Zoeken naar samen gaan

Uw zoekactie voor samen gaan leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Anoniem 37 jaar Antwerpen - Antwerpen
Zin in een stijlvolle casual date?
Hallo, Ik ben een spontane, respectvolle, verzorgde Vlaamse man, van 37j - 1, 90m - 75kg sportief gebouwd. Graag wil ik in contact komen met dames die een sportief/slank figuur hebben. Open minded denken is een must om dit avontuur van ontdekking en genot aan te gaan. Geïnteresseerd geraakt bij het lezen van mijn advertentie? Stuur me dan een bericht om verder vrijblijvend kennis te maken.  
Just me 44 jaar Antwerpen - Olen
Sleur doorbreken
Zeer verzorgde Vlaamse man 184cm 87kg gbbs zwarte haren, groene ogen en goed geschapen. Deugeniet die ten volle van het leven geniet. Zeer respectvol en niveau zonder macho gedrag of enige allure. Hoog EQ . Respectvol, vrouwvriendelijk en weet hoe met een dame om te gaan. Ik zoek een nette dame die al dan niet in een relatie zit en weet wat ze wil. Iemand die de sleur wil doorbreken en de geneugde des levens terug wil ervaren. Contact is geheel vrijblijvend en in absolute diskretie.X  

Sleur doorbreken
gisteren
Knuffel 53 jaar Antwerpen - Merksplas
Getrouwde man
Hallo,ben getrouwde man en dat zal zo blijven.zit jij ook in een relatie of gehuwd en op zoek naar een man om regelmatig stoom af te blazen of iets leuks te gaan doen?zoek het liefst rond mijn eigen leeftijd(53).religie of uiterlijk niet zo van belang,wel dat jij lief bent en dit ziet zitten.ik antwoord op eerlijke en met juiste intenties bedoelde reacties,vergezeld van een leuke selfie,puur van jezelf,dus geen gynaecologische closeups.ook het liefst in mijn eigen regio(merksplas)groetjes x  
gisteren
Ccc 47 jaar West-Vlaanderen - Brugge
Iemand zin om naar Bruce Springsteen te gaan/nog ticket over
Hey, Iemand zin om naar Bruce Springsteen te gaan.Heb een ticket over wegens omstandigheden.Ben gehuwd ,charmant ..Laat maar iets weten..  
gisteren
Brecht 46 jaar West-Vlaanderen - Kortrijk
Zoek een openminded vrouw !
Hallo! Welke dame wenst eens flink verwend te worden, dit zonder de miserie achteraf. We gaan achteraf elk onze eigen weg of spreken indien gewenst meermaals af op een discrete locatie. Ikzefl ben een slanke 47-jarige man , 75kg, 1,75m , respectvol en uiterst hygiënisch. Ik kan makkelijk vrijmaken en ben 100% eerlijk. Wie wil er nog deze week daten ? Ik betaal alle kosten. Mail me vlug, Brecht.  
gisteren
Discreet 41 jaar Antwerpen - Bonheiden
Ontsnappen uit de rush
Hallootjes, Heb jij ook zo een druk leven? Misschien single of niet single? Wat maakt het uit. Ook zin in iets spannends/stouts/gewaagd? Wel discreet maar even alle remmen los en genieten? Geen verplichtingen of verantwoording. Zin om mee op dit spannend avontuur te gaan met een leuke kerel? Ik ben een niet onaardige mooie man van begin 40. Zeer discreet en zo nu en dan de remmen los. Nieuwsgierig of interesse dan laat je maar iets weten.  
gisteren
greg 36 jaar Antwerpen - Bonheiden
massage
Welke dame heeft zin om zich eens te laten masseren op massagetafel en warme olie? Hoe ver we gaan en hoe we afsluiten bepaal je helemaal zelf. Het is zeker geen massage waarbij ik na 5 min al aan de intieme delen kom, maar eentje die echt geleidelijk aan wordt opgebouwd.  
Dominant 37 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Dominant, openminded, kinky,..
Dit zijn de trefwoorden die me omschrijven. Ik heb reeds verschillende ervaringen opgedaan en vooral goede uithouding opgebouwd om er samen een leuke tijd van te maken.. :) Ik heb brede interesses, gaande van stressloze date met hapje, drankje, leuke babbel, massage,.. tot het beleven van een lekkere kinky date als dominant ingestelde bull, blinddoekje, boeien, hardcore penetratie,... Ik ben sportief ingesteld, groot en stevig geschapen. Ik kan me ook makkelijk vrijmaken, ruim in Vlaanderen verplaatsen & ontvangen, maar alles uiteraard mits goede afspraken. Mijn interesse gaat uit naar een leuke dame of koppel die mee kan gaan in fantasie en extase.. ;)  

Dominant, openminded, kinky,..
gisteren
Thomas 54 jaar Vlaams-Brabant - Leuven
Op zoek naar een heerlijke, passionele VROUW
Ben jij een leuke, eventueel gehuwde of in een relatie zijnde VROUW die net als ik intense verlangens heeft naar meer intimiteit, aandacht, passie? Sta je open voor een overheerlijke, discrete vriendschap met een gehuwde man zoals ik (175cm, 87kg, bruin haar, grijze ogen, ...) om af en toe mee af te kunnen spreken als het klikt. Je houdt van zoenen, strelen, knuffelen, een goeie open babbel, spelenderwijs, maar ook van een overheerlijke, vurige en intense vrijpartij als we beide verder willen gaan. Hygiëne en discretie gevraagd en geboden. Ik werk in Herent en ben daar bijna alle dagen gedurende de dag beschikbaar. Ik kijk zeker uit naar je spontane reactie met meer dan 1 zinnetje en graag met leestekens. Liefst Leuven en omgeving. Tot gauw!  
Rud 59 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Hot date
Hey ben bi 59j ben van omg harelbeke zoek tgirl of chemale waarmee ik eens lekker van bil wil gaan reaktie met foto aub of bi kpl  

Hot date
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10