Zoeken naar scenario

Uw zoekactie voor scenario leverde 16 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Rik 41 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Daten ..
Ik ben 1,87 groot, kort zwart haar, XXL geschapen athletisch gespierde vlotte discrete man. Ik kan makkelijk ontvangen en verplaatsen binnen de regio. Sta open voor verschillende scenario's, bezit een ingerichte massage ruimte... Zoek voor dit weekend! Graag reageren met wat informatie.  

Daten ..
24 dagen
Discrete Heer 60 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Discrete Dominante Heer met sub zoekt ...... onderdanige dame of D/s koppel
De Heren drinken een koffie, de dames staan in opgedragen houding te wachten op hun hoge hakken en in zwarte lingerie. Rustig roeren wij in onze koffie terwijl een zacht bevel de nieuwe houding opdracht die de subjes moeten aannemen. Ze staan nu beiden naast elkaar benen iets uit elkaar, handen in de nek en borsten vooruit. Langzaam praten wij verder en horen de dames wat wij van plan zijn. Het zalig samenspel met respect voor alle afspraken kan beginnen. Welk koppel met dominante heer (toekijken alleen kan ook) en onderdanige dame heeft zin om dit spannend scenario mee te beleven.Dames alleen ook welkom... Discreet een must ...en verder is het genieten van een wereld vol fantasie. In afwachting oprechte groeten.  
26 dagen
Kinky 51 jaar Antwerpen - Antwerpen
spannend scenario soft bdsm ... wie durft?
Ik laat je binnen, maar je ziet me niet. Je kleedt je uit en doet de blinddoek om die klaar ligt. Ik begeleid je naar de slaapkamer waar ik een setting heb voorbereid : sfeer, geur, muziek, soft bdsm attributen. Je trilt van spanning en opwinding en mss een beetje angst (begrijpelijk). Ik stel je op je gemak, er gebeurt ABSOLUUT niets wat je niet wil, jij beslist. Je laat je vastgespen op het bed. Er is vertrouwen en je geeft de controle af, zachtjes neem ik de controle over en begin aan een verwensessie van kop tot teen en alles daartussen. JOUW genot primeert, ik geniet van jouw genot. Verwacht geen pijntoestanden, het is het feit dat je de controle afgeeft dat je opwindt. Je geniet, je wordt opgewonden en geil en laat je verwennen. Bij serieuze reactie en interesse stuur ik foto. We kunnen op voorhand videobellen zodat je ziet wie je zal ontvangen. Jij : leeftijd onbelangrijk, wel slank tot normaal figuur. Ik verwacht je ...  
Ray 41 jaar West-Vlaanderen - Oostende
Date
Groot geschapen en athletisch gespierde vlotte man zoekt een fun date. Ingerichte massage ruimte, mooie locatie met privé parkeerplaats. Sta open voor verschillende scenario's. Graag reageren met wat informatie. Leeftijd speelt geen rol.  

Date
Thomas 24 jaar West-Vlaanderen - Ingelmunster
24 jarige op zoek naar fun!
24 jaar - 1m90+ - Jonge kerel op zoek naar geil plezier, ik sta open voor veel! En sta vooral geil! Stuur mij een berichtje met jouw scenario en we zien wat mogelijk is! Stuur alvast ook een foto mee!  

24 jarige op zoek naar fun!
30 dagen
Peter 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
rollenspel little bit grey casting (embarrassed nude female)
Dit rollenspel zou ik graag uitvoeren. Ik zit gekleed aan een tafeltje en jij doet een model casting. Ik stel je vragen , vraag naar je ervaringen, verwachtingen , waar je voor openstaat. De vragen worden beetje bij beetje intiemer. Ik vraag je ook of je iets wilt proberen, tonen,... Ik ben heel hoffelijk, als je iets niet wilt ga ik verder met de volgende vraag. Ik blijf gekleed en raak je enkel aan als dat functioneel nodig zou zijn om iets te proberen/tonen en je er uitdrukkelijk mee instemt. Ik verwacht dat niet. Een date waar ik niet uit mijn stoel kom is prima. Het gaat me om de spanning. Vragen kunnen wat kinky worden, bijvoorbeeld'heb je ervaring met tepelklemmen?, 'zweepje'. Aan jou om op moment zelf te beslissen of je het wil proberen. Vrouw, koppel of man welkom. Voor de mannen, het is GEEN SEXDATE, het gaat echt om het scenario de spanning van (semi-)naakt voor een vreemde staan en gesprekje te voeren. interesse ?  
  1   2