rond Zulte komt toch niets van . zoek voor vanavond of morgen .  

bi top zoekt gewillige bot
24 dagen
Gever 56 jaar Oost-Vlaanderen - Dendermonde
Gebruik me.
Hou jij van een naakte man waarmee je kan experimenteren? Je kan alles rustig bekijken en betasten, dus ook ideaal voor beginners of ontdekken in de bi- wereld. Sta ook open voor een geile dokter. Sta voor veel open. Grijp deze kans. Eerst geantwoord is eerst bediend.  
28 dagen
Zaadslikker 56 jaar Antwerpen - Brasschaat
locaties om meerdere pikken leeg te zuigen
Waar zijn de beste locaties om pikken leeg te zuigen en zaad te slikken. Sex cinema's, bossen, parkings, ...? Iemands tips. Ook graag druk bezochte plaatsen zodat ik mij niet moet verplaatsen voor 1 portie maar meerdere porties zaad mag slikken. Ik wil ook komen kijken naar mannen die elkaar neuken als ik op het eind alle 2 hun zaad krijg, of een groepje rukkers die dan 1 voor 1 hun zaad in mijn mondje spuiten. Iemand die kan ontvangen in de buurt van Brasschaat en veel dik zaad spuit mag ook reageren, ben al lang op zoek naar een veelspuiter maar tot op heden nog niet gevonden. Ook jong zaad is welkom, heb nog niet de kans gehad om dat te mogen proeven. Gewoon suck, swallow and go is goed voor mij.  
  1   2