Zoeken naar bart de

Uw zoekactie voor bart de leverde 45 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Bart 57 jaar Antwerpen - Zoersel
deze avond
Wie heeft er zin om af te spreken. Ik bi, 57/193/86/19*5, bottem. Graag een afspraak met veel respect voor elkaar. Elkaar rustig ontdekken, voelen, strelen, uitkleden, en zo veel meer... Hygiënisch en discreet aub.  
Bart 41 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Zin in zaad
Iemand die kan ontvangen die dringend zijn zaad kwijt wil ? Ik help je graag even met mijn handen en mond...je mag spuiten waar je wil. Je mag passief blijven of als je zin hebt mag je mijn lekkere paal van 18 zeker ook verwennen. Iemand met lekkere grote pik ? Iemand met veel zaad...laat maar weten en dan kom ik even langs.  
Bart 35 jaar Limburg - HASSELT
Voor nu
Voor nu! Ben momenteel (22u45) ter hoogte van Herentals en rij naar Tongeren. Ik wil graag onderweg stoppen voor wat fun. Sta voor zeer veel open. Liefst kom ik binnen, doe direct al mijn kleren uit en dan ben ik van jou. Reageer met stats en scenario. Jonger dan 50 aub.  
Bart 43 jaar West-Vlaanderen - Koekelare
Date voor maandagvoormiddag
Iemand die maandagvoormiddag kan ontvangen ? Ik sta op maandag altijd lekker geil en zoek iemand die zin heeft om mijn lekkere paal van 18cm te verwennen. Graag reactie met stats en graag iemand die ook wil gepijpt worden. Samen elkaar verwennen en daarna lekker spuiten. Spuiten mag op mijn gezicht of in mijn warme mondje. Graag iemand met lekker grootte pik zoals ik...iemand die veel spuit ? Laat maar horen en ik kom langs...  
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
date
Welke top heeft zin in een date met deze mannelijke, behaarde, licht mollige kerel? Kan ontvangen en verplaatsen. Alles discreet  
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Fun
Welke top ingestelde kerel heeft nu nog zin in deze behaarde gast? Ik ben 39, mannelijk en licht mollig. Ik kan me vlot verplaatsen.  
Bart 41 jaar Oost-Vlaanderen - Mariakerke
Geil opgestaan
Ik sta vandaag verschrikkelijk geil en heb zonet mijn kont gespoeld en buttplug ingebracht. Wie wisselt de plug voor zijn pik en neukt me? Ik heb wel nog maar beperkte ervaring met mannen (veel fakers en zeveraars tegengekomen). (41/180/95/felbehaard)  
Bart 39 jaar Oost-Vlaanderen - Oosterzele
Date
Hey. Wie ontvangt vanavond deze mannelijke, licht mollige, behaarde kerel van 39 voor een fijne date? Veel kan, alles discreet en met de nodige hygiëne. Laat maar iets horen  
Bart 38 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Trucker gezocht
Mijn fantasie is om een trucker te pijpen en neuken in de cabine op zijnrustplaats. Jij stuurt mij waar je gaat staan en wanneer en ik klop aan bij je truck. In de cabine blindeer je de ruiten ik en ik (38, 185, 81, 16) pijp je lekker hard tot je goesting krijgt om mij dan en daar te nemen. Welke trucker ziet dit zitten? Andere voorstellen kunnen ook, ik heb geen ervaring met truckers maar het windt mij wel op.  
10 dagen
Bart 68 jaar Limburg - Diepenbeek
zoek openm dominant bi senior
Zeer verzorgde klasse man. Zeer onderdanig tot perv.echter geen harde pijntoestanden, bloed of poep en zelf neuken doe ik niet. Voor de rest mag als alles. Stats: 178-72-15x5 - int. geschoren - N.roker. Zoekt een dominante bi senior, zeer verzorgd en het liefst zeer open minded. Ik Kan niet ontvangen. Hopelijk worden we echt maatjes.Eerlijkheid en vertrouwen zijn troef. Graag foto toevoegen.  
  1   2   3   4   5