Zoeken naar samen heerlijk

Uw zoekactie voor samen heerlijk leverde 69 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Just4Fun 53 jaar Vlaams-Brabant - Tremelo
Is er een dame hier met ervaring met droog neuken, lees verder...;-).
Dag dames, wie heeft er ervaring met droog neuken, ik heb het 's ervaren jaren geleden en het was zalig... We zitten naast elkaar, je draagt een rokje of kleedje, ik een makkelijke broek. Eerst strelen we elkaar sensueel, eventueel ook zoenen/tongzoenen, mijn hand gaat onder rokje/kleedje en ik streel over je slipje om jou poesje nat te krijgen en op te winden terwijl jij in mijn broek over mijn slip wrijf en mijn penis hard voelt komen. Eens beide goed opgewonden komt jij bovenop mij zitten en beweeg je heen en weer bovenop mijn penis, let op ! we houden beide onze slip aan en er is GEEN penetratie, alleen het gewrijf van de intieme delen. Als alles gaat zoals het moet, kunnen we zo beide tot een heerlijk orgasme komen..., heerlijk. Heb je hiervoor interesse, vragen of heb je zelf een leuk voorstel dan hoor ik het wel;-).  
Grote eter 29 jaar Oost-Vlaanderen - Wondelgem
Vrouw gezocht om te laten genieten
Hey iedereen, Ik ben een jonge man die het heerlijk vind om te beffen en om vrouwen te horen genieten. Hiervoor ga ik graag nauwkeurig en grondig te werk. Nu zoek ik enkel nog een vrouw die wil genieten. Hopelijk tot snel  
Timmie 33 jaar West-Vlaanderen - Oostrozebeke
Welke vrouw wil eens een geile leuke date?
Hey hey,ben man van 33.welke vrouw voelt zich al lang eenzaam of heeft eens nood aan een lekker spannende date.dat laat ik jouw in de 7de hemal komen.voor mij persoonlijk maakt leeftijd of uiterlijk totaal niet uit innerlijk is het belangrijkste...en het genieten is natuurlijk het leukste voor ons 2.bijna alles kan niks moet...en de verwenning is heerlijk laat me snel iets weten..xx  
geert 47 jaar Oost-Vlaanderen - Aalst
welk vrouwtje wil worden verwend
hallo,heb je zin om eens zalig te worden verwend eens heerlijk te komen wegdromen terwijl ik jou body masseer mijn handen met warme olie over jou glijden en je laten genieten. En als afsluiter kan ik je ook een heerlijke likbeurt geven als jij dat wenst,ik heb zeker geen verdere bedoelingen. Dan is dit nu je kans aarzel niet en kom eens heerlijk genieten,ik kan jou ontvangen heel discreet of indien gewenst verplaats ik mij. Na de massage kan je ook een douche nemen of bad. Ik ben zeer verzorgde slanke man. Aarzel niet en kom eens heerlijk genieten.  
Kevin 45 jaar West-Vlaanderen - Roeselare
Gezellig samen zijn
Dag dames, ik ben een respectvolle, rustige en gelukkige 45-jarige single man. Het enige wat in mijn leven ontbreekt is intimiteit. Ik ben dus op zoek naar iemand waarmee ik op regelmatige basis kan afspreken. Ik hou er enorm van om een dame te plezieren en vind het belangrijk dat we de tijd nemen voor elkaar: een lang en uitgebreid voorspel waar we zorgen dat beide partijen heerlijk verwend worden. Indien het klikt zou het leuk zijn dat we ook samen uitstapjes doen (weekendje weg, welness, citytrip,...)maar indien dit geen optie is dan is dat ook geen probleem. Ik kan mij verplaatsen of bij mij thuis ontvangen of op hotel. Indien ik je interesse gewekt heb hoor ik graag van je terug. Je vind bij mij discretie, respect, hygiëne,... Ik kijk ernaar uit om je te mogen ontmoeten!  

Gezellig samen zijn
Sucker 46 jaar Antwerpen - Heist-op-den-berg
Ik hou van (grote/lange) tepels
Ik ben een echte borsten liefhebber ... ik hou er van om heerlijk op je tepels te zuigen (als je lacteert, des te beter!). Ik zou het heerlijk vinden om uitgebreid op grote tepels (Eraser Nipples zoals ze die in 't Engels noemen) te zuigen en die te verwennen. Interesse? Let me know!! (ik sta ook open voor ANR (Adult Nursing Relation))  
S Lover 41 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Dameslingerie en -slipjes
Hoi, Ik heb een fetish voor (gedragen) dameslingerie en -slipjes. Ik vind het heerlijk om hun lingerie te zien en te voelen. Heerlijk is het als door hun kledij een deel van hun bh te zien valt. Of je merkt welk slipje ze dragen. Welke man (of vrouw) vindt dit ook leuk en kan lingerie of slipjes beschikbaar stellen? Lekker aan voelen en mee “spelen” zou leuk zijn. Wie kan/wil me iets geven waar ik mee mag rukken en op mag klaarkomen?  
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Heerlijk genieten
Wie heeft zin en kan ontvangen? Zoek iemand die net als ik zin heeft in genot mer respect en discretie. Liefst bij jouw of ergens plekje dat je weet waar we lekker ons ding kunnen doen. Ben M 48 1m77 86kg en speeltje van op foto Hopelijk tot snel  

Heerlijk genieten
Mechelsevent 48 jaar Antwerpen - Mechelen
Stoute date
Zoek via deze weg iemand die wel van beetje stout houd. Zou graag afspreken te Mechelen zuid in zwembad om dan daar ik kleedhokje heerlijk van elkaar te genieten. Ben zelf 48 jarige M 1m77 en 86kg met mooi exemplaar zoals je op foto ziet,geschoren en besneden Lijkt jouw dit wel lekker voorstel en je kan morgenvroeg laat me dan iets weten en we spreken verder af. Hopelijk tot morgen  

Stoute date
Stijn 36 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Welke meid/dame geeft graag massage
Wie wilt mij eens een heerlijke massage geven. Gewoon heerlijk genieten van jouw handen. Zelf ben ik 36j normaal gebouwd niet roker. Ik kan ontvangen en verplaatsen.  
  1   2   3   4   5   6   7