Zoeken naar alles zien

Uw zoekactie voor alles zien leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Bot B 28 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Gloryhole fuck
Ik heb een niet behaard, babysmooth kontje, ik ben zeer atletisch gebouw en gespoeld 180/75kg. Ik ben op zoek achter volgend scenario: Bij mij thuis zal er in de hang een gloryhole aanwezig zijn, aan de andere kant van de gloryhole zal ik liggen op een tafel met mijn kont door de gloryhole. Jij komt dus binnen en zonder dat we elkaar zien neuk je me. Er zullen een paar speeltjes met verschillende grote klaarliggen met wat glijmiddel die kunnen gebruikt worden als voorspel. Intiem is met condoom! Het zou voor vrijdagavond zijn, aanmelden doe je via u stats en eventueel foto van gereedschap. Geen herkenbare foto's doorsturen, het is de bedoeling dat we elkaars gezicht niet zien.  
Tom 35 jaar Antwerpen - Antwerpen
Slank voor behaarde beer
Hallo ik ben 35,1,85m,77, slank, sportief. Op zoek naar een sterk behaarde man zoals op de foto's te zien is. Ikzelf ben slank en sportief. Zoek een stevige man om regelmatig te daten. Hygiëne en discretie is zeer belangrijk. Ik kan soms ontvangen maar verplaats bij voorkeur. Enkel reageren indien je aan de beschrijving voldoet. Ik reageer alleen indien er een foto meegestuurd wordt.  

Slank voor behaarde beer
Piet 54 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Wie zin
Ben op zoek naar leuk verzetje, ben bottem 180/86/14*4 intiem geschoren leeftijd niet belangrijk wel graag ook intiem glad. Samen naakt zijn en zien wel wat er van komt…. Wie ontvangt regio Aarschot  

Wie zin
gisteren
Benny 22 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Jongeman zoekt eerste ervaring
Ik ben een jongeman van 22 en ik zoek mijn eerste ervaring als top ik hou er enorm van om mooi glad geschoren konten te zien en zoek dan ook iemand met zo een kontje waarmee ik mag spelen . Ikzelf ben 187cm 89kg en heb een paal van 13cm ik kan niet ontvangen enkel verplaatsen met het openbaar vervoer. Bij interesse stuur zeker een berichtje met foto van kontje liefst .  
Tim 35 jaar Vlaams-Brabant - Sterrebeek
Parking sterrebeek
Hallo ben gisteren iemand tegen gekomen op de parking van sterrebeek en zou hem terug willen zien misschien zit hij hier op? Of misschien oudere manne die daar ook gaan?  
Geilboy 27 jaar Oost-Vlaanderen - Eeklo
Wie kan vandaag
Hallow deze 27jarige bischierig hetro jongen zoekt een man waar we elkaar kunnen pijpen, mss ook hetro of bischierig mannen die weinig ervaring hebben zoals mij voel ik me dan beter? Ik ben zelf een mannelijke zuiderse type, verzorgde knappe jonger, Ik kan enkel verplaatsen.. graag reageren met stats eventueel dick pick dan zien we nog :)  
Rob 34 jaar Antwerpen - Borgerhout
Sexbuddy gezocht om samen te ontdekken
Hallo, ik ben op zoek naar iemand die samen met mij het bi-wereldje zou willen verkennen. Mijn ervaring hierin is zeer beperkt maar ik sta wel voor veel open. Ik zoek iemand die open staat om samen porno te kijken terwijl we rustig met elkaar kunnen opbouwen, niets moet. Ik ben 34j, 1 meter 80 groot en weeg een 80 kg. We kunnen gerust samen een biertje drinken en vervolgens verder zien. Discretie en hygiëne zijn voor mij belangrijker dan leeftijd. Liefst iemand die kan ontvangen, zelf ontvangen lukt ook maar moeilijker. Bedankt alvast voor je reactie!:)  
Kris 65 jaar Limburg - Beringen
Geil cammen op Skype
Ben 65 en hetero, geen real life ervaring met mannen maar kijk graag en word graag bekeken via Skype. Daarbij ken ik geen taboes, ik toon en doe alles wat je maar wil zien, ook extremere dingen (rukken, spuiten, lingerie, luiers, plas, scat). Welke hetero 50+ heeft er zin?  
Jean 63 jaar Limburg - Genk
Deel 3 volgende week in mobilhome!
Na 2 eerdere keren volgende week deel 3! Ik zoek dus opnieuw 4 a 5 oudere geile hygiënische mannen. Uiterlijk maakt niet uit. Man wordt geblinddoekt en kan met of zonder mondstuk aangeboden worden. Iedereen zit rond hem in de camper. Hij moet pijpen en likken, jullie mogen beetje mondneuken, spanken, tepels en erna allemaal op zijn gezicht of lichaam spuiten zoals jullie de sperma zien op de foto! Omgeving Genk wordt de camper geparkeerd. Andere ideeën welkom. Uur wordt afgesproken met diegene die donderdag of vrijdag kunnen! Zie foto voor de plaatsen in de camper.  

Deel 3 volgende week in mobilhome!
Vrouwelijke sis 27 jaar Limburg - Ham
Sissy zoekt sex
Hey. Via deze weg zoek ik iemand om af te spreken. Wel eerst kennis maken en zien of er een klik is voordat we het bed delen. Ik ben een grote fan van lang pijpen. Ik wil gezien worden als een meisje, een meisje met veel zin.  

Sissy zoekt sex
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10