Zoeken naar zou jij

Uw zoekactie voor zou jij leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Pieter 51 jaar Noord-Brabant - Alphen-Chaam
Op sex staat geen ouderdom toch..
Deze joviale man, 50, sportieve bouw, goedlachs, optimist en verzorgd. Waar zijn de mature koppels of dames die gewoon samen willen naakt genieten, elkaar opwinden en teasen.. Drankje, uitdagende spelletjes, alles met goede afspraken. Man van koppel mag gerust bi zijn als er interesse zou zijn hij mij ook wil aanraken.. Gewoon leuke gezellige momenten zonder kledij.. Leeftijden vanaf 45 jaar tot … die er een rustige man bij willen betrekken Kan me vlot verplaatsen Xx Pieter  
gisteren
Bob 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Mijn vriendin gaat vreemd gaan
Om je een beetje context te geven is mijn vriendin gisteren de douche in gegaan en was ze haar gsm vergeten. Die lag op tafel en kreeg ze een berichtje van "Marco" kon het deels lezen zonder het open te doen en ze gaat morgen weg met "vriendinnen" maar dit gaat dus overduidelijk met Marco zijn. Nu zoek ik haar op een subtiele manier te laten merken dat ik ook vreemd ben gegaan. Wat ik in gedachte heb is dat ik volgende week na met de boys weg te zijn geweest ik terug kom ruikend naar een andere vrouw. Ik bef ontzettend graag dus zou ik graag iemand vinden dat ik zou mogen beffen zodat als ik haar kus ze merkt dat ik met een andere vrouw ben weggeweest. Nu sta ik uiteraard open voor andere suggesties moest je nog een originele manier hebben haar terug te pakken. Hoe dan ook hoop ik van je te horen. Alvast bedankt en nog een fijn weekend.  
gisteren
Tim 40 jaar Limburg - HASSELT
Curvy blond
Ben een 40 jarige single man.1m82, kaal en een baard. Zou graag contact of date willen met een curvy blonde dame vanaf 40 jaar om regelmatig af te spreken om elkaar te verwennen en samen te genieten en ontspannen. Een vaste seks relatie. Graag enkel serieuze reacties. Geen fake ! Verder contact of vragen via mail of Watsapp  
Wim 47 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke avond
Ben een rustige man van 47j. Kan gerust ontvangen. Wie wil er een leuke ontspannen qvond beleven? Kies maar hoe de avond eruit zou moeten zien, mss kan ik je wensen wel vervullen. Zelf ben ik van de regio Gent en vlot bereikbaar, ben gene veeldater.  

Leuke avond
gisteren
Guido 59 jaar Limburg - Sint-Truiden
Parenclub Marcelino's
Een 20-tal jaren (jaja dat is lang) geleden bezocht ik geregeld parenclub Marcelino's Sint Truiden. Ik heb daar enkele keren een mooie lieve franstalige dame ontmoet. Zij was steeds vergezeld van haar dronken man. Ik heb met haar leuke gesprekken gehad, meer niet. Ik zou haar nog eens willen ontmoeten. Kan iemand mij helpen. Geef maar een seintje.  
gisteren
Sportief28 28 jaar Antwerpen - Geel
Sportieve jonge man zoekt oudere dame
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  
Simon 56 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Hotwife
De dame die ik zoek is niet zo gemakkelijk te vinden, maar ze bestaat wel. Ik zoek een vrouw die houdt van wisselende sekspartners, maar wel graag een vaste relatie zou hebben. Kernwoorden:vrijheid in verbondenheid,openminded, avontuurlijk, aantrekkelijk, intelligent, 40 - 60 jaar. Zelf ben ik een man van 56 uit Gent, hoogopgeleid, bereisd.  
Technieker 41 jaar West-Vlaanderen - Lichtervelde
Leuke fwb die kan ontvangen
Hallo dames, Je hebt zin in een ontspannen moment met een lieve, verzorgde man die jou wensen op de eerste plaats zet? En zonder enige verplichting? Gewoon wachtend op een seintje van jou als je nog eens zin hebt? Wel dit kan gerust hoor! Voor corona eens uitgenodigd geweest van een zekere Sara uit Torhout voor een sexdate, en dat zou ik graag weer eens overdoen. Heb niet echt een voorkeur op uiterlijk, leeftijd of zo, als u maar gewoon bent. Zelf ben ik een verzorgde man, 1,82m en 85 kg. Ik ben benieuwd... Groetjes  

Leuke fwb die kan ontvangen
Niels 29 jaar Limburg - Leopoldsburg
Avond lekker jou verwennen
Hey, ben man van 29j, 1m83, normale lichaamsbouw, niet roker, discreet, hygiënisch. Ben op zoek naar een vrouw om lekker te verwennen. Beginnen met elkaar rustig wat te leren kennen, eventueel een massage terwijl ik je rustig uitkleed en we elkaar opgeilen. Ik verwen graag een ander, vooral beffen. Hier mag je van genieten zolang je wilt, ik ga door tot je volledig voldaan bent. Standje mag je natuurlijk ook kiezen, ik vind het zelf geil als je op me komt zitten. Ik verwacht niets terug van jou maar sta wel open voor meer als jij dit ook zou willen. Als er een klik is wil ik ook vaker afspreken om je lekker te verwennen. Ik kan makkelijk verplaatsen en af en toe ook ontvangen. Hopelijk heb je interesse en kunnen we iets afspreken!  

Avond lekker jou verwennen
Timothy 24 jaar Antwerpen - Antwerpen
Ontspanning
Hey! Ik ben een jongeman van 24 en zou graag wat meer (ont)spanning in mn leven brengen zonder dat hier verdere verwachtingen aan vasthangen. Mits de juiste klik lijkt het me fijn om op regelmatigere basis van elkaar te kunnen genieten, ik kan zowel verplaatsen als ontvangen. Wat over mezelf voor zij die benieuwd zijn: Bruin haar, 2m10 - 80kg (ergens tussen mager en licht gespierd ) - sociaal - geen macho type - enkele tattoos Mocht je interesse hebben om elkaar beter te leren kennen mag je altijd een mailtje sturen met wat meer info over jezelf en hoe jij ons contact graag zou zien. Geen mannen alleen aub.  

Ontspanning
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10