Zoeken naar vele

Uw zoekactie voor vele leverde 46 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

12 dagen
Dieter 45 jaar Antwerpen - Berlaar
Niets moet
Als gebonden en levenslustige veertiger, 1m90, 76kg, mannelijk en niet onknap), ben ik op zoek naar iemand tussen 30 en 50 om af en toe de bloemetjes mee buiten te zetten, die helemaal zichzelf kan zijn bij mij en omgekeerd, die houdt van langdurige gesprekken, maar ook van langdurig verwend worden. Samen kunnen genieten van een dagje sauna, een terrasje of een lange wandeling, elkaar leren kennen, met daarbij een zweem van aantrekkingskracht die enkel maar sterker wordt. Ik ben zelf een heel passionele en ruimdenkende man die op seksueel vlak graag zowel z'n eigen grenzen als die van andere verlegd, onder het motto: niets moet, (bijna) alles mag. Samen een club bezoeken of een erotische vriendenkring uitbouwen: het is maar één van de vele manieren om alles uit het leven te halen. Dat willen we toch allemaal?  
Tom 50 jaar West-Vlaanderen - Nieuwpoort
FWB vakantie op Tenerife
Ben sportieve, atletisch gebouwde man die op zoek is naar vrouw die ook houdt van erotiek, sensualiteit en genegenheid. Ik nodig jou uit om samen met mij een weekje door te brengen in mijn verblijf op Tenerife. Heerlijk vertoeven daar, mooie plaatsjes waar wij samen de erotiek kunnen beleven, zowel ter plaatste als in de vele mooie plaatsjes in openlucht, in de natuur. Verblijf is natuurlijk gratis en ik geef en wil totale discretie. Krijg jij al zin in dit spannend avontuur? Ik alleszins wel. Aarzel niet en mail mij, we kunnen wel eerst even daten hier in België en zien dan wel of er een klik is. Sweet kisses …Tom xxx  

FWB vakantie op Tenerife
12 dagen
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Vrouw, uit de omgeving Retie
Hoi gezocht met spoed new fwb vrouw , slank tot normaal postuur en niet roker, je kan min 1x per week afspreken op een avond na 19h. Vele mogelijkheden met deze niet roker man van 195m voorzien van besneden Xl penis en gesteriliseerd. Deze avond donderdag of vrijdagavond of zaterdagochtend kunnen we al af spreken. Eerst bespreken wat wel en niet kan , dan elkaar heftig verwennen.  
13 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een sportieve 55j slanke goed geschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met te daten en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
13 dagen
raf 47 jaar Antwerpen - Retie
Voor single vrouwen of weduwe dames. Niet rokers.
Hoi ben jij die ene welgestelde mooie vrouw waar iedereen bang van is , ik verwen jouw van kop tot teen . Zoenen ,knuffelen , wederzijds oraal, zachtjes neuken of iets ruwer, hou je van speeltjes die heb ik ja ook massagetafel is er .Dus vele mogelijkheden. Ikzelf hetero , lichtje bi. Wie mag reageren , een vrouw , meerdere vriendinnen, koppeltje met onderdanige man , man voor wederzijds pijpen 25a30j slank onbehaard jij bottom. Wat ik echt wil is een toffe vrouw om lat relatie of fwb op te bouwen met interesse om samen leuke dingen te beleven zoals ik hier op noem. Jij zit hier ergens, ik rook ook niet ,nen besneden met harde xl penis. Kan ontvangen of verplaatsen na 19h.  
Jokke 22 jaar Vlaams-Brabant - Dilbeek
Leuke vriendschap!
Hey, Ik ben Jokke. Een jonge sociale man van 22 jaar oud en ben op zoek naar een leuke dame om samen gezellige afspraakjes mee te beleven. Heb je nood aan wat ontspanning en wil je graag samen gezellige tijd beleven? Ik hou ervan om jou te verwennen met bijvoorbeeld een drankje, een heerlijke massage, ... Ik ben geen veel dater en ben daarom op zoek naar een vaste dame om af en toe mee af te spreken en een leuke vriendschap mee op te bouwen. Voel jij je aan gesproken en wil je me graag beter leren kennen? Stuur me dan gerust een berichtje en wie weet beleven we vele leuke momenten met elkaar.. Groetjes Jokke  

Leuke vriendschap!
14 dagen
Bert 49 jaar Limburg - Beringen
Een goeie babbel
Eerst en vooral wens ik mij te excuseren voor de vele wansmakelijke advertenties. Daar distansieer ik mij volledig van. Een goeie babbel,daar gaat het om, want het gaat toch niet om de seks alleen he! Het gaat om....alles....wat komt...voor de seks. Knuffelen,strelen,zoenen,plagen,je hart luchten met een goeie babbel,aandacht geven en aandacht krijgen, iemand die echt luisterd..daar gaat het om. Friends with benefits. Top Discretie, hygiëne en respect zij0nn mijn prioriteit! Denk je er ook zo over, dan hoor ik graag wat van jou. Knuffeltje,Bert  
15 dagen
Marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
Ben een verzorgde sportieve slanke 55j goed geschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele het en genotvolle momenten te beleven.  
17 dagen
Pierre 55 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Nymfomane gezocht
Help. Ik ben een sexverslaafde vijftiger die een gelijkgestemde FWB zoekt met Nymfomane trekjes. Heb je ook die overheersende lusten die je al jaren ondergaat en meer dan je lief is soms uren per dag masturberend onderdrukt? Heb je ook ontelbare vele fantasieën die in je hoofd de revue passeren? Herken je de wens een vaste vertrouwde persoon te ontmoeten waarmee je je ding kan doen met de zekerheid dat je zonder verdere verplichting of uitleg terug huiswaarts kunt keren? Laat snel iets weten en laat je verleiden tot een vrijblijvende koffieklets..  
17 dagen
Gezelschapper 60 jaar West-Vlaanderen - Assebroek
Leuke stimulerende vrienschappen gezocht met dames of stellen
Deze zomer komt deze aangename, verzorgde, charmante man aan zee wonen. Na een fijn en gelukkig leven wil ik dus een nieuwe start, nieuw huis, nieuwe vrienden en vooral vriendinnen want de binnenlanders komen ook niet elke dag naar zee.. Fijne erotiek gericht op genieten in vele facetten is mooi en stimulerend. Welke dame(s) of stellen willen kennismaken en wie weet op termijn een vriendengroepje vormen waar geen verplichtingen zijn noch verwachtingen.. Alles begint met kennismaken. Misschien tot binnenkort  
  1   2   3   4   5