Zoeken naar behaard

Uw zoekactie voor behaard leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

slanke bi bot 48 jaar Limburg - Sint-Truiden
bol kontje
Bil kontje zoekt verwennerij, waarbij veel kan doch niets moet. Ik zoek iemand die vandaag namiddag kan ontvangen in alle discretie. Ik zoek in de regio. Graag wat info bij reactie. Ikzelf ben slank, eerder kleiner geschapen en licht behaard. Zoek ook voor andere dagen.  

bol kontje
gisteren
Tom 61 jaar Oost-Vlaanderen - Oudenaarde
Daddy zoekt lieve zoon
Ik ben 62/184/75, mannelijk niet behaard en zoek een SLANKE zoon tussen 18-35 die ook houdt van soft. Samen genieten van een leuke babbel en drankje en samen genieten van elkaar. Hygiëne en discretie zijn heel belangrijk. Regelmatig kan bij wederzijdse klik. Ik kan ontvangen en verplaatsen. Als je belangstelling en/of vragen hebt, stuur gerust een boodschap en vermeld zeker je stats en meer dan één kort zinnetje uitleg.  
Pieter 34 jaar Antwerpen - Antwerpen
Duo zoekt
Mijn daddy bear wil voor mij graag een naaktfeestje houden. Tot nu toe zijn we al met 3 (misschien 4) maar er kan nog altijd iemand bij. Het feestje gaat door begin juli in Antwerpen maar ervoor wil ik graag al met jou afspreken (in het Mechelse of bij jou). Wie ben ik? Wel ik ben een 34 jarige kerel met een klein buikje onbehaard. Zoals ik al gemeld heb, is mijn daddy een echte bear (dus ouder dan mij, met buik en goed behaard). De 3de die komt is iets jonger dan mij en een behaarde kerel met een buikje eveneens. Enkel reacties met foto('s) zullen beantwoord worden. Wie weet mag jij ons wel komen vervoegen.  

Duo zoekt
gisteren
Bart 69 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Lekker naakt bij mij thuis
Voor de eerste keer samen naakt elkaar verwennen in alle discretie en op hygiëne gesteld liefst 60 plus ook zonder ervaring vanaf 23 juni bij mij thuis ni behaard  
Kris 47 jaar Antwerpen - Kalmthout
Betrouwbare jonge kerel
Ben jij een betrouwbare, jonge, hygiënische top, voorzien van normaal formaat, die mij op een rustige wil ontmaagden? Iemand die respectvol te werk wil gaan en zijn tijd wil nemen. Laat me weten hoe jij het ziet en welke wederdienst je van mij verwacht. Ik bied je discretie, hygiënen, een slank, niet te veel behaard lichaam en een lekker kontje. Ik ben 47j, 1m76 en 78kg. Zie er sportief uit, maar ben het stiekem niet ;-). Ik kan overdag eventueel ontvangen, maar kom met plezier naar je toe ( essen, Kalmthout, Brasschaat, Kapellen, Stabroek, … maar ook omgeving Zwijndrecht) Ik kijk uit naar je reactie.  
gewone man 57 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
pijpdate
Welke oudere man mag ik pijpen en op mij laten spuiten, ben zelf 57j 170 85 12 dus 60+ graag, niet te groot geschapen en intiem behaard is +++ graag uw stats en naaktfoto bij uw reactie, anders sowieso geen antwoord terug, ik kan spijtig genoeg niet ontvangen, ook met meerdere is leuk  

pijpdate
milan 26 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Sletterige mannelijke transjongen
Ik ben 1m65 65kg, geboren als meisje maar nu een jongen, alle operaties gehad. Ik zie er mannelijk uit (behaard, gespierd,...) maar ben op zoek naar mannelijk dominante man die mij wilt neuken als een vrouwelijk sletje. Ik draag lingerie waarin ik stevig geneukt wil worden. Kick op spanken, op mijn billen slaan, mijn keeltje dichtknijpen,... enkel op zoek naar iemand heel dominant die op zoek is naar een sletje om goed door te neuken. Kan ontvangen in Gent.  

Sletterige mannelijke transjongen
Chubby top 23 jaar Antwerpen - Antwerpen
Wie vrijdag ochtend/voormiddag afspreken ?
Hey ik ben een chubby top van 23 187 100 13 en zoek voor vrijdag ochtend/ voormiddag nog iemand om mee af te spreken. Het liefst ben je bot, klein geschapen. Chubby of dik mag zeker, behaard is ook geen probleem, wel intiem verzorgd en hygiënisch. Alles gebeurt safe en discreet. Als je wil afspreken geef dan een seintje met je stats een woordje uitleg en een foto  
Mark 52 jaar Antwerpen - Mortsel
Zoek ouder dominante man
Zoek oudere dominante man waarbij ik de slet kan uithangen we spelen het spel van meester-slet. Doe een uitvoerig voorstel van hoe jij het zou willen anders moet je niet reageren.Ga niet met iedereen mee bedoeling is dat we op de zelfde golflengte zitten.Bij een klik kan ik uw vast sletje worden.Mij doen gehoorzamen- uitschelden-slaan-vernederen-huishoudelijk werk-enz. Ik 1.80-99-15cm-geen baard of snor lichaam weinig behaard.Ben jonger gekleed en zie er ook jonger uit. Wie wil me opleiden als zijn geil en onderdanig sletje heb al een basis opleiding gehad en als je wilt kun je contact opnemen met mijn leermeester.  
Koen 43 jaar Antwerpen - Stabroek
Zaterdag 18u
Pijpdate gezocht, wederzijds. Ik verplaats. Noorden van Antwerpen: Stabroek, BeZaLi, Ekeren etc. Geen buiten- of cardate. Ik: 178,85,15. Weinig behaard, intiem getrimd. Graag foto.  

Zaterdag 18u
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10