Zoeken naar welke wil

Uw zoekactie voor welke wil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Stef HD 51 jaar Oost-Vlaanderen - Wetteren
Massage Stopje
Zondag na het stemmen maak ik een rit met de motor. Welke slanke dame ontvangt me voor een tussenstop en wil graag beloond worden een heerlijke ontspannende massage? Meer kan, niks moet.  
gisteren
Lexor 44 jaar Antwerpen - Geel
Grenzen verkennen en verleggen??
Is er nog een vrouw of meid in de Kempen die haar grenzen wil verkennen en verleggen met een Dominant en de touwen is wil proberen in nauw overleg en vertrouwen met duidelijke afspraken waar genot centraal staat om lekker lang(uren) te genieten en de controle los te laten ? En zo je verlangens en fantasieën waar te maken.  
gisteren
Mr D 46 jaar Vlaams-Brabant - Wilsele
Jij...
Je bent een eerder onderdanige meid op zoek naar een iets oudere, ervaren man die jou als "daddy" onder zijn vleugels wil nemen. Je kijkt op naar jouw daddy, bent lief, open, leergierig, wil er alles aan doen hem tevreden te stellen, wil hem trots maken... Hij is zorgzaam en een luisterend oor, is streng wanneer nodig en beloont je wanneer je het verdient. Van spanking en bondage heb je geen schrik. Hygiene, wederzijds respect en discretie vind ik vanzelfsprekend. Word jij mijn little girl?  
gisteren
Thor 22 jaar West-Vlaanderen - Brugge
spannend afspraakje na examens
Ik ben een student in Brugge en ik zoek een meid (18-30 jaar) of eventueel een cuck koppel die woensdag, donderdag of vrijdag een hookup met mij wil in Brugge of in de buurt. (snap palulle)  
gisteren
Ondeugend 40 jaar Oost-Vlaanderen - Ninove
Leuke ondeugende date voor komende week
Dag dames, wie heeft er zin in een leuke date op maandag aanstaande (dag of avond)? Ik ben groot, slank, blauwe ogen, sportief, leuk in de omgang. Ik wil een vrouw verwennen, van kop tot teen, natuurlijk mag jij mij oon verwennen ;) Ik heb niet echt een type, maar wel een zwak voor exotische types :) Met wederzijds respect en discretie kunnen we er een paar zwoele uurtjes van maken...  
gisteren
Sportief 28 jaar Antwerpen - Geel
Sportieve jonge man zoekt cougar
Aangenaam. Ikzelf zou graag u en mijn fantasie werkelijkheid doen worden. Zelf ben ik opzoek naar een toffe vrouw die ouder is als mezelf en die graag in contact wil komen met een jonge sportieve man . Dit om samen onze sexueele horizon te verruimen . Wat ik zoek is een vrouw dat een vast contact wil aangaan indien het klikt . Een vrouw die weet wat ze wil zowel in als buiten de slaapkamer . Over mezelf .Ik ben 28 jaar jong, 185cm groot met een sportief lichaam. Als deze vrouw in een relatie zit is dit voor mij een pluspunt want een minnaar zijn geeft nog een extra dimensie aan het gebeuren . Misschien tot snel  
Toner 62 jaar Antwerpen - Brasschaat
Schoolonderzoek
Bij het jaarlijks schoolonderzoek moesten de jongebs zich uitkleden tot op hun onderbroek, de kousen mochten ze aanhouden. Op het laatst kwamen ze dan bij de dokter envdaar moesten ze hun onderbroek laten zakjen zodat de dokter hun penis en balletjes kon bekijken. Ik vond dat telkens vernederend en was zeer verlegen om dat te moeten doen. Maar achteraf vond ik het ook wel spannend en opwindend. Ik fantaseer er nu over om dat nog eens mee te maken maar dan met een vrouw die dokteres of verpleegster wil spelen. Dat lijkt me ook wel kinky...  

Schoolonderzoek
gisteren
Namaste36 36 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
Nood om even te ontspannen en te genieten?
Welke dame, heeft er vanavond geen plannen? En heeft er interesse in genieten en ontspannen in de spirituele zin van het woord? Spiritualiteit en het zen zijn is iets dat me altijd al heeft bezig gehouden, stress heeft lange tijd impact gehad op men leven, men bestaan. Gelukkig heeft het leren zen zijn me hier bovenop geholpen, en nu wil ik dit dan ook graag delen met jou? Ben jij een vrouw die nood heeft aan onstpaning en het allemaal eens los te laten. Wel laat me je dan bij de hand nemen en je begeleiden aan de hand van een zenmeditatiesesie ( ademhalingsoefeningen, sfeermuziek,..) en een full body massage met etherische oliën gaan we samen je mind en body laten relaxen. Daar kan het stoppen of als je dat wilt kunnen we samen nog voor een spetterend orgasme bij jou zorgen, niets beter dan volledig zen klaar te komen, hoe dat beslist u volledig zelf ( Tong, vingers, dildo, ... U kiest! Interesse stuur me dan een berichtje en rijk me je hand !  
Johan 42 jaar Antwerpen - Antwerpen
Date vanavond of morgen?
Welke vrouw wil er vanavond of morgen wat passie en avontuur beleven? Ik ben een discrete goeduitziende man. Ik kan je ontvangen of me verplaatsen om jou lekker lang te masseren, likken en meer. Ook oudere dames, volslank of verlegen dames mogen reageren, ruime regio rondom Antwerpen. Welke vrouw wil er samen voor gaan?  

Date vanavond of morgen?
gisteren
John 38 jaar Antwerpen - Geel
Partner in crime voor een bezoek aan een parenclub
Beste dame, Ik ben via deze vreemde weg op zoek achter iemand die met mij een parenclub wil bezoeken. Heb altijd een naughty side gehad die ik wou verder ontdekken, vooral sex hebben onder het toekijken van anderen staat hoog op mijn to-do-lijst. Kort iets over mij: Ik ben 36 jaar oud, in een open relatie van ongeveer 3 jaar. Sportief gebouwd, 1m86 groot. Wat kan je van mij verwachten? Respect, je safe laten voelen(no means no), geen vooroordelen en een goedlachs karakter. Wie zoek ik? Leeftijd liefst niet ouder dan 40 jaar. Iemand met een open mind die graag verder dingen wil verkennen. Uiterlijk: niet van erg groot belang, liefst niet te vol.. heb graag ronding zonder extreem overgewicht. Hygiene is anderzijds wel van een groot belang. Tot snel, John  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10