Zoeken naar achttien jaar

Uw zoekactie voor achttien jaar leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Daddy 40 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Daddy
Ik zoek voor nu jong slank gastje of sexy tgirl die me pik hard zuig en die ik mag dekken, 18-25 jaar en liefst nu, daddy wil je !  

Daddy
gisteren
Driver 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Conciërge, bewaker, parkeerwachter ...
Vorig jaar was ik op date in een parkeergarage en heb ik samen met een parkeerwachter een geile date beleefd. Wie kan me deze ervaring opnieuw laten beleven? Eventueel ook een bewaker in een shopping centrum of winkel, of iets in die aard?  
Geile straight 30 jaar Limburg - Opglabbeek
Geil voor lekkere lullen
Ik ben een man van 30 jaar. Status zijn 192,79,17. Hetero, maar ik word helemaal van geil van een lekkere lul. Daarom zou ik graag eens willen pijpen. Maar ik zou ook gepijpt willen worden. Wie ziet dit zitten? Liefst rond mijn leeftijd. Max 35.  

Geil voor lekkere lullen
gisteren
john 68 jaar Limburg - Tongeren
man, vrouw koppel gezocht
Hoi ik ben John 68 jaar jong en vitaal. ik ben op zoek naar een discrete plaats om morgen bij goed weer naakt te zonnen en wie weet wat nog meer. Heb jij of jullie de mogelijkheid om aan mijn wens te voldoen hoor ik het graag. Ben zeker bereid tot een wederdienst in alle hoedanigheid. hopelijk hoor ik iet van jullie. groetjes  
gisteren
Erik 62 jaar West-Vlaanderen - Heuvelland
Ik zoek plezier
Ik ben een discreet en verzorgde man van 62 jaar, 1m74,85 kg, geen baard en geen snor, niet te groot geschapen en mijn speelgoed is geschoren. Ik zoek een vriend die ouder of jonger is maar wel iemand die af en toe kan afspreken overdag op weekdagen, ik ben dan op bepaalde dagen alleen thuis en liefst iemand die niet te ver woont. Het is niet de bedoeling om te neuken maar enkel leuke soft dates en geen vluggertje maar wel de tijd nemen. Reageren met stats en waar je vandaan komt.  
gisteren
Jurgen 30 jaar Vlaams-Brabant - Aarschot
Rukdate
Wie wil mij morgenvoormiddag komen aftrekken. Ik ben niet onknappe man van 31 jaar. Ik ben morgen in Aarschot. discretie gevraagd en geboden  
Sletje 30 jaar Oost-Vlaanderen - Gentbrugge / Ledeberg
Slet zoekt Arabische of Turkse mannen
Ik ben opzoek naar geile Arabische mannen die me willen neuken. Alles is bespreekbaar zolang er wederzijds respect is. Andere moslimmannen zijn ook zeker welkom. Graag stel ik mijn mond en kont ter jullie beschikking. Ik zou jullie graag verwennen. Zelf sta ik open voor trio's en gangbangs. Ik ben dertig jaar en gewillig.  
Driver 39 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Conciërge, technieker, parkeerwachter
Vorig jaar was ik op date in een parkeergarage en heb ik samen met een parkeerwachter een geile date beleefd. Wie kan me deze ervaring opnieuw laten beleven? Eventueel ook een bewaker in een shopping centrum of winkel.  
Roel 39 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Al een tijdje voel ik me steeds meer aangetrokken tot rijpere mannen (50-65 jaar). Nu ben ik via deze weg op zoek naar een heer of meerdere mannen in deze leeftijdscategorie die me op een discrete wijze kennis en wegwijs kan laten maken in de wereld van man-man sex. Denk hierbij aan lichte bondage, rollenspel, gedwongen pijpen, assplay en dergelijke. Zelf ben ik onderdanig ingesteld, heb een leeftijd van 39 jaar, 1m93 met een klein buikje (waar aan wordt gewerkt 🙂) en zie er niet onaardig uit zegt men. Graag wil ik iemand ontmoeten om op vaste basis mee af te spreken, en me zo ter beschikking kan stellen tot een vast lustobject. Ik kan op donderdagavond vrijblijvend verplaatsen en ontvangen (binnenstad Gent) Hygiene en discretie staan hoog in het vaandel aangezien ik ook nog in een hetero-relatie zit. Ik hoor graag van u.  

Op zoek naar ouder (50-65 jaar)
Date vanavond! 39 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Date vanavond!
Zoek date voor vanavond! Ben sportief gebouwd, 170 cm en 62 kg en niet mis. Gewone pijpdate wederzijds kan ook of andere fantasieën. Massage en u dan lekker pijpen,... Zoek beetje zelfde lichaamsbouw. Ben 36 jaar. Kan bij mij thuis,.... Ben van Roeselare. Heb ook een wellness en ingericht, jacuzzi, sauna. Ben onbehaard en verzorgd. Niet ouder dan 45 jaar. Eventueel op locatie kan ook. Ergens in Roeselare...  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10