Zoeken naar spor*

Uw zoekactie voor spor* leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

customized 56 jaar Limburg - Leopoldsburg
openminded,slanke verzorgde FWB gezocht.
hoi...ik ben een niet onknappe, aangename en openminded singel man met een sportief getatooeerd en zeer verzorgd lichaam. En ben opzoek naar een maatje/FWB om samen te genieten van leuke (ont)spannende ontmoetingen. gezellig onder ons twee...maar kan ook voor een bezoek aan een parenclub zijn bijvoorbeeld. Alles in gezamelijk overleg natuurlijk. Eerlijkheid en vertrouwen spelen hierbij wel een allesbepalende rol. Stuur me vrijblijvend een mailtje voor meer info en wie weet ? openminded, slank en een verzorgde moderne uitstraling hebben is wel een must. xxx  

openminded,slanke verzorgde FWB gezocht.
gisteren
Wim 27 jaar Oost-Vlaanderen - Deinze
Mature dame 50+
Hallo dames, ik ben een 28 jarige sportieve jongeman die na lang aarzelen toch eens een advertentie zet hier. Daar ik een duidelijke voorkeur heb voor vrouwen die een pak ouder zijn dan mezelf en dit in 'real life' toch niet zo simpel aan de vrouw te brengen is, waag ik hier m'n kans eens. Naar verluid zijn er heel wat vrouwen die wel eens een ‘groen blaadje’ lusten, hopelijk ook op deze site. Wat heb ik te bieden? Eerlijkheid, tederheid, humor, respect en aandacht voor het vrouwelijk geslacht,... Denk je dat deze advertentie wel iets voor jou is en wens je meer persoonlijke informatie over mij? Aarzel niet en laat van je horen ;-)! Tot binnenkort! Liefs, Wim.  
gisteren
Steve 49 jaar Oost-Vlaanderen - Lierde
Gehuwde dame met niveau voor FWB
Beste, Na ruim een kwart eeuw in vaste relatie mag er toch iets toegevoegd worden of niet soms? Graag wens ik een gehuwde/in vaste relatie dame te leren kennen om het leven beetje bij te kleuren. Mijn voorkeur gaat naar veertiger-vijftiger dame slank tot maatje meer. Eenmalige platvloerse contacten zoek ik niet, eerder iemand om wanneer het klikt op langere termijn te daten. Ik ben slanke sportieve 100% hetero man, niet roker, geen tatoos/piercings, 1m82, 78kg en hecht heel wat belang aan netheid en discretie. GEEN single dames aub.  
gisteren
Johan 49 jaar Vlaams-Brabant - Diest
Voel jij je aangesproken,.....?
En jij? Ben jij het belgische weer ook kotsbeu? Wie voelt zich geroepen om op bezoek te komen, voor af en toe 1 week in de Costa Blanca? Je bent en sportieve vrouw die een wandelingetje wel zie zitten. En je kan genieten van een goed glas, of een lekker gerecht. Dan gaan we misschien wel een leuke week tegemoet. Ik ben een slanke sportieve man van 49j, niet roker en op zoek naar jou. Stel jezelf even voor, en wie weet tot snel in de Costa Blanca Groetjes johan  
gisteren
marc 55 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
verzorgde sportieve man zoekt rijpe volslanke dame
ben een verzorgde sportieve 55j slanke en goedgeschapen man en zoek een rijpe volslanke dame om regelmatig met af te spreken en samen vele hete en genotvolle momenten te beleven.  
Student 22 jaar West-Vlaanderen - Tielt
Stoute student zoekt avontuur
Zoek je avontuur? Als energieke student vol testosteron met een lengte van 1m82, sportief, bruin haar, groene ogen en niet-roker, ben ik op zoek naar een vrouw die zin heeft in iets nieuws. Zin in een jong ervaren blaadje? Ik kan meerdere rondjes, hou van spannende plaatsen, trio,... all jou stoutste dromen zijn bespreekbaar. Hygiene en respect staan centraal. Laten we samen de spanning ontdekken. Interesse? Stuur me een berichtje!  

Stoute student zoekt avontuur
gisteren
P.. 48 jaar Oost-Vlaanderen - Sint-Gillis-Waas
Leuk vrouwtje voor spannende dingen...
Hey! Op zoek naar een warmbloedig, sociaal en leuk vrouwtje voor spannende date(s). Liefst gebonden aangezien ik zelf ook gebonden ben, vrijgezel mag uiteraard ook! Wie ben ik: Spontaan, sportief, niet roker, 1m91, slank tot normale bouw...openminded en vooral ruimdenkend. Humor ---> heel belangrijk, maar ook wederzijds respect, leuke babbels. Lijkt dit iets voor jou? Let me know! Warme groetjes, P..  
Nick 30 jaar Antwerpen - Antwerpen
Opzoek naar een dame
Als 30 jarige, 185 lange, sportief gebouwde man met langehoudingsvermogen ben ik opzoek naar een leuke dame voor ongedwongen, passioneel Date waar niets moet wel alles mag. Ik ben open-minded, hygiënisch, discreet, een echte gentleman. Ik ben ook talentvolle masseur. Dus een lekkere massagebeurt is zeker een optie.  

Opzoek naar een dame
gisteren
Jan 37 jaar Oost-Vlaanderen - Lokeren
Erotische massage
Ik geef erotische massage aan vrouw en/of koppel. Hogeropgeleid, 39 jaar,professioneel masseur en slank sportief. Geef gerust een seintje bij interesse. Ik kom aan huis of op locatie regio Waasland.  
Leasure 42 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
Voor morgen of zondag ben ik op zoek naar een leuke meid of dame (eventueel die ik mag beffen en) waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen over haar buik, borsten of lichaam. Kan ontvangen of verplaatsen. Ben 42, intiem geschoren. Niet roker. Sportief. Slank. 1m72, 72kg. Deftig voorkomen.  

Leuke meid waarvoor ik mag masturberen en klaarkomen op buik/borsten/lichaam
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10